• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.6

Bosch Smart Home Kamerthermostaat II 230V 6-pack

6

€ 114,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 114,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 599,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van de Bosch Smart Home Kamerthermostaat II 230V 6-pack in één oogopslag:

 • Integratie van bekabeld verwarmingssysteem
 • Binnenklimaat in balans
 • Energiebesparende functies
 • Bediening via thermostaat of smartphone
 • Compact en eenvoudig te bedienen

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De Smart Home kamerthermostaat II 230 V 6-pack is de perfecte aanvulling op je smart home producten van Bosch. Ze zijn ontworpen voor bekabelde verwarmingssystemen zoals bijvoorbeeld vloerverwarming, gasketels en radiatorthermostaten. Je wilt na je werk terugkeren naar je gezellige, verwarmde huis en toch energie besparen? Geen probleem. Met individuele tijdschema's kun je de kamerthermostaten aanpassen aan je dagelijkse routine, zodat er niet onnodig wordt verwarmd. Zo wordt het gemakkelijker dan ooit om het binnenklimaat te verbeteren en tegelijkertijd te besparen op energiekosten.

Meer details
Productinformatie

 • Integratie van bekabeld verwarmingssysteem: Met de Bosch Smart Home kamerthermostaat II 230 V kun je bekabelde verwarmingssystemen zoals bijvoorbeeld vloerverwarming, gasketels en radiatorthermostaten in je smart home integreren. Zo zorg je overal in huis voor een gelijkmatige warmte. Met deze set van 6 stuks kun je dus zes verschillende bekabelde verwarmingssystemen integreren in je smart home. 
 • Evenwichtig binnenklimaat: De slimme kamerthermostaat II 230 V meet niet alleen de actuele ruimtetemperatuur, maar toont je ook de luchtvochtigheid en de status van de verwarming. Dit geeft je een optimaal overzicht van alle relevante informatie over de temperatuurregeling. Bovendien kunnen alle functies worden gebruikt in slimme smart home automatiseringen voor een gezond, evenwichtig en comfortabel ruimteklimaat.
 • Energie besparen met verwarmen: Met de draaiknop op de kamerthermostaat kun je op elk moment de gewenste temperatuur aanpassen op de plekken in huis waar dat voor jou het belangrijkst is. Vooral in grote ruimtes is de precieze regeling van de kamertemperatuur veel efficiënter met de slimme kamerthermostaat. Je geniet van meer comfort, omdat tijdschema's de kamers kunnen voorverwarmen zonder dat dit veel energie kost.
 • Bediening via thermostaat of smartphone: Met de Bosch Smart Home app kan de Kamerthermostaat II 230 V eenvoudig met je smartphone worden bediend en bewaakt. Door de eenvoudige bediening kun je de temperatuur onderweg naar wens instellen. Je kunt de actuele kamertemperatuur altijd in de gaten houden en aanpassen, ook via het display van de thermostaat. 
 • Compact en gebruiksvriendelijk: Niet alleen het innovatieve slimme verwarmen van Bosch maakt je kamerthermostaat slim, maar ook het ontwerp van het apparaat is indrukwekkend. Met zijn compacte vorm en subtiele design past de verwarmingsthermostaat in elke woonruimte. De draai- en drukknoppen van de kamerthermostaat II 230 V en het meerkleurige display zorgen bovendien voor een gemakkelijke bediening.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

De installatie kan binnen enkele minuten worden uitgevoerd, maar het is aan te raden dit door een professional te laten doen omdat het open circuit wordt verstoord.

Productkwaliteit 9

Bosch maakt gebruik van de laatst nieuwe hardware.

App/Software 9

Betrouwbare app met een intuïtief en begrijpelijk ontwerp.

Functionaliteit 9

Meting van temperatuur, vochtigheid, efficiënte tijdschema's, app- en spraakbediening, netwerk van bekabelde verwarmingssystemen, energiebesparing.

Betrouwbaarheid 9

De Bosch Smart Home kamerthermostaat II 230 V werkt soepel en meet betrouwbaar de kamertemperatuur.

Ontwerp 8

Dankzij het vlakke ontwerp kan de kamerthermostaat II 230 V naadloos worden geïntegreerd in iedere kamer.

Gegevensbescherming 9

Alle gegevens worden alleen lokaal op de controller opgeslagen. Toegang op afstand moet eerst onafhankelijk worden geactiveerd.

Prijs-kwaliteit 8

Zoals gebruikelijk, hoogwaardige afwerking van de materialen van Bosch. Het heldere led display maakt bovendien een optimale leesbaarheid mogelijk.

De installatie kan binnen enkele minuten worden uitgevoerd, maar het is aan te raden dit door een professional te laten doen omdat het open circuit wordt verstoord.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische Details


Bosch Smart Home Kamerthermostaat II 230V 6-pack - Thermostaat voor vloerverwarming

Afmetingen8,7 x 8,6 x 3,5 cm
Gewicht125 g
ConnectiviteitZigBee
CompatibiliteitLet op! Kan alleen bepaalde Junkers- en Buderus CV-ketel aansturen
StroomvoorzieningNetstroom
Vermogen230V
Verpakkingsinhoud6x Kamerthermostaat 230V
6x Installatiekit
6x Handleiding
Installatie
FAQs
Met welke warmtebronnen is de Bosch Smart Home kamerthermostaat II 230 V compatibel?

Alleen bepaalde Junkers- en Buderus-ketels zijn compatibel met het Bosch Smart Home-systeem en dus met de kamerthermostaat II 230 V. Controleer daarom altijd vooraf de instructies van de fabrikant van je verwarmingsoplossing en vraag het aan een specialist.

Werkt de Bosch Smart Home kamerthermostaat II 230 V ook via spraakbediening?

Je kunt de Bosch Smart Home kamerthermostaat II 230 V met je stem bedienen via Amazon Alexa of Google Assistant.

Kan ik de Bosch Smart Home kamerthermostaat II 230 V zelf installeren?

Nee, omdat je tijdens de installatie het open circuit verstoort, is het aan te raden de installatie door een vakman te laten uitvoeren.

Heb ik een Bosch Smart Home Controller nodig om de Bosch Smart Home kamerthermostaat II 230 V te gebruiken?

Een Bosch Smart Home Controller en de installatie van de Bosch Smart Home app zijn vereist om de kamerthermostaat II 230 V te gebruiken.

Wat is het verschil tussen de Bosch Smart Home kamerthermostaat II 230V en de Bosch Smart Home kamerthermostaat II?

Het belangrijkste verschil is dat de Bosch Smart Home kamerthermostaat II 230V geschikt is voor bekabelde verwarmingssystemen zoals bijvoorbeeld conventionele vloerverwarming. De Bosch Smart Home kamerthermostaat II is draadloos en werkt op batterijen. Deze is dus enkel geschikt om te communiceren met andere smart home apparaten zoals bijvoorbeeld slimme radiatorknoppen.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie