8.9
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Indoor Cam 2-pack - Bewakingscamera met Intercomfunctie

2

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 109,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Belangrijkste functies

Met de Ring Indoor Cam in 2-pack heb je altijd je huis onder controle en weet je wat er aan de hand is, waar je ook bent. Je krijgt op elk moment van de dag beelden in HD-kwaliteit, plus push meldingen op je smartphone wanneer er beweging wordt gedetecteerd.


De voordelen van de Ring Indoor Cam 2-pack in één oogopslag:

 • 1080p HD-videobewaking
 • Intercomfunctie
 • Nachtzicht modus
 • Push-meldingen naar de app
 • Eenvoudige installatie

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Wij van tink zijn blij met de slimme indoor bewakingscamera's van Ring. De prijs is eerlijk, het product is van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Daarnaast wordt de Ring Indoor Cam ook gekenmerkt door zijn eenvoudige installatie en bediening. We waren vooral overtuigd door de intercomfunctie en de push meldingen die je informeren wanneer er iets in je huis beweegt. Met dit 2-pack krijg je nog meer veiligheid en controle in je slimme woning.

Productinformatie

 • 1080p HD-videobewaking: De Ring Indoor Cam met intercomsysteem zorgt voor opnamen in haarscherpe kwaliteit. De realtime video wordt dan overgezet naar je Ring-app, zodat je altijd op de hoogte bent.
 • Intercomfunctie: Ring's indoor bewakingscamera kan meer dan alleen opnemen. Dankzij de praktische intercomfunctie, de geïntegreerde luidspreker en microfoon, kun je ook communiceren met je bezoekers of huisdieren in je huis.
 • Nachtzicht modus: Je kunt ook 's nachts of in minder goede lichtomstandigheden op je Indoor Cam vertrouwen. Het filmt betrouwbaar en onafhankelijk van de lichtomstandigheden met een hoge resolutie.
 • Push-meldingen naar de app: Als je Ring Indoor bewakingscamera een ongewone beweging in je huis detecteert, wordt je onmiddellijk op de hoogte gebracht via de app. Je kunt dan de live-uitzending op de app bekijken en direct reageren en de politie waarschuwen in geval van nood.
 • Eenvoudige installatie: De installatie van je Ring Indoor Cam is niet ingewikkeld. De bewakingscamera wordt gevoed door een stekker. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de batterij van de nok die leegloopt en de bewaking in je slimme woning die verwaarloosd wordt.

Ring Indoor Cam 2-pack bewakingscamera met intercom in actie

Als je meer controle wilt hebben in je slimme huis of als je wilt beginnen in de wereld van slimme huizen, dan is de Ring Indoor Cam de juiste keuze. Het is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar biedt ook hoogwaardige opnames en een handige intercomfunctie. Met een extra Ring Indoor Cam, die is inbegrepen in deze set, kun je nog meer veiligheid in je huis aanbrengen.

Communiceer met je huisdieren en bezoekers

Of het nu gaat om een hond, een parkiet of een kat, met de Ring Indoor Cam 2-pack kun je altijd je huisdieren in de gaten houden als je niet thuis bent. Vooral als de dieren nog jong zijn, kan het lastig zijn om ze alleen te laten. Niet alleen uit zorg voor de dieren, maar ook uit zorg voor je bankstel. Met de Ring Indoor Cam kun je ook controleren of je kinderen thuis zijn of dat alles in orde is.


Met de Ring Indoor Cam in het 2-pack krijg je een betrouwbaar product voor een eerlijke prijs die zeker zijn beloften waarmaakt. De Ring Indoor Cam biedt je de perfecte instap in de wereld van slimme veiligheid.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen45,8 x 45,8 x 75 mm
VerbindingenWifi
StroomvoorzieningStroomvoorziening via de netstekker
AudioIntercomfunctie met ruisonderdrukking
BewegingsdetectieAanpasbare bewegingsdetectie
Resolutie1080p HD, live video, nachtzicht
Gebruikstemperatuur [C°]-20 tot 45 °C
Inhoud doos2x Indoor Cam, Micro-USB voeding en kabel voor binnengebruik, schroeven en pluggen, gebruikershandleiding, veiligheidssticker
Installatie
FAQs
Worden de opnames van mijn Ring Indoor Cam 2-pack opgeslagen?

De video's worden gedurende 30 dagen op je Ring-account opgeslagen als je een Ring Protect-abonnement hebt. Vanuit hier kun je ze ook delen met vrienden of ze downloaden om ze meer dan 30 dagen te bewaren.

Kan ik de Ring Indoor Cam aan de muur bevestigen?

Ja, je kunt je camera ook aan de muur monteren met de bijgeleverde montagekit.

Kan ik mijn Ring Indoor Cam ook in het donker gebruiken?

Ja, de indoor bewakingscamera verstuurd hoge-resolutie beelden naar de app, zelfs 's nachts.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.