• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.3

Sonos One Beam 5.1 Home Theatre Set

Sonos Beam Gen 2 - Slimme Soundbar

€ 549,00 € 439,00

1

€ 549,00 € 439,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Beam Gen 2 - Slimme Soundbar
Aantal:

1

€ 549,00 € 439,00
Aanpassen
€ 549,00 € 439,00

Sonos Sub Gen. 3 - Wifi Subwoofer

€ 899,00 € 719,00

1

€ 899,00 € 719,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Sub Gen. 3 - Wifi Subwoofer
Aantal:

1

€ 899,00 € 719,00
Aanpassen
€ 899,00 € 719,00

2

€ 229,00 € 219,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos One - Slimme speaker met spraakbesturing
Aantal:

2

€ 229,00 € 219,95
Aanpassen
€ 229,00 € 219,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 1.729,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Met de home cinema set van Sonos bestaande uit een Sonos Beam Gen 2, een Sub en twee Sonos One-luidsprekers ben je volledig uitgerust om van films en tv shows te genieten met het best mogelijke geluid. De set kan eenvoudig worden ingesteld als een 5.1-surround systeem om een echt filmgevoel te creëren. Zelfs als je naar muziek luistert, maakt de bundel een prachtig, ruimtevullend en rijk geluid.

De voordelen van de Sonos One Beam set in één oogopslag:

 • 5.1 surround sound
 • Multiroom
 • Trueplay & spraakverbetering
 • Wifi in plaats van bluetooth

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

De Sonos One Beam 5.1 Home Cinema Set tv vult je woonkamer met geweldig 5.1-surroundgeluid. Je kunt dus genieten van films, series en muziek met het beste geluid, dat je zelf kunt samenstellen en aanpassen. Met de ingebouwde Google Assistant spraakbediening, equalizer, Trueplay, nachtmodus en stemherkenning ben je perfect voorbereid op elke situatie. Daarnaast pas je het geluid aan of gebruik je je stem om ervoor te zorgen dat je de perfecte sfeer in huis hebt.

Productinformatie

 • 5.1 surround sound: De Sonos One Beam Home Cinema Set kan snel en eenvoudig worden ingebouwd in een compleet 5.1 surround systeem. Dit zorgt voor een hele nieuwe tv ervaring.
 • Multiroom: Bepaal zelf in welke delen van je appartement welk nummer wordt afgespeeld. Alles perfect synchroon of in iedere kamer iets anders.
 • Trueplay & spraakverbetering: Precies het juiste en kraakheldere geluid, zelfs bij dialogen in een film. De ingebouwde technologie maakt het luisteren naar muziek en het kijken naar tv nog prettiger.
 • Wifi in plaats van bluetooth: De wifi verbinding zorgt voor nog meer luisterplezier met vele handige extra functies die bluetooth niet heeft.
 • Geïntegreerde Google Assistant functie: De Sonos Beam Gen 2 & Sonos One hebben Google Assistant direct geïnstalleerd om al je smart home producten inclusief compatibele CEC-televisies via spraak gemakkelijk te bedienen.
 • Geïntegreerde music-player & equalizer: Zorg voor de juiste hoeveelheid hoge tonen en bass voor elke luidspreker afzonderlijk en selecteer je favoriete nummers uit een alles-in-een muziekbibliotheek.

Sonos One Beam Home Cinema Set in actie

Haal het beste geluid uit je tv. De Sonos One Beam Home Cinema Set is het systeem voor het perfecte geluid in huis. Of je nu tv kijkt of naar muziek luistert, met in totaal 11 klasse D-versterkers die op een intelligente manier zijn verdeeld over 4 verschillende wifi luidsprekers heb je een rijk en gebalanceerd geluidssysteem waarbij je versteld zult staan van de kwaliteit.

Eenvoudige installatie, geweldig geluid

De 4 apparaten beschikken over alle onderdelen voor een gebalanceerd geluid. Hoewel de Sonos SUB uitstekende lage tonen produceert, dienen de twee Sonos One speakers in de alles-in-één opstelling, vooral als een tweeter. De Beam Soundbar vult beide apparaten aan om een nog voller en meer gebalanceerd geluid te creëren. Alle luidsprekers kunnen onafhankelijk in hoogte en diepte worden aangepast om nog beter van de kwaliteit te genieten. De set is in slechts een paar minuten klaar voor gebruik. Verspreid simpelweg de verschillende draadloze luidsprekers in de woonkamer of het hele huis, sluit ze aan op het netstroom en sluit bovendien de Beam soundbar aan op je tv, het tv pakket is klaar voor gebruik. In de Sonos Controller-app kunnen nu alle speakers worden toegewezen aan de bijbehorende ruimte en individueel worden ingesteld of worden verbonden als een samenhangend geheel.

De set bevat geweldige functies zoals Trueplay en spraakverbetering. Naast de praktische draadloze synchronisatie dat meerdere speakers met elkaar verbindt voor 5.1 surround geluid of ervoor zorgt dat dezelfde muziek wordt afgespeeld in verschillende ruimtes, beschikt de Sonos One Beam tv set over meer handige functies. Trueplay en spraakherkenning zorgen ervoor dat helder duidelijk geluid wordt afgespeeld waardoor dialogen in films nog beter te verstaan zijn. Vooral in actiefilms is dit erg handig omdat je op deze manier niet constant het volume hoeft aan te passen en toch alles duidelijk begrijpt. De twee Sonos One speakers en de Beam Soundbar zorgen er samen voor dat de besturingsopties worden uitgebreid door middel van de spraakassistent Google Assistant. Zo bestuur je je muziek, de tv en andere smart home producten zoals slimme verlichting met behulp van een spraakopdracht. Daarnaast helpt Google Assistant je zelfs met je dagelijkse bezigheden, zoals het maken van boodschappenlijstjes, to-do lijsten of voor het opzoeken van verkeersinformatie.

Altijd de perfecte akoestiek

Het Sonos Beam TV-pakket biedt het perfecte geluid voor zowel het luisteren naar muziek als het kijken naar tv. Of het nu als set, als een 5.1 surround sound-systeem of verspreidt in je hele huis wordt gebruikt, de wifi luidsprekers zorgen voor de perfecte sfeer en een perfect geluid. De geïntegreerde Google Assistant-spraakbesturing helpt je om elke dag eenvoudiger te maken zodat je optimaal kunt genieten van het perfecte geluid.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenBeam Gen 2: 6,51 x 10 x 6,9 cm
Sonos One:120 x 120 x 162 mm
Sub: 380 x 158 x 402 mm
Gewicht artikelBeam Gen 2: 2 kg
One: 1,85 kg
Sub: 16 kg
Stroomvoorziening100 - 240 V, 50 - 60 Hz
Speaker eigenschappen2x Sonos One: 2x Klasse D (1 x tweeter, 1 x midrange)
Sonos Beam Gen 2: 1x tweeter midden, 4x elliptische midrange drivers, 3x passieve radiator
Sub: 2 x Klasse D (2 x Force-Cancelling speaker)
IngangenBeam, Sub & One: ethernet
Sonos Beam Gen 2: hdmi-aansluiting, optische audio-invoer
Inhoud doos2 x Sonos One wifi luidsprekers
Sonos Beam Gen 2 soundbar
Sonos SUB Subwoofer
Snelstartgids
Hdmi-kabel & Optische Audio-adapter
Netstroom kabel
Installatie
FAQs
Wat is het effect van Far Field-detectie van de Sonos One Beam set?

Met de Far Field-detectie zal de Google Assistant spraakassistent die is ingebouwd in de Sonos One en Beam Soundbar je ook horen wanneer de muziek luid is. Hiervoor zijn speciale microfoons geïntegreerd, die zorgen voor een soort ruisonderdrukking, die de muziek of tv-geluiden verbergt en volledig focust op je spraakopdrachten.

Hoe schakel ik de microfoons uit voor Google Assistant?

Dit doe je door simpelweg op de microfoon knop op de Sonos One of Sonos Beam Gen 2 te drukken om de microfoons in- en uit te schakelen.

Kunnen Google Assistant en de Sonos Beam Gen 2 ook mijn tv bedienen?

Ja, compatibele CEC-televisies kunnen ook worden bestuurd via spraakopdrachten. Hier zijn functies zoals volume, TV aan / uit en zelfs het wijzigen van tv programma is mogelijk.

Hoe activeer ik de Google Assistant spraakbesturing?

Hiervoor is het voldoende om eenvoudig de Sonos-functie in de Google Home-app te activeren. Google Assistant voert door middel van spraak al je wensen uit.

Wordt Airplay 2 ondersteund door de Sonos One Beam tv set?

Ja, de Sonos Beam ondersteunt ook AirPlay 2 voor een snellere overdracht van je muziek.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie