8.6

Netatmo Thermostaat + Radiatorkraan 3-pack + Installatieservice

1

€ 379,99 € 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 379,99 € 229,00

1

€ 209,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 209,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 359,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Netatmo Slimme Thermostaat is compatibel met de Apple HomeKit en Google Assistant en kan je helpen om het energieverbruik in je huis tot wel 37% te verlagen. Het is met name geschikt voor gebruik in woningen of huizen met een eigen verwarmingssysteem en biedt compatibiliteit met gas-, olie- en boilerverwarmers en warmtepompen. De intelligente thermostaat creëert een geoptimaliseerd verwarmingsplan dat bij je levensstijl en dagelijkse routine past. In combinatie met de radiatorthermostaten regel je dus je verwarming heel eenvoudig via de app of via een spraakopdracht.


De Netatmo Thermostaat + Radiatorkraan 3-pack + Installatie in één oogopslag:

 • Inclusief standaard installatie
 • Bespaar op energiekosten
 • Slimme verwarmingsregeling
 • Spraakbesturing
 • Past zich aan aan je levensstijl

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Handige functies zoals Auto-Adapt afstandsbediening en Auto-Care zorgen ervoor dat je op een slimme wijze kunt verwarmen met de Netatmo thermostaat. Een product dat zichzelf terugverdient en ook nog eens helpt om je verwarmingsgedrag aan te passen als het gaat om de uitstoot voor het milieu. De Netatmo radiatorkranen zorgen voor meer comfort thuis en kunnen veel energiekosten besparen. Ze zijn eenvoudig te bedienen in de app en geven inzicht in het energieverbruik van je hele huishouden. Met vier sneltoetsen en een intelligente regeling via tijdschema's optimaliseer je vervolgens het verwarmingsgedrag.

Meer details
Productinformatie

 • Inclusief standaard installatie: Met onze installatieservice word je slimme Netatmo slimme verwarmingsset bij je thuis aangesloten voor je. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je slimme thermostaat en radiatorkranen niet aangesloten krijgt thuis. Alle informatie rondom de installatieservice bekijk je op onze installatieservice pagina.
 • Bespaar op energiekosten: Met de intelligente thermostaat van Netatmo bespaar je gemiddeld tot 37%. De app toont je energieverbruik en geeft je individuele tips over hoe je nog meer kunt besparen.
 • Slimme verwarmingsregeling: Creëer intelligente verwarmingsschema's met de Netatmo thermostaat en automatiseer zo het verwarmingsproces. In feite helpt het Netatmo product zelfs om een plan te maken door vooraf ingestelde instellingen. Bovendien kan je de Netatmo thermostaat onderweg bedienen. De thermostaat houdt niet alleen rekening met je persoonlijke gegevens, maar ook met de isolatie van je huis, de buitentemperatuur en berekent zo het optimale inschakel punt van je verwarmingssysteem.
 • Spraakbesturing: De Netatmo thermostaat is compatibel met de volgende spraakassistenten: Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Zo kan je ook via spraak de thermostaat bedienen.
 • Past zich aan aan je levensstijl: 's Morgens al lang klaar voordat de badkamer is verwarmd? Met de Netatmo radiatorthermostaat behoort dit tot het verleden en stel je eenvoudig tijdschema's in voor alle dagen in de week, zonder beperkingen.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 10

De installatie wordt voor je gedaan, makkelijker kan niet!

Productkwaliteit 8

De behuizing is enorm compact en robuust.

App/Software 8

De app heeft een helder ontwerp. De systeemupdates worden voortdurend uitgevoerd en ontwikkelen de Netatmo app constant verder.

Functionaliteit 8

De thermostaat meet de exacte temperatuur en detecteert wanneer deze moet worden bijgesteld. Vervolgens informeert het systeem je daarover.

Betrouwbaarheid 10

Het systeem werkt zeer nauwkeurig en levert nauwkeurige gegevens met een zeer lage fouttolerantie.

Ontwerp 8

De app is uitgebreid, overzichtelijk en zorgt ervoor dat je alle gegevens in grafieken kunt bekijken.

Gegevensbescherming 8

De apparaten communiceren versleuteld en zijn beveiligd volgens gangbare normen.

Prijs-kwaliteit 9

De Netatmo thermostaat bevindt zich in een iets hogere prijsklasse. Maar omdat het helpt om energie en kosten te besparen en zichzelf snel terugverdient, is de prijs-prestatieverhouding redelijk.

De installatie wordt voor je gedaan, makkelijker kan niet!

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenNetatmo Thermostaat: 83 x 83 x 22 mm
Netatmo Radiatorthermostaat: 8 x 5,8 cm
ProductgewichtNetatmo Thermostaat: 399g
Besturingssysteem vereisteniOS (vanaf versie 9.0), Android (vanaf versie 4.2)
Schakelspanning Thermostaatmax. 250 V wisselstroom
Inhoud doosThermostaat, 3x radiatorkranen, mobiele holder, aansluit module, adapter voor de ketel, netadapter, montageplaat, sticker in vijf kleuren, 4x AAA batterijen, schroeven/stoppen, 9 radiator adapterringen (M30x1.5 M30x1.0 M28x1.5 Danfoss RAVL Danfoss RA Giacomini) geschikt voor de meeste warmwaterradiatoren, 4 kleurstickers, 2 AA batterijen
Installatie
FAQs
Is het moeilijk om de Netatmo Slimme Thermostaat te installeren?

Nee, de installatie is eenvoudig te doorlopen.

Waar kan ik de Netatmo Smart Thermostaat installeren?

De thermostaat is draadloos en kan in principe overal worden geïnstalleerd. Staand op een tafel of hangend aan een muur, het is helemaal aan jou. Als alternatief kan hij ook worden aangesloten op de ketel via een kabel vanwaar hij de verwarming aanstuurt.

Is de Netatmo Thermostaat compatibel met mijn verwarming?

Over het algemeen is de thermostaat compatibel met veel individuele ketels (gas, olie en hout). Je hebt echter wel een bestaand wifi netwerk nodig. Je kan rechtstreeks via Netatmo controleren of je ketel compatibel is.

Is mijn radiator compatibel met de Netatmo NAV-EN thermostaat?

De Netatmo NAV-EN thermostaat is compatibel met alle gangbare radiatoren en een zestal adapterringen voor montage zijn bij de levering inbegrepen.

Hoeveel Netatmo radiatorkranen kan ik installeren?

Met de centrale besturingseenheid van Netatmo kan je tot 20 radiatoren voorzien van de slimme radiatorkranen van Netatmo.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.