8.8
Authorized reseller of Meer van innr

Innr White GU10 RS 227 2-pack - Dimbare Led Spot

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 32,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 32,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De slimme spots in de Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack zorgen ervoor dat je op ieder moment van de dag het juiste licht hebt, doordat je de kleurtemperatuur en helderheid van de spots nauwkeurig kunt instellen. Je kunt de spots eenvoudig bedienen via je smartphone of spraakbesturing.


De voordelen van de Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack in één oogopslag:

 • Vloeiend dimmen
 • Slimme bediening
 • Compatibiliteit
 • Instelbare kleurtemperatuur
 • Lichtscènes creëren

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

De Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack is perfect om je Innr of Hue verlichtingssysteem mee uit te breiden. Wanneer je de spots met je bridge hebt verbonden kun je genieten van een groot aantal slimme functies. Een handige functie is het instellen van tijdschema's, waarmee je de spots automatisch aan- of uit kunt laten gaan. Zo kun je bijvoorbeeld de indruk wekken dat je thuis bent wanneer je op vakantie bent.

Productinformatie

 • Vloeiend dimmen: Je kunt voor iedere situatie het perfecte licht kiezen doordat je de lampen geheel vloeiend kunt dimmen of de maximale lichtsterkte van 350 lumen kunt instellen.
 • Slimme bediening: Naast de bediening via de gratis Innr app zijn ook spraakbesturing en het automatiseren van de spots via tijdschema's mogelijk.
 • Compatibiliteit: De producten van Innr zijn met een groot aantal merken compatibel, bijvoorbeeld Amazon Alexa, Philips Hue en Samsung SmartThings.
 • Instelbare kleurtemperatuur: In de Innr app kun je uit talloze wittinten tussen 2200 en 6500 Kelvin kiezen.
 • Lichtscènes creëren: Door een lichtscène te creëren kun je met een druk op de knop een vooringestelde helderheid en kleurtemperatuur oproepen.

Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack in actie

De slimme spots van Innr zorgen ervoor dat je 's ochtends een energieboost kunt krijgen van fel, koel licht en 's avonds kunt ontspannen op de bank met warm, gedimd licht. Als een bepaalde combinatie van kleurtemperatuur en helderheid je bevalt, kun je deze opslaan om hem later met een druk op de knop weer op te roepen.

Slimme functies

De Innr app zit vol met slimme functies voor de lampen. Je kunt bijvoorbeeld de lampen op afstand aan- en uitzetten zodat je altijd in een verlicht huis thuiskomt. Nog makkelijker is het instellen van tijdschema's. Hiermee kun je voor elke dag van de week instellen op welk tijdstip de instellingen van de lamp moeten veranderen. Zo kun je bijvoorbeeld op vrijdagavond om 21 uur de lampen automatisch een warm, gedimd licht laten schijnen voor een perfect begin van de filmavond.


Om de Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack te kunnen gebruiken heb je een bridge nodig. Nadat je de spots met bijvoorbeeld een Philips Hue Bridge hebt verbonden kun je de lampen via de app of via een slimme spraakassistent bedienen.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen50 x 50 x 55 mm
Gewicht64 g
VerbindingZigBee
StroomvoorzieningNetstroom, 220 - 240 V
Vermogenmaximaal 5,1 W
Levensduur25.000 uur
EnergieefficiëntieklasseF
ProductinformatiebladHier te downloaden
FittingGU10
Kleurtemperatuur:2200 - 5000 K
Lichtsterkte350 lumen
Installatie
FAQs
Binnen welk bereik kan ik de kleurtemperatuur van de Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack aanpassen?

Je kunt wittinten tussen de kleurtemperaturen 2200 - 5000 K kiezen voor de Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack.

Met welke slimme spraakassistenten is de Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack compatibel?

De Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack is met zowel Amazon Alexa als Google Assistant compatibel. Op dit moment is er helaas nog geen Apple HomeKit compatibiliteit.

Kan de Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack ook gekleurd licht schijnen?

Nee, de Innr Smart Spot Comfort GU10 2-pack kan geen gekleurd licht schijnen. De Innr Smart Spot Colour lampen kunnen dit wel.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.