• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.1
Authorized reseller of image/svg+xml Meer van LOQED

LOQED Touch Smart Lock (Zilver) + Gratis Google Nest Mini (Gen. 2)

1

€ 349,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

LOQED Touch Smart Lock
Aantal:

1

€ 349,00
Aanpassen
€ 349,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Google Nest Mini - Slimme Speaker
Aantal:

1

€ 59,00
Aanpassen
€ 59,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 349,00 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Special
Bespaar nog eens €15 met de kortingscode LOQED15 - Slechts voor een korte tijd!
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De voordelen van de LOQED Touch Smart Lock + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Bedien het slimme slot met je stem
 • Open met één enkele aanraking
 • Automatiseer je smart home
 • Beheer gebruikers en hun toegangsrechten
 • Virtuele persoonlijke assistent

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Maak je slimme slot van LOQED nóg slimmer! De Google Nest Mini uit deze bundel maakt het mogelijk om de LOQED Touch Smart Lock te integreren in je smart home van Google Assistant. Vervolgens kun je het slot onderdeel maken van automatiseringen en bedienen met je eigen stemgeluid. Ontgrendel je slot volledig sleutelloos en koppel bijvoorbeeld je slimme verlichting aan het slot. Zo kan direct je licht gaan branden als je door de deur naar binnen komt.

Meer details
Productinformatie

 • Innovatieve 'touch to open' technologie: Dankzij nieuwe unieke technologie open je het slimme slot met één enkele aanraking. Wanneer je binnen 3 meter van het slot komt, wordt je telefoon automatisch via bluetooth verbonden en kun je het slot met een simpele aanraking openen. Het slot weet dankzij de binnen- en buitensensor waar je bent, waardoor je voordeur niet opent op het moment dat je door de achterdeur binnentreed. Je hebt geen sleutel meer nodig!
 • Voel je veilig met LOQED: Veiligheid is niet in de laatste plaats belangrijk als het aankomt op het vergrendelen van deuren en daar houdt LOQED meer dan voldoende rekening mee. De app is op dezelde manier versleuteld als online bankieren en is daarnaast uitgerust met een hardstalen boorbeveiliging. Het slot heeft een 3 sterren SKG certificering en behoort daarmee tot de hoogste klasse wat betreft het weren van inbraak.
 • Beheer je vergrendeling vanaf grote afstand: Staat er onverwachts visite voor de deur en wil je ze alvast binnen laten? Dat gaat heel gemakkelijk via de app. Zolang je verbinding hebt met het internet, kun je dit slimme slot beheren van waar je ook bent.
 • Kopieer virtueel je sleutel voor anderen: Het laten kopiëren van je sleutel bij de schoenmaker of sleutelboer is verleden tijd. Via de app kun je mensen die jij toegang wilt geven tot je huis machtigen. Je kunt zelf bepalen op welke tijdstippen medegebruikers toegang hebben. Als je zelf een keer geen smartphone bij je hebt, kun je met een persoonlijke toegangscode altijd nog naar binnen, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken dat een dure slotenmaker je uit de brand moet helpen.
 • Gemakkelijk in en uit met de open huis modus: Heb je een tuinfeestje of loop je zelf vaak naar binnen en naar buiten? Met de open huis modus schakel je het slot tijdelijk uit en hoef je niet iedere keer de deur van het slot te halen.
 • Automatiseer je smart home: Het instellen van routines via het Google Assistant smart home systeem maakt je dagelijks leven een heel stuk aangenamer. Koppel verschillende apparaten aan elkaar en creëer bijvoorbeeld een 'bedtijd' routine. Zodra je de slimme speaker uit deze set de opdracht geeft deze routine in te schakelen, kun je bijvoorbeeld instellen dat alle gekoppelde lichten uitgaan, de smart lock op slot gaat en de gordijnen dichtgaan.
 • Spraakbediening via Google Assistant: Sluit de Google Nest Mini uit deze bundel eenvoudig aan op de LOQED Touch Smart Lock en ontdek alle voordelen van spraakbediening. Via je stem geef je gemakkelijk opdrachten aan de slimme speaker die op zijn beurt het slimme slot kan aansturen.
 • Google Assistant beantwoordt al je vragen: De Google Assistant is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database beantwoordt hij al je vragen. De slimme speaker herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht. Heb je een discussie thuis en wil je weten wie er gelijk heeft? Vraag het Google!

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

Vooral de Google Nest mini is super makkelijk te installeren en in te stellen. Voor de LOQED smart lock is de handleiding duidelijk. Iedereen kan dit.

Productkwaliteit 9

Beide apparaten zijn mooi afgewerkt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De materialen zijn stevig en kunnen tegen een stootje.

App/Software 9

Beide apps zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden alle functies die je nodig hebt. Het menu wijst zich vanzelf.

Functionaliteit 10

Naast de talloze functies van de afzonderlijke producten, is het ook mogelijk om de LOQED Touch Smart Lock te besturen met een spraakopdracht door de apparaten met elkaar te koppelen.

Betrouwbaarheid 9

Beide systemen werken betrouwbaar en zonder vertraging. Ook werkt de combinatie tussen LOQED en Google vlekkeloos. Wat een fijne set!

Ontwerp 9

Beide producten zien er mooi uit en hebben een aangename uitstraling. De Google Nest Mini is erg compact en het slot is een aangename toevoeging aan je deur.

Gegevensbescherming 10

Een veiliger huis dankzij een gecertificeerd veilig slot en versleutelde applicaties. Wil je meer privacy? Dan is het mogelijk om de speakers van de Google Mini (tijdelijk) uit te zetten.

Prijs-kwaliteit 9

Een indrukwekkende set met veel functies, die extra voordelig is in deze bundel!

Vooral de Google Nest mini is super makkelijk te installeren en in te stellen. Voor de LOQED smart lock is de handleiding duidelijk. Iedereen kan dit.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische Details

LOQED Touch Smart Lock

AfmetingenBuitenmodule: 5,1 x 3,3 x  0,8 cm
Binnenmodule: 28,4 x 6,0 x 8,9 cm
ConnectiviteitWi-Fi 2.4 GHz & Bluetooth 4.2 LE
Stroomvoorziening8x AA battery, max 15V DC
BereikMaximaal 3 meter afstand tussen slot en bridge
CompatibiliteitGoogle Assistant, Amazon Alexa, IFTTT
BeschermingsklasseIP 68
Verpakkingsinhoud1x Buitenmodule Deze wordt bovenop je bestaande deurbeslag gemonteerd.
1x Binnenmodule: Deze vervangt jouw binnendeurbeslag volledig.
1x Euro Profiel cilinder (geschikt voor deurdiktes tot en met 110mm)
1x Bridge (maakt verbinding met je Wi-Fi netwerk)
1x Inbussleutel
8x AA batterijen (levensduur tot 12 maanden)
Niet meegeleverd: buitendeurbeslag (je kunt je huidige beslag gebruiken)

Google Nest Mini - Slimme Speaker

AfmetingenDiameter: 98 mm, hoogte: 42 mm, kabellengte: 1,5 meter
Gewicht181 gram
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningNetstroom
Verpakkingsinhoud1x Google Nest Mini
1x Kabel
1x Installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Is de installatie van de LOQED Touch Smart Lock ingewikkeld?

De installatie van de LOQED Touch Smart Lock vergt enige tijd maar is niet al te ingewikkeld. Enkel het gebruik van een schroevendraaier is vereist en het is niet nodig te boren. Volgens de fabrikant duurt de installatie ongeveer 20 minuten.

Hoe lang gaan de batterijen mee?

De batterijen gaan tot 1 jaar lang mee. Je krijg een melding wanneer ze bijna leeg zijn. Op het moment dat je deze toch niet op tijd vervangt, maakt het slot gebruik van tijdelijke noodstroom, verkregen vanuit de buitenmodule. Je staat dus nooit voor een dichte deur.

Vergrendelt de deur automatisch wanneer ik de deur sluit?

Dat kan, maar hoeft niet. Met de auto-lock modus kun je ervoor kiezen de deur automatisch te laten sluiten. Op het moment dat je deze niet inschakelt, kun je met een enkele touch bediening het slot vergrendelen.

Kan ik de microfoon van de Google Nest Mini uitzetten?

Ja, er zit een schakelaar op de achterkant van de Google Nest Mini waarmee je de microfoons kunt uitschakelen.

Kan ik telefoneren met de Google Nest Mini?

Helaas is het niet mogelijk om een telefoongesprek te voeren via een smart speaker van Google. Toch zijn de mogelijkheden verder niet beperkt: je kunt namelijk wel contactpersonen bellen door Google hier opdracht voor te geven middels een spraakopdracht. Google Assistant zal vervolgens de persoon bellen, via je smartphone. Hierbij kun je enkel gebruik maken van de microfoon op je telefoon, dus deze moet alsnog bij de hand liggen.

Met welke mobiele apparaten werkt de Google Nest Mini?

De Google Home app - en daarmee Google Assistant is compatibel met Android 4.4+ en iOS 9.1+.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie