9.3
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One SL Beam 5.0 Entertainment Set

Sonos Beam - Slimme soundbar

€ 449,00 € 429,00

1

€ 449,00 € 429,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Sonos Beam - Slimme soundbar

Sonos Beam - Slimme soundbar

€ 449,00 € 429,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 449,00 € 429,00

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 789,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Luidsprekers kunnen over meerdere ruimtes gesynchroniseerd worden en centraal aangestuurd worden (bijv. via een smartphone)
Multiroom
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Magenta SmartHome.
Magenta SmartHome
Dit product heeft een speakerfunctie.
Speakerfunctie
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Ondersteunt AirPlay2 om muziek af te spelen.
AirPlay2
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Eenvoudige Installatie

Dit is de innovatieve tv en geluid opstelling. De Sonos Beam Soundbar wordt geleverd met een geïntegreerde Google Assistant assistent, AirPlay, en daarnaast ook met vele andere slimme functies zoals Multiroom en meer dan 50 ondersteunde streaming services. In combinatie met de twee Sonos One SL speakers, krijg je een volwaardig surround-systeem voor home cinema-geluid. Op deze manier luister je naar je favoriete muziek, laat je audioboeken voorlezen en ervaar je films op de ultieme manier.

De voordelen van Sonos One SL Beam 5.0 Entertainment Set in één oogopslag:

 • Google Assistant spraakassistent
 • Multiroom
 • AirPlay
 • Talloze ondersteunde streaming diensten

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

De Sonos One SL Beam 5.0 Entertainment Set bestaande uit een Sonos Beam Soundbar en twee Sonos One SL speakers creëert de perfecte sfeer in je woonkamer. Naast de handige Google Assistant spraakbesturing beschik je over meer dan 50 verschillende streaming diensten voor muziek en audioboeken, die zich tegelijkertijd in surround geluid of in meerdere kamers afspelen. Een samengesteld pakket voor iedereen.

Productinformatie

 • Google Assistant regelt de besturing: Bedien eenvoudig de soundbar met je stem. Google Assistant helpt je met je dagelijks leven en voert je spraakopdrachten uit.
 • Multiroom: Verbind de Sonos Beam met de twee One SL speakers om het tv geluid te versterken of je kunt het gebruiken om meerdere kamers gelijktijdig te besturen.
 • AirPlay 2: Verbind de Sonos Beam Soundbar rechtstreeks met je iPhone, iPad of MacBook en stream je favoriete nummers of audioboeken.
 • Gevarieerde selectie van streamingdiensten: Van Spotify tot Audible, TuneIn, SoundCloud, Amazon & Apple Music tot Napster, Tidal en Google Play Music. De Sonos Beam ondersteunt bijna elke denkbare muziek streaming dienst, internetradio en online audioboeken.
 • Perfecte tv-synchronisatie: Sluit de Sonos Beam eenvoudig aan op je tv via HDMI-ARC en geniet van series en films met kraakhelder geluid.

Sonos One SL Beam 5.0 Entertainment Set in actie

Laat je meeslepen door de slimme Sonos Multiroom Sound tijdens tv series. De Sonos Beam Soundbar met geïntegreerde Google Assistant spraakassistent kan in een paar eenvoudige stappen worden aangesloten op je tv en andere muziekbronnen. 1. Sluit de voedingskabel aan. 2. Sluit de HDMI ARC-kabel of optische audio-adapter aan op je tv en Soundbar 3. Volg de gedetailleerde instructies in de gratis Sonos Controller-app: klaar. De twee Sonos One SL speakers kunnen nu eenvoudig worden geïnstalleerd via de app in het systeem. Dus je breidt bestaande Sonos Multiroom instellingen uit of je creëert je volledig nieuwe muziekinstallatie.

Als je de twee afzonderlijke One SL speakers achter je plaatst en de Sonos Beam recht voor de tv, krijg je een goed gebalanceerd en toch vol geluid dat echt surround geluid geeft in je woonkamer, zowel tijdens het luisteren naar muziek als het kijken naar tv. De subtiel ontworpen soundbar past in bijna elk interieur en de twee One SL luidsprekers passen zowel in het visuele als het akoestische (geluids) beeld. Eenmaal ingesteld, heb je ook toegang tot meer dan 50 streaming diensten (waarvan sommige een extern abonnement vereisen, zoals Apple Music), Google Assistant spraakbesturing en vele handige functies zoals AirPlay 2-streaming, series en films, en de nachtmodus om 's avonds naar muziek te luisteren of series te streamen zonder je familie wakker te maken.

Meer manieren om apparaten te besturen en van te genieten

Naast een hele reeks aan applicaties biedt de Sonos Beam Soundbar ook uitgebreide besturingsopties. Aan de ene kant kan het volume rechtstreeks via de tv worden ingesteld dankzij de HDMI-aansluiting. Daarnaast, kan door middel van de touchpad aan de bovenkant de vorige of de volgende nummer worden gekozen. Ook schakel je hier de microfoon voor stembediening in en het volume kan worden geregeld. De twee extra Sonos One SL speakers kunnen eenvoudig worden bediend via de app en als je wilt, kan de set ook gebruikt worden om te genieten van muziek in verschillende kamers.

Het entertainment pakket van Sonos Beam 5.0 biedt veel meer dan alleen geweldig geluid bij het tv kijken. De ingebouwde soundbar-tweeter in combinatie met drie passieve spots en vier full-range woofers zorgen ook voor een gebalanceerd geluid. Met de twee One SL speakers creëer je gebalanceerd surround geluid, en je kan de muziek in verschillende kamers afspelen. Vooral in kleine tot middelgrote kamers biedt de Beam Soundbar een veelzijdig alternatief voor de Playbar en Playbase van Sonos, die het hele gezin entertainen, terwijl commando's eenvoudig kunnen worden uitgevoerd met stem, app of rechtstreeks op de Sonos Beam.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSonos One SL: 161,45 x 119,7 x 119,7 mm
Sonos Beam: 100 x 651 x 68,5 mm
Gewicht ArtikelSonos One SL: 1,85 kg
Sonos Beam: 2,8 kg
Stroomvoorziening3 x 100 - 240 V
50 - 60 Hz
VerbindingWifi 802.11b/g 2,4 GHz
Levering inhoud2 x Sonos One SL, 2 x Ethernet-kabel, 2 x One SL voedingskabel, 1 x Sonos Beam Soundbar, 1 x HDMI-kabel, 1 x optische audioadapter < br /> 3 x installatiegids (1x Beam, 2x One SL)
1 x Beam Power-kabel
Installatie
FAQs
Kan ik het kanaal of de serie die ik aan het kijken ben met behulp van Sonos Beam & Google Assistant veranderen?

Ja, in combinatie met de Sonos Beam Soundbar met ingebouwde spraakassistent en een ondersteunde tv met CEC-functie, kun je het volume en het programma ook met je stem wijzigen en de tv uit- en inschakelen. Wat wel vermeldt moet worden is dat dit alleen mogelijk is met de HDMI-aansluiting en niet met de optische aansluiting.

Welke audio-codecs worden ondersteund door de Sonos Beam Soundbar?

De Sonos Beam soundbar ondersteunt de meest voorkomende geluidsindelingen van streaming platforms en tv. Dit bestaat uit PCM Stereo, Dolby Digital en Dolby Digital 5.0.

Waarom heeft de Sonos Beam Bluetooth Low Energy (BLE)?

Dit is alleen nodig voor het initialisatie proces, omdat de SONOS Beam eerst via bluetooth verbinding maakt met je smartphone of tablet en vervolgens de wifi verbinding tot stand brengt, die dan ook gebruikt wordt om de muziek te streamen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.