9.0
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos Sub Gen. 3 - Wifi Subwoofer

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 849,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 849,00 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-4 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Geef je Sonos systeem een goede dosis bas met de Sonos Sub Gen. 3 draadloze subwoofer. Combineer je subwoofer met je Sonos speakers om nog meer uit je muziek te halen. Door het unieke ontwerp is er geen storend achtergrondgeluid, zoals ruis of het rammelen van de kast, zelfs niet bij hoge volumes.


De voordelen van de Sonos Sub Gen. 3 in één oogopslag:

 • Gepersonaliseerd geluid door Trueplay
 • Stijlvol design
 • Vol en gedetailleerd geluid
 • App besturing
 • Naadloze integratie

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

De derde generatie wifi subwoofer ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook krachtig genoeg om je Sonos geluidssysteem naar een hoger niveau te tillen. De Sonos Sub is de perfecte aanvulling op je bestaande Sonos-systeem en voegt lage frequenties en krachtige bas toe aan je thuisbioscoop ervaring.

Productinformatie

 • Gepersonaliseerd geluid door Trueplay: De Sonos luidspreker klinkt sowieso geweldig, maar Trueplay helpt je het geluid in je huis te optimaliseren. Je hebt een iOS-apparaat nodig om dit te doen. Trueplay gebruikt de microfoon op je iOS-apparaat om te meten hoe het geluid wordt weerkaatst door de muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer en stemt je Sonos luidsprekers af om geweldig geluid te produceren, waar je ze ook plaatst.
 • Stijlvol design: Dankzij het functionele en stijlvolle ontwerp van de Sonos Sub Gen. 3 draadloze subwoofer kun je hem overal in je huis plaatsen. Plaats de subwoofer rechtop in de kamer of kies een horizontale positie onder de bank.
 • Vol en gedetailleerd geluid: Je krijgt pure bas tonen dankzij de twee naar binnen gerichte, ingebouwde Force-Cancelling speakers in het midden van de wifi subwoofer. De Sub geeft je een helder geluid zonder irritante trillingen en vervelend gerammel.
 • App besturing: Download de nieuwste generatie app en bedien je draadloze subwoofer vanaf uw smartphone. Als je bijvoorbeeld een Sonos One luidspreker hebt, kun je ook gebruik maken van de slimme Amazon Alexa of Google Assistant spraakassistenten die in je toestel zijn ingebouwd.
 • Naadloze integratie: Sluit de subwoofer simpelweg aan op je Sonos One of de nieuwe Sonos Arc via wifi en geniet van de lage frequenties en rijke bas. De Sonos Sub Gen. 3 versterkt de middenfrequenties wanneer de luidsprekers zijn geïntegreerd met andere Sonos speakers voor een gedetailleerd geluid. Zo geniet je van optimaal geluid tijdens film avonden.

Sonos Sub Gen. 3 in actie

De wifi subwoofer is de optimale uitbreiding van je entertainmentsysteem. Het is niet alleen een echte blikvanger, die met een robuuste en minimalistische behuizing past in elk interieur, maar ook overtuigt met gedetailleerd geluid. De twee digitale versterkers van klasse D zijn perfect afgestemd op de akoestische architectuur. De Sonos Sub Gen. 3 draadloze subwoofer heeft ook een hogere geheugencapaciteit en een krachtigere CPU. Trueplay technologie zorgt voor geluid dat past bij de eigenschappen van je kamer.

Unieke geluidservaring

Muziek moet je niet alleen horen maar ook voelen. Dat is de kracht van de Sub, waardoor lage frequenties een veel belangrijker onderdeel worden van muziek en films. Het kamervullende geluid laat je elk akkoord, elke baslijn en elke drumritme horen en voelen diep in je maag. Het enige wat je hoeft te doen is een Sonos luidspreker aan te sluiten op je bestaande wifi verbinding. Maar niet alleen je muziekervaring wordt tastbaarder. Combineer het met de Sonos Arc om een verbluffend 5.1 of 7.1 thuisbioscoopsysteem te creëren met een verbluffende en krachtige surroundkwaliteit. Filmavonden thuis worden een echte bioscoopervaring. De innovatieve force-cancelling drivers zorgen voor een diepgaand geluid zonder storende geluiden uit de behuizing van de subwoofer.

De twee ingebouwde force-cancelling drivers zorgen voor een zeer dynamische bas die je niet alleen kunt horen maar ook voelen. De wifi subwoofer levert een goede prestatie, ongeacht of hij rechtop staat of op de grond ligt. Hij is geschikt voor iedereen die meer uit hun geluidsinstallatie willen halen. Stel ten minste één luidspreker in voordat je de subwoofer toevoegt. Hij is compatibel met de meeste Sonos luidsprekers, behalve de Sonos Connect, Port en Move.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen38,9 x 15,8 x 40,2 cm
Productgewicht16 kg
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n
Stroomvoorziening100-240 V, 50-60 Hz
Ingangen1x ethernet
Drivers2x Force-Cancelling drivers
Inhoud doosSonos Sub Gen. 3 Wifi Subwoofer, stroomkabel en handleiding
Installatie
FAQs
Waarin verschilt de Sonos Sub Gen. 3 Wifi Subwoofer van zijn voorganger?

De Sonos Sub Gen. 3 Wifi Subwoofer is voorzien van een nieuwe interface met een nieuwe connect-knop, verbeterde technologie waaronder een grotere geheugencapaciteit en een krachtigere CPU. De draadloze subwoofer beschikt ook over een nieuwe radio functie.

Is de Sonos Sub Gen. 3 draadloze subwoofer een actieve subwoofer?

Ja, twee klasse D-versterkers zijn al geïntegreerd in de wifi subwoofer. Je kunt dus direct op het apparaat geluidsaanpassingen maken.

Heeft de locatie van de Sonos Sub Gen. 3 draadloze subwoofer invloed op de geluidskwaliteit?

Nee, de plek van de Sub heeft geen invloed op de geluidskwaliteit. Aangezien de lage frequenties in alle richtingen verzonden worden, wordt het geluid niet beïnvloed door de rechtopstaande of liggende positie. De wifi subwoofer heeft echter voldoende ruimte nodig om de geluidsverdeling beter te laten werken.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie