• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.3

Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 12-pack

4

€ 159,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 159,99

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 499,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De voordelen van de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 12-pack in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • Bluetooth bediening
 • Creëer schema's en lichtscènes
 • Handige spraakbesturing

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

Dankzij de Bluetooth-connectiviteit van de spots kun je binnen een minuut genieten van slimme verlichting. Met de Hue Bluetooth app kun je tot wel 10 lampen tegelijk verbinden zonder dat je een Bridge nodig hebt. In de app kun je bijvoorbeeld de lampinstellingen aanpassen, timers instellen en lichtscènes creëren. Dit is perfect als je net begint met slimme verlichting, maar je kunt de spots natuurlijk ook integreren in je bestaande Philips Hue systeem.

Meer details
Productinformatie

 • Dimbaar: Doordat je de helderheid van de spots kunt aanpassen, kun je ze moeiteloos afstemmen op elke situatie, of het nu gaat om een ontspannen filmavond of een taak waarbij volledige concentratie vereist is.
 • 16 miljoen kleuren: De spots kunnen schijnen in elke kleur van de regenboog, waardoor je de mogelijkheid hebt om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.
 • Bluetooth-bediening: Je kunt de ledspots gemakkelijk instellen via Bluetooth, dus je hebt niet noodzakelijk een Philips Hue Bridge nodig.
 • Creëer schema's en lichtscènes: Wanneer je de spot verbindt met een Philips Hue Bridge, kun je geofencing en tijdschema's instellen. Dit maakt je dagelijkse leven niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger. Bijvoorbeeld, met een tijdschema kun je de indruk wekken dat je thuis bent terwijl je op vakantie bent.
 • Handige spraakbesturing: Naast de Bluetooth-bediening luistert de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 2-pack ook naar spraakopdrachten. Verbind de lamp eenvoudigweg met Google Assistant of Amazon Alexa. Via de Bridge is ook koppeling met Apple Home mogelijk.

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

De installatie van de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 12-pack is eenvoudig en snel. Dankzij de Bluetooth-functionaliteit kun je de spots direct verbinden met de Hue Bluetooth app zonder dat je een Bridge nodig hebt.

Productkwaliteit 8

De Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 12-pack biedt een uitstekende productkwaliteit. De spots zijn duurzaam en goed gebouwd, wat resulteert in een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

App/Software 9

De Hue Bluetooth app biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface om de GU10 Bluetooth Led Spots te bedienen.

Functionaliteit 7

De GU10 Bluetooth Led Spots bieden een breed scala aan functies. Je bijvoorbeeld kunt de helderheid aanpassen, 16 miljoen kleuren selecteren en lichtscènes creëren om de gewenste sfeer te creëren.

Betrouwbaarheid 8

De Philips Hue Led Spot 12-pack heeft zich bewezen als betrouwbaar in gebruik. De verbinding via Bluetooth is stabiel en responsief, waardoor je de spots moeiteloos kunt bedienen zonder onderbrekingen.

Ontwerp 8

De GU10 Bluetooth Led Spot heeft een modern en aantrekkelijk design. Het slanke ontwerp en de instelbare kleuren maken het mogelijk om de verlichting aan te passen aan elke sfeer of decoratiestijl.

Gegevensbescherming 9

Philips Hue hecht veel belang aan gegevensbescherming en privacy. De verzamelde gegevens worden veilig behandeld volgens de geldende privacywetten.

Prijs-kwaliteit 8

Hoewel de prijs iets hoger kan zijn dan traditionele GU10-lampen, rechtvaardigt de kwaliteit en de slimme functies de investering.

De installatie van de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 12-pack is eenvoudig en snel. Dankzij de Bluetooth-functionaliteit kun je de spots direct verbinden met de Hue Bluetooth app zonder dat je een Bridge nodig hebt.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische Details


Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 12-pack

Afmetingen 5,0 x 5,0 x 5,8 cm
Fitting GU10
Verbinding Bluetooth
ZigBee
Stroomvoorziening Netstroom
Maximaal vermogen 5,7 Watt
Levensduur 15.000 uur
Lichtsterkte 350 lumen (bij 4000 Kelvin)
Kleurtemperatuur 2000 - 6500 K
Energieefficiëntieklasse G
ProductinformatiebladHier te downloaden
Verpakkingsinhoud 12x Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot
"
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 2 in mijn bestaande Philips Hue systeem integreren?

Ja, naast het feit dat je de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot eenvoudig via Bluetooth kunt bedienen, kun je de lampen ook naadloos integreren in je bestaande Philips Hue systeem.

Kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot via Bluetooth automatiseren met schema's?

Nee, dit is alleen mogelijk nadat je de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot hebt verbonden met een Philips Hue Bridge.

Hoeveel Philips Hue lampen kan ik tegelijk via Bluetooth bedienen?

Je kunt maximaal 10 slimme lampen tegelijkertijd bedienen via Bluetooth.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie