8.8
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Bewegingsmelder

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 79,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 79,95 Incl. btw
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

De Bosch Smart Home Bewegingsmelder maakt onderscheid tussen opvallende en onopvallende bewegingen en stuurt een melding rechtstreeks naar je smartphone wanneer er ongewone gebeurtenissen worden gedetecteerd. Sluit de bewegingsmelder bovendien aan op de Smart Home Rookmelder om ongenode gasten via de geïntegreerde sirene af te schrikken.


De voordelen van de Bosch Smart Home Bewegingsmelder in één oogopslag:

  • Uiterst nauwkeurig
  • Uitbreidbaar
  • Alles veilig
  • Onopvallend

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

De Smart Home serie van Bosch is een echte toevoeging, zo ook de bewegingsmelder. De bewegingsdetector wordt geleverd met een geavanceerd detectiesysteem voor kleine dieren tot 25 kilogram, waardoor vals alarm tot een minimum wordt beperkt. Wie ook een Smart Home rookmelder heeft, kan de sirene combineren met de Smart Home bewegingsmelder voor extra veiligheid. Op deze manier wordt in een noodsituatie een afschrikkend effect bereikt.

Productinformatie

  • Uiterst nauwkeurig: Met de innovatieve detectie van kleine dieren minimaliseer je het aantal valse alarmen in je slimme beveiligingssysteem thuis. De passieve infraroodtechniek en de temperatuursensor maken onderscheid tussen opvallende en onopvallende bewegingen als je niet thuis bent.
  • Uitbreidbaar: Verbind een of meer bewegingsmelders met de Smart Home rookmelders van Bosch. In geval van nood word je niet alleen op de hoogte gebracht via een pushmelding op je mobiele telefoon, maar wordt ook de 85 decibel sirene van de rookmelder geactiveerd en heeft een afschrikkend effect op ongenode gasten.
  • Alles veilig: De Bosch Smart Home bewegingsmelder is een ideale aanvulling op het Bosch Smart Home security pakket. Ook voor nieuwe klanten is het de moeite waard om er eens naar te kijken, want voor de ingebruikname is een Controller nodig. Het pakket bevat ook een rookmelder en een deur-/raamcontact.
  • Onopvallend: Dankzij het mooie ontwerp kan de Bosch Smart Home bewegingsmelder onopvallend worden gemonteerd, bijvoorbeeld op raamkozijnen.

Bosch Smart Home Bewegingsmelder in actie

De Smart Home bewegingsmelder is uitgerust met een geavanceerd detectiesysteem voor kleine dieren, gebaseerd op de geïntegreerde passieve infraroodtechnologie en de temperatuursensor. In de test kon de bewegingsmelder dus zeer nauwkeurig onderscheid maken tussen opvallende en onopvallende bewegingen. Valse alarmen worden betrouwbaar gedetecteerd tot 25 kg.

Verbind in je netwerk

Daarnaast kun je de bewegingsmelder in een netwerk verbinden met je Bosch Smart Home Rookmelder om de 85 decibel luide sirene van de rookmelder in werking te stellen in geval van ongewone bewegingen om een afschrikkend effect te hebben. Of maak een netwerk met je Smart Light of Smart Plug om automatisch verlichting en andere apparaten in te schakelen wanneer je een kamer binnenkomt.


Dankzij het kleine formaat en het ontwerp kan de bewegingsmelder ook gemakkelijk op een raam worden gemonteerd, bijv. boven het kozijn, zodat hij niet op het eerste gezicht zichtbaar is. Het apparaat werkt op batterijen en de levensduur van de batterij is ongeveer vijf jaar, dus de bewegingsdetector heeft zeer weinig onderhoud nodig.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen6,7 x 13,1 x 5,1 cm
Gewicht98 g
Stroomvoorziening3V Lithium batterij
Vermogenmax. 10dBm
Bereik draadloze verbindingTot 50 meter
Inhoud doosBewegingsmelder, lithium-ionbatterij met lange levensduur, installatiemateriaal voor schroeven en lijmen, installatie-instructies
Installatie
FAQs
Hoe kan ik de bewegingsmelder bevestigen?

Je kunt de Bosch Smart Home Motion Sensor aan een muur of in een hoek monteren. Voor meer informatie over de installatie en montage, evenals voor de stapsgewijze installatie-instructies, zie de app.

Wat betekenen kruipbescherming en huisdierdetectie?

Je kunt kiezen tussen huisdierdetectie en kruipbeveiliging op je slimme bewegingsmelder. De standaardinstelling voor de detectie van huisdieren houdt geen rekening met huisdieren die tot 25 kg wegen in het geval van een alarm en schakelt de sluipbeveiliging uit. Het activeren van de sluipbeveiliging zorgt ervoor dat een mogelijke inbreker ook dan direct onder je bewegingsmelder wordt gedetecteerd.

Waarom wordt er maar één batterij meegeleverd?

Bij normaal gebruik heeft een batterij een levensduur van ca. 2 jaar. Om dit uit te breiden kun je optioneel een tweede batterij plaatsen.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie