9.0

Netatmo Slimme Thermostaat + Google Nest Mini

Netatmo Thermostaat

€ 179,99 € 159,95

1

€ 179,99 € 159,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Netatmo Thermostaat

Netatmo Thermostaat

€ 179,99 € 159,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 179,99 € 159,95

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 189,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Netatmo Slimme Thermostaat is compatibel met de Apple HomeKit en Google Assistant en kan je helpen om het energieverbruik in je huis tot wel 37% te verlagen. De intelligente thermostaat creëert een geoptimaliseerd verwarmingsplan dat bij je levensstijl en dagelijkse routine past. Met de Google Nest Mini bestuur je je thermostaat met spraakopdrachten of via de handige app.


De voordelen van de Netatmo Thermostaat + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Bespaart effectief geld
 • Maakt de verwarming slim
 • Compatibiliteit
 • Persoonlijke assistent
 • Klein van formaat
 • Compact entertainment pakket

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Haal alles uit de slimme Thermostaat van Netatmo in combinatie met de Google Nest Mini. Deze twee apparaten complementeren elkaar perfect. Bestuur je slimme thermostaat met je spraak en geniet van het gemak om de ideale temperatuur te regelen in je woning!

Productinformatie

 • Bespaart effectief geld: Met de intelligente thermostaat van Netatmo bespaar je gemiddeld tot 37% op je verwarmingskosten. De app toont je energieverbruik en geeft je individuele tips over hoe je nog meer kunt besparen.
 • Maakt de verwarming slim: Creëer intelligente verwarmingsschema's met de Netatmo thermostaat en automatiseer zo het verwarmingsproces. Bovendien kun je de Netatmo thermostaat onderweg bedienen. De thermostaat houdt niet alleen rekening met je persoonlijke gegevens, maar ook met de isolatie van je huis, de buitentemperatuur en berekent zo het optimale inschakelpunt van je verwarmingssysteem.
 • Compatibiliteit: De slimme thermostaat is compatibel met de meest gangbare verwarmingstoestellen. Combineer hem met de Netatmo Radiatorknoppen voor een volledig verwarmingssysteem.
 • Persoonlijke assistent: De Google Assistant is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database, beantwoordt de slimme speaker al je vragen. Hij herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht.
 • Klein van formaat: Met een diameter van minder dan tien centimeter is de Nest Mini uiterst compact. Daarnaast beschikt de luidspreker over een krachtig controlecentrum voor je slimme woning. De Google Assistant is compatibel met verschillende slimme apparaten. Je verbindt ze eenvoudigweg via de app en bestuurt ze met je stem via de spraakassistent.
 • Compact entertainment pakket: De slimme speaker is meer dan alleen een spraakassistent. Via wifi heb je toegang tot een verscheidenheid aan streaming diensten, waaronder Spotify, Google Play Music, YouTube Music en TuneIn.

Netatmo Slimme Thermostaat + Google Nest Mini in actie

Of het nu gaat om een warmtepomp of ketel met hout, gas of olie: de Netatmo thermostaat is compatibel met diverse systemen en biedt je de mogelijkheid om je verwarmingssysteem over lange afstanden te regelen. Verbonden met je smartphone (iOS, Android), tablet of computer kun je je verwarmingsgedrag aanpassen. Je kunt je energieverbruik regelen met de centrale verwarmingsregeling via de gratis app. Volgens een consumentenonderzoek bespaart de thermostaat tot wel 37% op je verwarmingskosten. Dit bespaart niet alleen veel geld, maar vermindert ook de CO₂-uitstoot en de set is daardoor een waardevolle bijdrage aan het milieu.

Automatische temperatuurregeling

De thermostaat werkt in een meetbereik van 0 °C tot 50 °C met een nauwkeurigheid van slechts 0,1 °C afwijking. Het product werkt met een innovatieve afwezigheids- en antivriesfunctie, om op een intelligente manier energie te besparen. Daarnaast ontvang je ook een maandelijks energierapport om precies bij te houden wanneer en waar verdere verbeteringen in energieverbruik en verwarmingsgedrag mogelijk zijn. Je hebt geen abonnement nodig, alleen een router en internettoegang zijn vereist. Netatmo heeft deze innovatieve, slimme technologie verpakt in een fraaie behuizing, zodat energiebesparing niet alleen functioneel is, maar er ook modern en aantrekkelijk uitziet.


Met de Google Nest Mini heeft Google de kleinste van zijn slimme luidsprekers, de Google Home Mini, opnieuw ontworpen en voorzien van enkele nieuwe functies. Een verbeterde luidspreker levert een helder geluid met een diepere bas. Stream muziek van je smartphone rechtstreeks naar de kleine luidspreker of gebruik de ingebouwde spraakassistent om toegang te krijgen tot een van de vele ondersteunde streaming diensten. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact, wifi-ontvangst en een Google-account. Je regelt het volume met je stem of de touch-bediening. En om ruimte te besparen, kun je hem eventueel aan de muur bevestigen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenNetatmo thermostaat: 83 x 83 x 22 mm
Google Nest Mini: diameter: 98 mm, hoogte: 42 mm, kabellengte: 1,5 meter
GewichtNetatmo thermostaat: 399 g
Google Nest Mini: 181 g
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningGoogle Nest Mini: Netstroom
Inhoud doosThermostaat, mobiele holder, aansluit module, adapter voor de ketel, netadapter, montageplaat, sticker in vijf kleuren, 3x AAA batterijen, schroeven/stoppenGoogle Nest Mini, kabel, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Waar kan ik de Netatmo Smart Thermostaat installeren?

De Netatmo Thermostaat is draadloos en kan in principe overal worden geïnstalleerd. Staand op een tafel of hangend aan een muur, het is helemaal aan jou. Als alternatief kan hij ook worden aangesloten op de ketel via een kabel vanwaar hij de verwarming aanstuurt.

Is de Netatmo Smart Thermostaat compatibel met mijn verwarming?

Over het algemeen is de thermostaat compatibel met veel individuele ketels (gas, olie en hout). Je hebt echter wel een bestaand wifi netwerk nodig. Je kan rechtstreeks via Netatmo controleren of je ketel compatibel is.

Kan ik de microfoon van de Google Nest Mini uitzetten?

Ja, er zit een schakelaar op de achterkant van de Google Nest Mini waarmee je de microfoons kunt uitschakelen.

Kan ik telefoneren met de Google Nest Mini?

Helaas is het niet mogelijk om een telefoongesprek te voeren via een smart speaker van Google. Toch zijn de mogelijkheden verder niet beperkt: je kunt namelijk wel contactpersonen bellen door Google hier opdracht voor te geven middels een spraakopdracht. Google Assistant zal vervolgens de persoon bellen, via je smartphone. Hierbij kun je enkel gebruik maken van de microfoon op je telefoon, dus deze moet alsnog bij de hand liggen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.