• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.1

Google Nest Hello Video Deurbel

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 279,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 279,00 incl. btw en verzendkosten
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De Google Nest Hello is een slimme deurbel die je aan je voordeur hangt. Met deze gadget weet je dag en nacht wie er voor je deur staat. De camera detecteert mensen en geeft meldingen als er iemand aanbelt. Je kunt vervolgens je gast zien en met hem of haar praten via de Nest-app. Met het flexibele Google Nest Aware-abonnement kun je tot 30 dagen video opslaan in de cloud en familie en vrienden via gezichtsherkenning toegang geven met een druk op de knop.


De voordelen van de Google Nest Hello in één oogopslag:

 • Demp functie voor de stille momenten
 • Bewegingsmelder en intercom
 • Handige gezichtsherkenning
 • "Antwoordapparaat" optie
 • 24/7 opnames met abonnement
 • HD-videokwaliteit
 • 160 graden zichtveld
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Wil je altijd en overal weten wie er voor de deur staat en ook op afstand je gasten te woord staan? Dan is de Google Nest Hello videodeurbel onmisbaar. Het apparaat is eenvoudig te installeren en gebruiken en biedt - zeker met het optionele Google Nest Aware-abonnement - veel handige functies. De afwerking, camera en beveiliging zijn allemaal van hoge kwaliteit, maar dat mag ook wel voor deze prijs.

Meer details
Productinformatie

 • Ingebouwde camera: De Google Nest Hello camera heeft een 160 graden zichtveld, biedt HD-kwaliteit video en kan zowel geluid als beweging detecteren.
 • Google Nest Aware-abonnement:Met een Google Nest Aware-abonnement (vanaf 5 euro per maand) haal je meer uit je Google Nest Hello videodeurbel. Denk aan 24/7 video-opnames en de mogelijkheid om tot 30 dagen terug in de tijd te gaan om beelden te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om slimme alerts en activiteitszones in te stellen.
 • Bewegingsdetectie: Als er een beweging wordt gedetecteerd in het gezichtsveld van de camera, ontvangt je onmiddellijk een bericht op je smartphone.
 • Intercom: Zelfs als je onderweg bent, kun je via de app met mensen praten die voor je deur staan. Ook is het mogelijk om vooraf ingestelde spraakberichten af te spelen.
 • De Nest-app: Met de Nest-app ben je altijd op de hoogte van wat er voor je deur gebeurt. Zonder abonnement heb je toegang tot de basisfuncties, maar het loont om een van de drie betaalde Nest Aware-abonnementen toe te voegen. Je kunt dan namelijk alle functies benutten.
 • Dempfunctie voor deurbel: Heb je kinderen en kunnen die wel een middagdutje gebruiken? Dan is het goed om te weten dat je de videodeurbel ook tijdelijk kunt dempen. Dit geeft iedereen in huis hun welverdiende middagrust.
 • Interactie met Google Home: Een optioneel abonnement op Nest Aware voegt gezichtsherkenning toe aan de slimme videodeurbel. Het apparaat kan ook samenwerken met de Google Nest Mini: eenmaal ingesteld vertelt die meteen wie er voor de deur staat.

Google Nest Hello - slimme videodeurbel in actie

Met de slimme Google Nest Hello videodeurbel houd je het gebied voor je huis in de gaten en kun je gemakkelijk (en veilig!) gasten binnenlaten. Met de gratis Nest-app voor Android en iOS kun je live zien wie er voor de deur staat en op afstand met je gasten communiceren. Iets wat met een normale, bedrade deurbel natuurlijk onmogelijk is. De Google Nest Hello onderscheidt zich verder met de HD-videokwaliteit en het brede zichtveld, zodat je de persoon die voor de deur staat volledig kan zien. Ook beschikt de ingebouwde camera over nachtvisie en bewegingsdetectie voor geluid en beweging.

Waarom heb je de Google Nest Hello videodeurbel nodig?

De Google Nest Hello laat je overal en altijd zien wie aanbelt. Mocht je nog niet thuis zijn, dan kun je op afstand met gasten praten via de Nest-app. Het apparaat heeft namelijk een ingebouwde microfoon en speaker. Of kies een van de voorgeprogrammeerde berichten om ze ergens van op de hoogte te stellen.


De Google Nest Hello geeft je, waar je ook bent, de zekerheid van wat er rondom je huis gebeurt. Zo kun je bijvoorbeeld de postbode te woord staan, zonder dat je naar huis hoeft te gaan. De videodeurbel vervangt de normale deurbel en is altijd verbonden via wifi. Met het Google Nest Aware-abonnement kun je (oud) beeldmateriaal bekijken om te zien of je iets hebt gemist. Beelden worden veilig, versleuteld bewaard in de cloud.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie is eenvoudig en moet zonder problemen mogelijk zijn.

Productkwaliteit 9

De behuizing en technologie zijn van hoge kwaliteit. We zijn ook gecharmeerd van de HD-camera en de videokwaliteit die deze biedt.

App/Software 9

De app is veelzijdig en is gemakkelijk te bedienen. Zo kun je live videobeelden bekijken en op afstand met gasten communiceren.

Functionaliteit 10

Veel handige beveiligingsfuncties. Met de Nest Aware-optie heb je nog meer mogelijkheden.

Betrouwbaarheid 9

Na installatie en de koppeling met wifi werkt de Google Nest Hello in principe foutloos.

Ontwerp 9

Elegant futuristisch ontwerp, maar gelukkig niet al te groot of opvallend.

Gegevensbescherming 9

Hoge beveiligingsstandaard dankzij 128-bits AES-codering en tweestapsverificatie.

Prijs-kwaliteit 9

De Google Nest Hello is niet goedkoop, maar biedt veel functies en een prettige gebruikerservaring.

De installatie is eenvoudig en moet zonder problemen mogelijk zijn.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen4,3 x 11,7 x 2,6 cm
Gewicht121,6 g
Camera2K - 3 Megapixel 8 x Zoom
Nachtzicht850 nm Infrarood leds
Beveiliging128-bit AES met TLS/ SSL
VereistenTransformator met 12-24 V AC 8 VA klokbel en op netvoeding werkende deurbel vereist
Wifi: 802.11b / g / n bij 2,4 GHZ
(ondersteunt WEP-WPA-WPA2-codering)
Breedband vanaf een uploadsnelheid van 2 Mbps
Compatibele smartphone
Nest-app
Bluetooth 4.0
Inhoud doosGoogle Nest Hello videodeurbel
Belaansluiting
15 ° elleboogafstandhouder
Afneembaar gereedschap
Metselwerkboor
Raamsticker
Montageplaat
Verlengkabel
Wandstekker
Schroeven
Beknopte handleiding
Installatie
FAQs
Hoe wordt de Google Nest Hello van stroom voorzien?

De Google Nest Hello wordt op het bestaande deurbelsysteem gemonteerd en zo van stroom voorzien.

Heb ik Google Nest Aware nodig om Google Nest Hello te gebruiken?

Nee, de Google Nest Hello is ook zonder abonnement te gebruiken. Google Nest Aware is optioneel en verhoogt de functionaliteit van de videodeurbel.

Welke abonnementen op Google Nest Aware zijn er?

Het abonnement op Google Nest Aware is beschikbaar in drie varianten, die allemaal 24/7 video-opnames bieden. Het enige verschil is in de videogeschiedenis: het goedkoopste abonnement laat je tot 5 dagen teruggaan in de tijd, terwijl het duurste abonnement tot 30 dagen geschiedenis biedt.

Hoeveel kost het abonnement op Google Nest Aware?

Afhankelijk van het pakket, kost eeb abonnement op Google Nest Aware 5, 10 of 30 euro per maand. De prijs geldt voor één Google Nest-camera of video-deurbel. Voor elk extra apparaat ontvang je tot 50% korting op het abonnement.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie