9.0
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos Arc One SL 5.1 Home Theatre Set

1

€ 849,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 849,00

1

€ 999,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 999,00

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.999,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Sonos One SL Arc 5.1 Home Theatre Set transformeert je woonkamer in een bioscoop met adembenemend geluid. Het pakket bevat de Sonos Arc, de Sonos Sub en twee Sonos One SL speakers. De samenstelling creëert niet alleen een fijn afgestemde bioscoopsfeer, maar je kan er ook je favoriete albums en afspeellijsten met geweldige kwaliteit op afspelen.

De voordelen van Sonos Home Theatre Set in één oogopslag:

 • Zwart of wit
 • 5.1 surround geluid
 • Trueplay
 • Flexibel blijven
 • Handige spraakbesturing

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

De Sonos One SL Arc 5.1 Home Theatre Set is een uitgebalanceerd pakket, vooral voor kleine tot middelgrote woonkamers. De geluidservaring heeft mij in de test echt overtuigd. De vier luidsprekers versterken elke tv aanzienlijk en creëren een indrukwekkende sfeer. Bovendien is de multiroom-functie een echte aanwinst. De twee One SL speakers kunnen op elk moment in een andere kamer worden geplaatst. Op deze manier kun je tv kijken en de Sub gebruiken terwijl iemand anders in de slaapkamer kan schakelen naar zijn favoriete muziek.

Productinformatie

 • Zwart of wit: Stem de Sonos One SL Arc Home Theatre op je interieur af. De Black Edition van Sonos bestaat uit een set van zwarte luidsprekers. De White Edition is meer voor de lichtere inrichtingen. De Sub en Arc komen in de kleur zwart en passen bij de tv. De twee One SL speakers daarentegen komen dan in prachtig wit.
 • 5.1 Surround: Ervaar volledig surroundgeluid in één pakket. De Sub en Arc kunnen het beste geplaatst worden bij de tv, terwijl de twee One SL speakers zorgen voor adembenemende bioscoopmomenten vanaf de achterkant.
 • Trueplay: Bezitters van een iOS-apparaat kunnen nog meer halen uit de biscoop ervaring met de Trueplay-functie. Het Sonos systeem analyseert de karakteristieken van de ruimte en past de luidsprekers optimaal aan.
 • Flexibel blijven: De 5.1 home cinema-set van Sonos beschikt ook over de Multiroom functie. Je kunt dus de twee One SL speakers een keer in een andere kamer zetten om ongestoord naar muziek te luisteren.
 • Handige spraakbesturing: Door middel van de 4 ingebouwde microfoons van de Sonos Arc kun je je Sonos producten met eenvoudige spraakcommando's bedienen.

Sonos One SL Arc 5.1 Home Theatre Set in actie

De Sonos One SL Arc 5.1 Home Theatre Set is een uitstekende keuze voor kleine tot middelgrote woonkamers. De opstelling zorgt voor een balans tussen ruimtebesparende technologie en gedifferentieerde geluidsweergave in je kamer. We raden aan om de twee One SL luidsprekers in een hoek van 90° ten opzichte van je eigen luisterpositie te plaatsen. Dit biedt twee voordelen: aan de ene kant is er meestal geen ruimte achter de home cinema opstelling, aan de andere kant zendt het 5.1-systeem het geluid van de zijkant en het geluid dat van achteren komt uit één luidspreker: uit een One SL speaker.

Het Sonos systeem past zich aan aan kleine wijzigingen in de opstelling door middel van de Trueplay-functie. De automatische equalizer analyseert automatisch de ruimtekarakteristieken. De geluidsreproductie van de vier luidsprekers wordt vervolgens aangepast, zodat er een goede balans is tussen hoog, midden en laag. Helaas is deze functie niet beschikbaar voor Android-bezitters. Maar je kunt je eigen geluidsinstellingen aanpassen via de uitgebreide Sonos app.

De 5.1 home cinema-set van Sonos verbetert je thuisbioscoop ervaring enorm. Met deze set haal je een uitgebreid surround-geluid in huis dat onderscheid maakt tussen dialogen en levensechte actiescènes. En daarnaast blijft je nieuwe thuisbioscoop flexibel in te richten. De twee One SL speakers kunnen op elk moment in een andere kamer worden geplaatst. Sub en Arc bieden dan nog steeds een kristalhelder geluid bij het kijken naar tv of sport. Vrienden, huisgenoten of familieleden kunnen dan tegelijkertijd genieten van hun favoriete albums in Bedroom Stereo. Met slechts één pakket voldoe je aan alle eisen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenArc: 8,7 x 114,2 x 11,6 cm
Sub (gen. 3): 38 x 15,8 x 40,2 cm
One SL: 12 x 12 x 16,2 cm
GewichtArc: 6,25 kg
Sub (gen. 3): 16 kg
One SL: 1,8 kg
VersterkerArc: 11 x digitale versterkers
Sub (gen. 3): 2 x digitale versterkers
One SL: 2 x digitale versterkers
TonerArc: 8x elliptische woofer
Sub (gen. 3): 2 Force-cancelling-luidspreker
One SL: 1 x tweeter en 1 x middenbereik
IngangArc: 1x Ethernet, optische invoer
Sub (gen. 3): 1 x Ethernet
One SL: 1 x Ethernet
StroomvoorzieningUniversele voeding 100-240 V, 50-60 Hz
Installatie
FAQs
Is mijn wifi voldoende voor de standaardinstelling?

Als je merkt dat andere draadloze apparaten in je huis vaak de verbinding met je wifi verliezen of veel tijd nodig hebben om webpagina's te laden of video's te streamen, kun je een Boost setup overwegen. Dit geldt vooral als je je huis wilt uitrusten met veel Sonos-componenten of gebruik wilt maken van muziekdiensten die bestanden met hoge bitsnelheden streamen, zoals FLAC-bestanden.

Wat is nodig voor een Boost-instelling?

Bij een Boost-instelling moet een Sonos product via een ethernet-kabel permanent op je router zijn aangesloten. Je kunt elk Sonos product op je router aansluiten.

Welke producten worden ondersteund door de Trueplay-instelling?

De Trueplay-instelling ondersteunt de Sonos One SL, de Play: 3, de Five, de PLAY: 5 (gen1) en de Arc. Bovendien ondersteunt Trueplay al deze luidsprekers in combinatie met de SUB.

Waarom werkt Trueplay niet met Android-apparaten?

We weten dat veel huidige en potentiële Sonos-gebruikers gebruik maken van Android-apparaten en Trueplay-Tuning voor hun Sonos-speakers vanaf hun smartphone of tablet willen bedienen. Door de diversiteit van apparaten met een Android-platform dat gebruik maakt van verschillende softwareversies, microfoons en audio verwerkingsfuncties, is Sonos er niet in geslaagd om een consistente en betrouwbare Trueplay-tuningervaring te bieden. Sonos is vastbesloten om Trueplay ondersteuning voor Android te implementeren en zijn erg ontevreden over het gebrek aan ondersteuning voor Android.

Hoe werkt Trueplay?

Het geluid van een speaker wordt gereflecteerd door de muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer voordat het je oor bereikt. Deze reflectie kan ervoor zorgen dat bepaalde frequenties luider of stiller klinken dan in de studiomix. Terwijl de Trueplay-kalibratietoon wordt afgespeeld, maakt de microfoon op je apparaat een akoestisch profiel van de kamer door op te nemen hoe luid de verschillende frequenties klinken als je door de kamer beweegt. Trueplay maakt dan gebruik van een combinatie van equalizer en filtertechnieken om deze frequenties te corrigeren en ervoor te zorgen dat je muziek klinkt zoals het origineel.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie