• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.8
Authorized reseller of Meer van Bosch Power Tools

Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier + Gratis Extra Messen

Bosch Indego S+ 500 - Robotmaaier

€ 1.019,99 € 809,00

1

€ 1.019,99 € 809,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Bosch Indego S+ 500 - Robotmaaier
Aantal:

1

€ 1.019,99 € 809,00
Aanpassen
€ 1.019,99 € 809,00

1

€ 21,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Bosch Power Tools 3er-Set Ersatzmesser
Aantal:

1

€ 21,99
Aanpassen
€ 21,99

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 819,00 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van Bosch S+ 500 Robotmaaier + 3 Messen in één oogopslag:

 • LogiCut-functie helpt efficient maaien
 • Alle benodigde accessoires bijgeleverd
 • SmartMowing voor een optimaal maaischema
 • BorderCut zorgt voor zuivere randen
 • Google Assistant & Amazon Alexa
 • Meerdere gebieden met MultiArea
 • Praktische set reservemessen

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Op deze slimme robotmaaier kun je rekenen. Met behulp van slimme technologie analyseert de robotmaaier je gazon en maait zo efficiënt mogelijk, zonder dat er randjes worden vergeten. De SmartMowing functie zorgt dat de status van het gras wordt geanalyseerd en rekening houdend met de weersvoorspelling wordt er een optimaal maaischema voor je opgesteld. Nu met gratis reserve messenset die je eenvoudig kunt vervangen wanneer nodig.

Meer details
Productinformatie

 • Maai efficiënt dankzij LogiCut: Dankzij de LogiCut-functie analyseert de Bosch Indego S+ 500 je gazon. Op basis van de berekeningen maait de robotmaaier de tuin efficiënt in parallelle paden. Dit heeft ten minste drie voordelen. Ten eerste creëert het een visueel natuurlijk maaipatroon in de tuin. Ten tweede leeft het gazon langer en gezonder dankzij deze maaimethode. Bovendien is LogiCut tot 59% sneller dan willekeurig maaien, waardoor je tijd en energie bespaart.
 • Meteen aan de slag: De Bosch Indego robotmaaiers worden standaard geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Elke maaier wordt geleverd met bijvoorbeeld een basisstation, kabels en bevestigingsmateriaal om je maaier goed op te laden, ook krijg je begrenzingsdraad en het materiaal om deze te bevestigen.
 • Optimaliseer maaischema's: Omdat optimaal tuinonderhoud niet altijd volgens de kalender hoeft te verlopen, beschikt de Bosch Indego S+ 500 over de SmartMowing-functie. Hij analyseert de status van je tuin met de weersvoorspellingen en persoonlijke instellingen in het achterhoofd. Op basis hiervan stelt hij zelf het optimale maaischema voor het gazon op.
 • BorderCut voor een net gazon: Vaak moet je met robotmaaiers het gazon opnieuw maaien omdat ze plaatsen zijn vergeten, of de rand niet goed hebben gemaaid. Dit gebeurt niet met de slimme robotmaaier van Bosch, omdat deze elke volledige maaibeurt begint met een randafsnijding. Dit zorgt voor een schoon resultaat tot aan de rand van het afgebakende gazon.
 • Integreer in je smart home: De Indego S+ 500 werkt met de twee spraakassistenten Amazon Alexa en Google Assistant. Dit maakt het maaien echt gemakkelijk, omdat je het maaien kunt starten, pauzeren of beëindigen met een spraakopdracht. Bovendien kun je ook IFTTT gebruiken om de robotmaaier van Bosch te koppelen aan andere smart home apparaten.
 • Maai meerdere oppervlaktes met MultiArea: De Indego S+ 500 kan twee andere gazons apart van elkaar maaien naast jouw 'hoofd' gazon. De gecombineerde omvang mag niet groter zijn dan 500 meter. Om de robotmaaier met een nieuw gazon te laten beginnen, hoef je deze enkel naar het andere gazon te verplaatsen.
 • Inclusief set reservemessen: Bij de Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier + Extra Messen krijg je een reserve messenset gratis. Als de messen van je S+ 500 robotmaaier na verloop van tijd versleten of beschadigd zijn, kun je ze snel en eenvoudig zelf vervangen met de reserve messenset.

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard
Installatie 8

De robotmaaier is snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Het opzetten van de begrenzingsdraad kost wel eenmalig aardig wat tijd. Reservemessen zijn eenvoudig te vervangen.

Productkwaliteit 9

De hoge productkwaliteit van Bosch is terug te zien in de set robotmaaier + extra messen.

App/Software 9

Betrouwbare app die doet wat jij wilt met intuïtief en duidelijk ontwerp.

Functionaliteit 9

Met de LogiCut-functie, MultiArea en het automatische maaischema kan deBosch Indego S+ 500 alles wat een robotmaaier moet kunnen.

Betrouwbaarheid 9

De robotmaaier maaide het gazon betrouwbaar in onze test. Hij was ook in staat om obstakels en smalle gebieden veilig te overwinnen.

Ontwerp 9

Het ontwerp is aantrekkelijk en de compacte constructie valt op in positieve zin.

Gegevensbescherming 9

Alle gegevens worden alleen lokaal opgeslagen en zijn enkel voor jou beschikbaar.

Prijs-kwaliteit 8

Met de Bosch Indego S+ 500 geniet je van alle belangrijke functies van een betrouwbare robotmaaier inclusief gratis extra messen voor een relatief lage prijs.

De robotmaaier is snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Het opzetten van de begrenzingsdraad kost wel eenmalig aardig wat tijd. Reservemessen zijn eenvoudig te vervangen.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen44,5 x 36,4 x 20,2 cm
Gewicht7,6 kg
EAN4059952511962
Oppervlakte500 m²
Maaihoogte30 mm, 40 mm, 50 mm
Maximale helling27 %
Maaibreedte19 cm
Geluidsniveau63 dB
Batterijduur45 Minuten
Verpakkingsinhoud1x Indego S+ 500
1x Oplaadbare accu
1x 150 m begrenzingsdraad
150x Bevestigingshaken
1x Handleiding
1x Basisstation
4x bevestigingsschroeven
2x kabelverbindingen
1x Voedingseenheid
1x Reserve messenset
Installatie
FAQs
Waar moet ik op letten voor ik de Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier + Extra Messen koop om zeker te zijn dat hij goed werkt?

Je moet op het volgende letten: Het gazon moet grotendeels vlak zijn (niet op een helling). Een eventuele helling mag niet meer dan 27 % bedragen. Het stopcontact mag maximaal 7 meter van het gazon verwijderd zijn. (Raadpleeg de achterkant van jouw robotmaaier). Er zijn geen metalen constructies (b.v. een garage) onder het gazon. Je hebt een smartphone met ten minste besturingssysteem iOS 11 of Android 5.0.

Wat zijn de voordelen van de borstelloze motoren van de Bosch Indego S+ 500?

De Indego S+ 500 gebruikt borstelloze motoren omdat die minder wrijving veroorzaken. Op deze manier gaat minder energie verloren door warmteontwikkeling. Daardoor wordt niet alleen energie bespaard en de efficiëntie verbeterd, maar wordt ook de levensduur van het product verlengd.

Wat is het verschil tussen de S 500 en de S+ 500?

Het verschil tussen de Bosch Indego S 500 en de Indego S+ 500 ligt in de slimme functies. Indego S+ 500 beschikt over de volgende aansluitmogelijkheden: Connected, SmartMowing, Voice Control en IFTTT. S 500 heeft geen van deze kenmerken.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie