9.1
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos Beam Gen 2 + Sonos Sub

1

€ 499,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Sonos Beam Gen 2 - Slimme Soundbar
Aantal:

1

€ 499,00
Aanpassen
€ 499,00

1

€ 849,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Sonos Sub Gen. 3 - WLAN-Subwoofer
Aantal:

1

€ 849,00
Aanpassen
€ 849,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.199,95 Incl. btw

  • Levertermijn: 1-4 werkdagen
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De Sonos Beam Gen 2 + Sub bundel, bestaande uit de Sonos smart soundbar en de krachtige subwoofer Sonos Sub vullen elkaar perfect aan en leveren een geweldig en krachtig geluid voor het echte bioscoopgevoel, gewoon in je woonkamer. Daarnaast maakt de Sonos Beam Gen 2 het mogelijk om het systeem door middel van eenvoudige spraakcommando's te bedienen, zelfs wanneer er luide muziek wordt afgespeeld.

Voordelen van het Sonos Beam Gen 2 + Sub geluidssysteem in één oogopslag:

  • Geweldig geluid
  • Spraakbesturing
  • Uitbreidbaar
  • Muziek streaming

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

In de test heeft de combinatie van de Sonos Beam Gen 2 en de Sonos Sub ons volledig overtuigd. Beide apparaten leveren in combinatie zowel een extreem krachtig als gebalanceerd geluid. Het maakt dus niet uit of je naar muziek wilt luisteren of naar een film wilt kijken. Voor beide toepassingen levert de set heldere en indrukwekkende tonen.

Productinformatie

  • Geweldig geluid: De Sonos Beam Gen 2 speelt geluid af op een optimaal gebalanceerde wijze, waardoor de Sonos Sub wordt uitgebreid tot een uitstekende en krachtige bass.
  • Spraakbesturing: Dankzij de geïntegreerde spraakassistent Google Assistant in de Sonos Beam, kun je je Sonos-geluidssysteem rechtstreeks bedienen door middel van een spraakopdracht.
  • Uitbreidbaar: Voor een nog krachtigere stereo geluidservaring kan de Sonos luidspreker bundel worden uitgebreid met meer slimme Sonos luidsprekers zoals bijvoorbeeld een of meerdere Sonos One-luidsprekers.
  • Muziek streamen: Behalve dat je de Sonos Beam Gen 2 + Sub als home cinema set kunt gebruiken, kun je ook je favoriete muziek afspelen via deze twee krachtige apparaten.

Sonos Beam Gen 2 + Sub in actie

De combinatie van de Sonos Beam soundbar en Sonos Sub zorgt niet alleen voor geweldig geluid voor je thuisbioscoop, maar streamt ook muziek in de hoogste kwaliteit. Het geluid van deze combo-pack is indrukwekkend op elke manier. Zowel de harde geluidseffecten van een actiefilm als de subtiele tonen van een Mozart-symfonie kunnen perfect worden afgespeeld door dit Sonos-systeem.

Wat zit er in de Sonos Beam Gen 2 en de Sonos Sub?

De Sonos Beam Gen 2 soundbar beschikt over vier full-range woofers voor de juiste kwaliteit van het geluid. De Sonos Sub bestaat uit twee digitale Klasse D-versterkers en de twee tegenovergestelde force-cancelling luidsprekers voor een diep en rijk geluid. De luidsprekers zijn precies tegenover elkaar geplaatst, zodat de trillingen elkaar opheffen. Er kan dus geen hinderlijk geluid worden veroorzaakt door trillingen op de behuizing. De Sub produceert tonen tot zelfs 25 Hz.

Naast het optimaliseren van je TV-geluid, geeft de Sonos Beam je toegang tot meer dan 57 verschillende streaming diensten, zoals Spotify, Apple Music of Audible. De Sonos Sub ondersteunt de Beam met een krachtige basweergave. Dankzij de stemassistent Google Assistant van de Beam kunnen de meeste functies naast op het apparaat zelf of via de Sonos Controller-app ook worden uitgevoerd door middel van een spraakopdracht.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSonos Beam Gen 2: 6,51 x 10 x 6,9 cm
Sonos Sub: 389 x 402 x 158 mm
Gewicht artikelSonos Beam Gen 2: 2 kg
Sonos Sub: 16 kg
StroomvoorzieningZelfomzettende universele voeding 100-240 V, 50-60 Hz via universele ingang
Inhoud doos
1x Sonos Beam, 1x Sonos Sub (gen. 3)
Installatie
FAQs
Kan ik de microfoons van de Sonos Beam Gen 2 uitschakelen?

Ja, als je de microfoonknop bovenaan aanraakt, gaat het lampje aan of uit. Als het microfoonlampje brandt, is Google Assistant klaar voor een spraakopdracht. Als het lampje uit is, zijn de microfoons ook uitgeschakeld.

Waarom beschikt de Sonos Beam Gen 2 soundbar over Bluetooth Low Energy?

Bluetooth Low Energy wordt alleen gebruikt voor de installatie. De Sonos-apparaten kunnen daarna alleen via wifi worden bestuurd.

Kan ik de Sonos ook neerleggen?

Ja, de Sonos levert een perfecte volle en krachtige bass, zowel rechtopstaand als liggend.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie