8.1

Airthings House Kit

Aanbevolen verkoopsprijs € 299,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 299,00 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De Airthings House Kit bevat alles wat je nodig hebt om 24/7 de luchtkwaliteit in je woning te controleren, waar je ook bent. De Wave en Wave Mini maken het mogelijk om inzicht te krijgen in onder andere het risico op schimmelvorming, de radonconcentratie en de TVOC-waarde. Zo kun je de kans op allergieën, slaapproblemen, astma en zelfs op ernstige ziektes verminderen.


De voordelen van de Airthings House Kit in één oogopslag:

 • Controleer de luchtkwaliteit
 • Altijd op de hoogte met verschillende sensoren
 • Altijd en overal toegang
 • Integratie in je smart home
 • Overzichtelijke grafieken in de app

Expert review
8.1
Getest door tink expert
Richard

Met dit Airthings pakket ben je in één keer klaar. De belangrijkste factoren die de kwaliteit van je binnenklimaat bepalen worden nauwkeurig en in real time gemeten en je kunt ook als je niet thuis bent zien wat de stand van zaken is. Dat is handig, omdat je dan alvast bijvoorbeeld je airco of luchtbevochtiger aan kunt zetten voordat je thuiskomt. Dankzij de compatibiliteit met IFTTT kun je dit zelfs automatisch laten gebeuren. Zo komt de Airthings House Kit niet alleen je gezondheid maar ook je comfort ten goede.

Productinformatie

 • Controleer de luchtkwaliteit: De Airthings Wave en Wave Mini meten voortdurend het binnenklimaat en in de Airthings app kun je de meetwaarden bekijken. Je kunt ook met je hand voor één van de apparaten langs zwaaien, dan geeft een groene, gele of rode ledring je een snelle visuele indicatie van de luchtkwaliteit.
 • Verschillende sensoren: Alle belangrijke factoren die de luchtkwaliteit bepalen worden door de Airthings House Kit gemeten: temperatuur, luchtvochtigheid, radonbelasting, risico op schimmelvorming en de TVOC-waarde.
 • Altijd en overal toegang: De Airthings Hub stuurt via wifi de gemeten waardes naar de Airthings app. Zo heb je altijd en overal inzicht in de luchtkwaliteit bij je thuis. Wanneer een door jou ingestelde maximale waarde wordt overschreden, krijg je een melding op je smartphone.
 • Integratie in je smart home: Airthings is compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT, waardoor je ook via spraakopdrachten en via automatiseringen de Airthings House Kit kunt bedienen.
 • Overzichtelijke grafieken in de app: In de app en in je browser heb je volledige toegang tot alle gegevens en krijg je grafieken te zien van de laatste twee dagen, van de afgelopen week, maand of zelfs van het hele afgelopen jaar. Vooral als het gaat om de radonconcentratie zijn langetermijnmetingen belangrijk, omdat deze sterk fluctueert.

Airthings House Kit in actie

We besteden 90% van onze tijd binnenshuis, waar de lucht vaak 2 tot 5 keer zo slecht is als buiten. Het in de gaten houden van de luchtkwaliteit is essentieel voor het voorkomen van ziektes en het verhogen van de productiviteit, energie en goede gezondheid. Dankzij de Airthings Hub kun je de meetwaarden van de slimme sensoren 24/7 inzien, waar je ook bent.

Alle belangrijke meetinstrumenten in één pakket

Met de Airthings House Kit heb je het overzicht over een groot scala aan factoren die de kwaliteit van je binnenklimaat bepalen. Natuurlijk worden de temperatuur, luchtvochtigheid gemeten, maar ook het risico op schimmelvorming, de hoeveelheid radon en de TVOC-waarde. Een TVOC-meting analyseert de hoeveelheid vluchtige organische stoffen in de lucht, bijvoorbeeld benzeen en tolueen. Deze gassen kunnen een toxisch effect hebben op je binnenklimaat en daarbij huidirritatie, hoofdpijn en allergieën met zich meebrengen. Het voorkomen van schimmelvorming op zijn beurt helpt tegen astma en allergieën, en kan de kwaliteit van je slaap en je algemene gezondheid bevorderen. Wanneer je schimmel ziet, is het helaas al te laat. Je hebt er dus baat bij om het risico op schimmelvorming en de TVOC-waarde goed in de gaten te houden.


Radon is een radioactief edelgas dat van nature aanwezig is in de grond. Radon komt via kiertjes, waterleidingen etc. je woning binnen en kan zich daar gaan ophopen en hoge concentraties bereiken. Wanneer vervalproducten van radon worden ingeademd, geven ze straling af in de longen die kankerverwekkend kan zijn. Radon is zelfs de grootste veroorzaker van longkanker onder niet-rokers. Het is daarom van groot belang om te weten hoe hoog de radonconcentratie in je woning is. Hier kan de Airthings Wave, die continu de hoeveelheid radon per kubieke meter meet, van pas komen.

Lees meer
Expert review
8.1
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenAirthings Wave: 119 x 119 x 36 mm
Airthings Wave Mini: 80 x 80 x 26 mm
Airthings Hub: 125 x 125 x 25 mm
GewichtAirthings Wave: 219 g
Airthings Wave Mini: 135 g
Airthings Hub: 249 g
VerbindingAirthings Wave (Mini): bluetooth, Smartlink
Airthings Hub: ethernet, wifi
StroomvoorzieningAirthings Wave: 2x AA batterijen
Airthings Wave Mini: 3x AA batterijen
Airthings Hub: netstroom
MeetintervalAirthings Wave (Mini): 5 minuten
Inhoud doosAirthings Wave 2nd Gen.
Airthings Wave Mini
Airthings Hub
Handleiding
Batterijen
Montagematerialen
Garantie12 maanden
CompatibiliteitAmazon Alexa
Google Assistant
IFTTT
Installatie
FAQs
Kan ik de Airthings House Kit met spraakopdrachten bedienen?

Ja, de Airthings House Kit is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

Voor welke besturingssystemen is de app van de Airthings House Kit beschikbaar?

De Airthings app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Hoe verzendt de Airthings House Kit gegevens naar mijn smartphone?

De Airthings House Kit verzendt met de Airthings Hub via wifi de meetwaarden naar de app op je smartphone. Je verbindt de Airthings Hub via ethernet met je router.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie