8.9
Authorized reseller of Meer van Marmitek

Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch 6-pack

6

€ 32,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

6

€ 32,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 169,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch 6-pack in één oogopslag:

 • Let op: Marmitek Link ME noodzakelijk
 • Compatibel met lampen en stekkers
 • 6 verschillende scenario's per Button
 • Dubbele lichtschakelaar
 • Inclusief plakstrip

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Voor wie wilt genieten van de simpliciteit van een handmatige schakelaar maar tegelijkertijd de voordelen van een smart home niet wilt missen, is deze dubbele Wall Switch perfect geschikt. Per Wall Switch activeer je 6 verschillende scenario's, wat in deze 6-pack dus uitkomt op een totaal van maar liefst 36 verschillende scenario's. De dubbele schakelaar heeft namelijk 2 knoppen, waarvan door ieder van deze knoppen 3 scenario's is in te schakelen. Je koppelt de schakelaars aan lampen en stekkers en geniet van eenvoud in je slimme huishouden.

Meer details
Productinformatie

 • Functioneert enkel in combinatie met de Link ME: De Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch is een apparaat dat niet op zichzelf staand werkt. Zonder de Marmitek Link ME is de slimme knop niet te bedienen. Het aanschaffen hiervan is dus noodzakelijk.
 • Slimme bediening zónder smartphone: De Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch stelt jou in staat slimme producten aan te sturen, zónder dat je daar een smartphone voor nodig hebt. Je koppelt de switch via de Smart me app aan je slimme lampen, stekkers en sensoren en bedient ze vervolgens eenvoudig met de switch.
 • Drie verschillende scenario's met één knop: De Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch maakt het mogelijk om drie verschillende scenario's te activeren per switch. Hoe? Dat is simpel! Uiteraard koppel je één scenario gewoon door het eenmalig indrukken van de knop. Maar op het moment dat je de knop twee keer achter elkaar indrukt, kun je een ander scenario activeren. Wanneer je de knop ingedrukt houdt is het zelfs mogelijk een derde scenario in te schakelen.
 • Koppel aan één, of meerdere slimme producten: De slimme switch van Marmitek kun je koppelen aan een groep van meerdere lampen en stekkers, of koppelen aan een enkel product. Zo kun je er bijvoorbeeld alle slimme lampen en stekkers in de woonkamer aan koppelen, of slechts een enkele lamp.
 • Twee switches op één plek: De volledig draadloze Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch heeft een dubbele switch. Beide switches zijn te koppelen aan verschillende smart home producten of productgroepen. Koppel bijvoorbeeld de ene switch aan alle slimme lampen in je keuken, en de andere switch aan alle slimme lampen in de woonkamer. Zo heb je een handige scheiding in slimme productgroepen en bedien je enkel de slimme lichten, of stekkers die jij wilt!
 • Dun en strak design, overal te bevestigen: De Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch heeft het uiterlijk van een moderne lichtschakelaar en werkt draadloos op batterij. Dankzij de meegeleverde plakstrip kun je de schakelaar overal aan de muur bevestigen.

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Volledig draadloos en overal aan de muur te bevestigen. Configuratie met de bridge is eenvoudig en binnen enkele minuten klaar.

Productkwaliteit 9

Product van hoogwaardige kwaliteit, inclusief batterij die tot wel 2 jaar meegaat.

App/Software 9

De app om de smart switch te koppelen is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Op het instellen van de switch na, zul je deze niet meer nodig hebben.

Functionaliteit 8

De Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch is een slimme knop die scenario's kan activeren. Geen breed scala aan verschillende functies, maar doet simpelweg waarvoor het is bedoeld.

Betrouwbaarheid 9

Uit de test van tink bleek deze slimme schakelaar zeer betrouwbaar. Makkelijke set-up en de bediening werkt adequaat.

Ontwerp 9

Strak afgewerkt, simplistisch en zeer dun design. Valt niet op, het uiterlijk lijkt op die van een conventionele lichtschakelaar.

Gegevensbescherming 9

De app is versleutel met behulp van end-to-end encryptie.

Prijs-kwaliteit 9

Dubbel zoveel plezier, tegen een relatief nóg voordeligere prijs vergeleken met de enkele schakelaar. Al helemaal in deze 6-pack!

Volledig draadloos en overal aan de muur te bevestigen. Configuratie met de bridge is eenvoudig en binnen enkele minuten klaar.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details


Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch

Productafmeting 8 6 x 8 6 x 1 3 cm
Bereik 30 meter
Stroomvoorziening CR2032 Batterij
Connectiviteit ZigBee 3.0
Batterij levensduur 50000 clicks +/- 2 jaar
Inhoud verpakking 1x Smart switch 1x CR2430 battery 1x 3M Zelfklevende strip + Startgids
Installatie
FAQs
Hoeveel scenario's kun je instellen per aangesloten productgroep van de Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch?

In totaal kun je 6 scenario's activeren met de Marmitek Push LE ZigBee Wall Switch. Per switch dus ook per productgroep zijn dat 3 scenario's.

Wordt de batterij van de Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch meegeleverd?

Ja de Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch wordt geleverd inclusief 1 CR2032 batterij. Deze gaat ongeveer 2 jaar mee.

Is de Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch compatibel met alle Marmitek Smart me producten?

Nee de Marmitek Push LO ZigBee Wall Switch is voornamelijk geschikt voor het gebruik met slimme lampen sensoren en stekkers.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie