Meer beveiliging voor thuis met Google

Beveilig je huis met de nieuwe beveiligingsproducten van Google. Met de Nest Cam (met batterij) en Nest Doorbell (met batterij) kun jij je huis voortdurend in de gaten houden en als je wilt, kunnen ze de klok rond opnemen. Als iemand aanbelt of je eigendom zonder toestemming betreedt, ontvang je onmiddellijk een melding in de app. Dankzij de intercomfunctie kun je de persoon voor de camera in real time te woord staan.

Google Nest Cam (met batterij)

De nieuwe Google Nest Cam (met batterij) is geschikt voor zowel binnen als buiten en je hebt de keuze tussen voeding via netstroom of batterij.

Als de camera beweging detecteert, krijg je direct een melding op je compatibele smartphone. Daarnaast kan hij onderscheid maken tussen mensen, dieren en voertuigen om zo accuraat mogelijk te melden wat er is gedetecteerd. Je kunt eenvoudig zelf het gebied afbakenen waarin de bewegingsdetectie actief is.

Naar het aanbod

Dit kan de Google Nest Cam (met batterij)

Houd je huis in de gaten

Toegang tot de live feed van de camera op elk moment in HD en met nachtzicht. Zo kun je ook als je op pad bent controleren of thuis alles in orde is.

Automatische meldingen

Je krijgt onmiddellijk een melding bij bewegingen of geluiden. In de app kun je in real time zien wat er aan de hand is en zo nodig direct contact opnemen met de bezoeker.

Intelligente bewegingsdetectie

De camera onderscheidt mensen van dieren en voertuigen. Beperk de bewegingsdetectie tot relevante zones in het gezichtsveld.

Google Nest Doorbell (met batterij)

Met de nieuwe Google Nest Doorbell (met batterij) krijg je real time een melding op je smartphone en heb je direct toegang tot de live feed van de video deurbel via de app.

Dankzij HDR kun je zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden zien wie er voor de deur staat en via de intercom functie kun je contact leggen met de bezoeker. Als je daar geen tijd voor hebt kun je gebruik maken van de handige voicemail functie en een vooraf opgenomen bericht afspelen.

Naar het aanbod

Dit kan de Google Nest Doorbell (met batterij)

Zie direct wie er aanbelt

Als er op de deurbel wordt gedrukt, ontvang je een bericht op je smartphone en kun je onderweg de camera bekijken, zelfs bij slecht zicht dankzij HDR.

Herkent mensen, voertuigen en pakketjes

De video deurbel detecteert zelf of er een persoon voor de deur staat of dat er een pakketje wordt bezorgd. Stel zelf in waar de slimme bewegingsdetectie actief is.

Automatische antwoordfunctie

Als je geen tijd of zin hebt om met de bezoeker aan de deur te praten, kies je gewoon uit verschillende eerder opgenomen antwoorden.

Ontdek onze Google beveiligingsbundels

Integreer nu met Google

Integreer de Nest Cam (met batterij) en Nest Deurbel (met batterij) in je smart home van Google. Koppel ze aan speakers en displays via de Google Home app en dankzij Google Assistant kun je ze zelfs met je stem bedienen.

Google Assistant als deurbel

Koppel de Google Nest Doorbell (met batterij) aan slimme Nest speakers via de Google Home app. Als iemand aanbelt, hoor je door de speakers de bel gaan en waarschuwt Google Assistant je dat er iemand voor de deur staat.

Google Home en camera's

Krijg rechtstreeks toegang tot de live feed van de Nest Cam (met batterij) of Nest Doorbell (met batterij) via de Google Nest Hub. Dat is zelfs via moeiteloze spraakbediening mogelijk, met dank aan Google Assistant. Uiteraard kun je dit ook handmatig instellen via de app.

Volledige controle over je gegevens

Je bepaalt zelf welke gegevens je met Google Assistant wilt delen, ook als je de spraakassistent via andere diensten oproept. Je kunt op elk moment eenvoudig eerdere gesprekken met Google Assistant beheren of wissen. Zo beheer je gemakkelijk je eigen privacy.

Resultaten weergeven