9.2
Authorized reseller of Meer van Google Nest , Nanoleaf

Nanoleaf Light Panels Smarter Kit 9-pack + Google Nest Hub

1

€ 199,99 € 193,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 199,99 € 193,95

1

€ 89,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 89,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink € 0,00

€ 264,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Ondersteunt Google Cast om muziek af te spelen.
Chromecast
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Ondersteunt Netflix om films en tv-series af te spelen.
Netflix
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Eenvoudige Installatie

Deze Nanoleaf Light Panels Smarter Kit biedt je 9 kleurrijke ledpanelen die je op verschillende manieren met elkaar kunt verbinden. Hiermee kun je eenvoudig een unieke sfeer in de kamer creëren. De Google Nest Hub is tegelijkertijd je slimme assistent in het dagelijks leven en het centrum van je smart home.

De voordelen van de Nanoleaf Light Panels Smarter Kit 9-pack + Google Nest Hub in één oogopslag:

 • 16 miljoen kleuren
 • Slimme bediening
 • Handige spraakbesturing
 • Informatief scherm
 • Bedien je smart home

Expert review
9.2
Getest door tink expert
Moritz

Met de Nanoleaf Light Panels raak je nooit uitgespeeld. Door nieuwe kleuren te kiezen creëer je telkens weer een nieuwe sfeer en door de ledpanelen met de muziek te synchroniseren kun je je woonkamer tot een echte dansvloer omtoveren. De Google Nest Hub kan je daarbij helpen: met simpele spraakopdrachten kun je niet alleen de Nanoleafs, maar ook al je andere slimme apparaten bedienen. Daarnaast kan hij je agenda voorlezen, muziek afspelen en nog veel meer. Een echte must-have voor de slimme woning.

Productinformatie

 • 16 miljoen kleuren: Met meer dan 16 miljoen kleuren, verschillende wittinten en instelbare helderheid kun je de panelen aanpassen aan elke situatie en stemming in je woning.
 • Slimme bediening: Via de Nanoleaf app kun je niet alleen een kleur en helderheid kiezen, je kunt ook tijdschema's, muzieksynchronisatie en lichtscènes instellen. Zo worden de Nanoleaf Light Panels echt een deel van je smart home.
 • Handige spraakbesturing: Een simpele 'Oké Google' opdracht is genoeg om de Google Nest Hub naar je te laten luisteren. Vervolgens kun je vragen naar informatie over het weer of de situatie op de weg, of items toevoegen aan je boodschappenlijstje. Ook kun je via de Hub je slimme verlichting dimmen of de verwarming een graadje hoger zetten.
 • Informatief scherm: De Google Nest Hub heeft een ingebouwd scherm van 7 inch dat alle informatie overzichtelijk weergeeft. Je kunt het scherm ook gebruiken om je favoriete Netflix-series, YouTube-video's of zelfs de stream van je slimme beveiligingscamera te bekijken.
 • Bedien je smart home: De Google Nest Hub fungeert als het centrum van je slimme huis dankzij compatibiliteit met honderden verschillende (smart home) merken. Van speakers en verlichting tot thermostaten en beveiligingscamera's, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nanoleaf Light Panels Smarter Kit 9-pack + Google Nest Hub in actie

Bepaal zelf welke vorm je Nanoleaf Smart Lights hebben en maak je kamers sfeervoller met de eindeloze kleurvariaties van Nanoleaf. De driehoekige led-lichtpanelen kunnen in bijna elke denkbare vorm worden gerangschikt. Op deze manier kunnen je je eigen lichtcreaties op de muur toveren, waardoor grotere creaties mogelijk worden of hele kamers sfeervol kunnen worden verlicht.

Zelfs de installatie is slim

Verbind de ledpanelen simpelweg met elkaar door ze aan elkaar te klikken en bevestig ze zonder ingewikkelde montage met de bijgeleverde kleefstrip aan de muur. Dankzij de geïntegreerde microfoon of 3,5 mm jack plug detecteert de Rhythm Module de afgespeelde muziek, ongeacht het genre, en laat de leds van de panelen hierop synchroon verlichten. Afhankelijk van het basisstation kunnen tot 30 ledpanelen achter elkaar worden geplaatst. Geniet van een fantastische kleurengloed in meer dan 16 miljoen kleuren.


De Google Nest Hub combineert een slimme spraakassistent met een puike speaker en een scherp 7 inch-display. Die combinatie maakt het apparaat heel veelzijdig. Zo kun je in een handomdraai antwoord krijgen op prangende vragen, je agenda en andere apparaten in je huis beheren en je favoriete plaatjes draaien. De Nest Hub vormt ook het centrum van je smart home en laat je je apparaten eenvoudig en centraal bedienen. Onder meer de verlichting van Nanoleaf, slimme speakers van Sonos en beveiligingscamera's van Netatmo zijn compatibel met de Google Nest Hub.

Lees meer
Expert review
9.2
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details


Nanoleaf Light Panels Smarter Kit 9-pack

Product afmetingen 210 x 241 mm per panel
Vermogen 100 Lumen per panel
Spanning 240V
Energielabel A
Beschermingsklasse IP20
Levensduur lamp Ca. 25.000 uur

Google Nest Hub - Smart Display

Productafmetingen 8,8 x 21,6 x 15,5 cm
Gewicht 1 kg
Connectiviteit
Wifi (2.4 & 5 GHz)
Bluetooth 5.0
Stroomvoorziening Netstroom
Display 7 LCD touch screen
Resolutie 1024 x 600
Vermogen [W] 15W
Aansluitingen DC power jack Micro-USB
Drivers 2" Driver
Versterker 2 x 2" passieve radiator
"
Installatie
FAQs
Hoe herkent de Nanoleaf Rhythm Module de muziek die wordt afgespeeld?

De Rhythm Module van de Nanoleaf Light Panels heeft een geïntegreerde microfoon en een optionele 3,5 mm RCA-aansluiting. Beide opties werken perfect voor het omzetten van geluid in kleuren.

Is de Nanoleaf Light Panels Smarter Kit draadloos?

Nee de Nanoleaf Light Panels Smarter Kit panels worden aan elkaar geklikt en worden vervolgens aangesloten op het netstroom via een kabel.

Waar plaats je de Rhythm Module?

De Rhythm Module kun je heel eenvoudig in elke panel klikken. Je kunt dus zelf bepalen waar deze komt te hangen.

Kan ik de Google Home-app op mijn smartphone gebruiken?

Dat kan mits je smartphone (of tablet) voorzien is van Android 5.0+ of iOS 10+. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Wanneer luistert de Google Nest Hub naar mijn spraakopdrachten?

Zodra je 'Oké Google' of 'Hey Google' zegt kun je spraakopdrachten geven. Bijvoorbeeld 'Oké Google speel Queen op Spotify'.

Werkt de Google Nest Hub op batterijen?

Nee het apparaat moet te allen tijde verbonden zijn met de netstroom.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.