9.1
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One + Google Nest Mini

1

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 229,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Google Nest Mini - Slimme Speaker
Aantal:

1

€ 59,00
Aanpassen
€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 284,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-4 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

Haal het beste van twee werelden in huis en bestel een Sonos One wifi-speaker met bijgeleverde Google Nest Mini. Je bedient de Sonos One gemakkelijk via de app of alleen met je stem via Google Assistant. De spraakassistent kan je tevens helpen om een afspraak in je agenda te zetten of om andere Home Smart-apparaten te bedienen. Werk je graag met Google Assistant in verschillende ruimtes? De Google Nest Mini zit standaard in dit pakket.

Alle voordelen van de Sonos One + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Geïntegreerde spraakassistent
 • Geweldig geluid
 • Trueplay
 • Multitasken met Google Assistant

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Geweldige technologie: met de ingebouwde Google Assistant-spraakassistent bedien je de Sonos One eenvoudig en snel met je stem. De Google Nest Mini maakt het pakket compleet en zorgt ervoor dat je hele huis in één keer 'smart' wordt!

Productinformatie

 • Geïntegreerde spraakassistent: Ontdek de Sonos One met Google Assistant spraakbediening en je wilt nooit meer anders. Volume aanpassen, een nummer overslaan, de weersverwachting of een complete boodschappenlijst samenstellen: je persoonlijke assistent kan het allemaal. En dat alles simpelweg door tegen het slimme apparaat te praten.
 • Geweldig geluid: Net als de bekende Sonos Play:1 heeft ook deze compacte speaker twee D-klasse versterkers en bijbehorende drivers. Zo ervaar je altijd het vertrouwde Sonos-geluid in je woonkamer.
 • TruePlay: Zorg voor een optimaal geluid met TruePlay. De functie scant de ruimte en past al je Sonos-apparaten aan op de grootte en inrichting van de kamer. Zo haal je het beste uit je slimme speakers.
 • Multitasken met Google Assistant: Heb je even je handen vol? Dankzij Google Assistant start je via een spraakopdracht je favoriete afspeellijst of krijg je een nieuwsupdate. Je kunt zelfs een timer aanzetten zodat je precies weet wanneer je de croissantjes uit de oven moet halen.
 • YouTube Music Premium: Probeer YouTube Music Premium gratis 30 dagen uit en geniet van alle mogelijkheden. Zo biedt de dienst ontelbaar verschillende afspeellijsten met video's en meer. Activeer het proefabonnement via je Google Home-app.

Sonos One + Google Nest Mini in actie

Koppel de twee spraakassistenten aan je smart home-systeem en bedien je muziek met slechts één zin. De Sonos One heeft standaard Google Assistant geïntegreerd op de speaker. De luidsprekers zijn speciaal ingericht om je stem altijd te herkennen.

Twee keer een spraakassistent

Wijzig het nummer, pas het volume aan of vraag aan je persoonlijke assistent wat het laatste nieuws is. Met de meegeleverde Google Nest Mini kun je tevens andere slimme producten in huis bedienen met je stem.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSonos One: 11,97 x 11,97 x 16,15 cm. Google Nest Mini: Ø: 9,8 cm, Hoogte: 4,2 cm
GewichtSonos One: 1,85 kg, Google Nest Mini: 181 g
LuidsprekerSonos One: 2x D-klasse versterkers, 1x tweeter, 1x woofer. Google Nest Mini: hoogwaardige luidsprekers met 2-inch drivers
Installatie
FAQs
Kan ik ook andere Sonos-systemen bedienen met mijn stem?

Niet allemaal. De Sonos One en de Sonos Beam zijn tot nu toe de enige producten van de Sonos-familie die via spraakopdrachten kunnen worden bestuurd. Wel kun je andere Sonos-apparaten koppelen met de Sonos One om vervolgens het hele systeem te bedienen met je stem.

Kan ik een stereogeluid creëren met de Sonos One en andere Sonos-producten?

Jazeker! Plaats twee Sonos One-speakers in één ruimte en verbind ze met elkaar om te genieten van stereogeluid. Het is niet mogelijk om dit te doen met andere producten. Wel kun je speakers in verschillende kamers neerzetten en genieten van dezelfde muziek in meerdere ruimtes.

Zijn er al voeten- en muursteunen voor de Sonos One?

Ja, je kunt de voeten of muurbevestigingen van de Sonos Play:1 gebruiken voor het plaatsen van de One speakers. Deze hebben dezelfde afmetingen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie