8.8
Authorized reseller of Meer van ismartgate

ismartgate Standard Lite Garage

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 141,61

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 119,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de ismartgate Standard Lite Garage kun je je garagepoort in je smart home integreren. Met de wifi controller en de tilt sensor wordt je smartphone een poortopener. Je krijgt ook meer handige functies om je garage slimmer te maken.


De voordelen van de ismartgate Standard Lite Garage in één oogopslag:

 • Werkt met alle gemotoriseerde garagepoorten
 • Poortbesturing via de app
 • Automatisch openen en sluiten
 • Toegang verlenen en beheren
 • Compatibel met spraakassistenten

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Met de ismartgate Standard Lite Garage maak je je garagepoort slimmer. Met slechts enkele stappen kun je het systeem snel installeren en je garagepoort via je smartphone bedienen. Of maak het nog gemakkelijker te gebruiken door gebruik te maken van een van de ondersteunde spraakassistenten. Slimme functies zoals het gebruikersbeheer en het automatisch openen en sluiten maken het dagelijks leven voor je gemakkelijker. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om met de auto naar huis te gaan.

Meer details
Productinformatie

 • Werkt met alle gemotoriseerde garagepoorten: Op de homepage van ismartgate kun je je garagepoort motor kiezen uit een uitgebreide lijst van compatibele fabrikanten. Zo krijg je nauwkeurige instructies voor de installatie, die precies zijn afgestemd op je garagepoort.
 • Poortbediening via de app: Bedien eenvoudig je garagepoort vanaf je smartphone. Je hoeft niet eens thuis te zijn. Controleer de app om te zien of de garagepoort open is en ontvang meldingen wanneer de poort wordt geopend. Geef aan of je de garagepoort op een bepaald moment wilt openen of sluiten.
 • Toegang verlenen en beheren: Voeg meerdere gebruikers toe aan de app, zodat zij ook je garagepoort vanaf hun smartphone kunnen bedienen. Je behoudt de volledige controle en beheert gebruikers altijd en overal, je beperkt hun toegang en bepaalt wie toegang heeft op afstand.
 • Compatibel met spraakassistenten: De ismartgate Standard Lite Garage is compatibel met Apple Homekit en Google Assistant. Laat Siri of de Google Assistant de poort voor je openen via een spraakopdracht.

De ismartgate Standard Lite Garage in actie

Maak van je smartphone een poortopener met de ismartgate Standard Lite Garage. De installatie werkt met alle gemotoriseerde garagepoorten. Met niet meer dan een schroevendraaier installeer je het systeem en stel je het in via de smartphone app. Zoek nooit meer naar de kleine poortopener en maak je geen zorgen meer over de batterij of het signaal dat niet aankomt. Met behulp van de app kun je je garagepoort met ismartgate standaard Lite overal bedienen.

Een afstandsbediening van je garage

Het hek opent en sluit automatisch zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te nemen. Je gebruikt de app om verschillende gebruikers toegang te geven en hun toegangstijd te beperken als je dat wenst. Gasten of huishoudelijke hulpen kunnen bijvoorbeeld, binnen de toegewezen tijd, gebruik maken van je garage. Je behoudt de volledige controle en ziet in de app altijd wie wanneer toegang had. Dankzij de meldingen die je ontvangt wanneer de garagepoort open is, zul je nooit meer vergeten je poort te sluiten. Of stel de tijden in waarop je de garagepoort wilt openen of sluiten. Indien je dat wenst, kun je je garagepoort ook bedienen via spraakopdrachten via Google Assistant of Siri.


Met de ismartgate Standard Lite Garage kun je je garagepoort eenvoudig ombouwen tot een slimme Garage Door-systeem. Met individuele toegangsrechten, tijdschema's en meldingen wanneer je poort open is, is je garage veiliger dan ooit. Daarnaast zijn er handige functies zoals bediening via de smartphone of automatisch openen en sluiten.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Gebruik de app om de wifi controller in te stellen en sluit deze vervolgens met de meegeleverde kabels aan op je garagemotor. Op de homepage van ismartgate vind je installatie-instructies voor elke garagemotor. Lijm de tilt sensor eenvoudig op de garag

Productkwaliteit 8

Het systeem is goed gefabriceerd, de tilt sensor is waterdicht en werkt bij alle temperaturen.

App/Software 9

De app is erg intuïtief en eenvoudig te gebruiken om nog meer comfort uit je slimme apparaat te halen.

Functionaliteit 9

Automatisch openen en sluiten, tijdsgebonden gebruikersbeheer, IFTTT-timer en een poort-openingsmelding geven je volledige controle over je garage.

Betrouwbaarheid 8

Als de wifi controller en je smartphone op het internet zijn aangesloten, zijn alle functies beschikbaar. Als het internet uitvalt, sluit je je smartphone aan op het eigen aangemaakte wifi netwerk om de garagepoort lokaal aan te sturen.

Ontwerp 8

De wifi controller heeft een modern design en de tilt sensor is klein en onopvallend.

Gegevensbescherming 9

Je gegevens worden veilig en betrouwbaar verzonden volgens de gebruikelijke beveiliging standaarden.

Prijs-kwaliteit 9

Met het Smart Garage Door Systeem van ismartgate kun je eenvoudig je garagepoort openen en sluiten. Het apparaat komt met veel slimme functies en zorgt voor meer veiligheid bij je garage.

Gebruik de app om de wifi controller in te stellen en sluit deze vervolgens met de meegeleverde kabels aan op je garagemotor. Op de homepage van ismartgate vind je installatie-instructies voor elke garagemotor. Lijm de tilt sensor eenvoudig op de garag

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingenismartgate LITE wifi controller: 113 x 28 mm
ismartgate draadloze tilt sensor: 92 x 43 x 26 mm
VerbindingWifi 802,11 b/g/n (2,4 Ghz)
StroomvoorzieningIsmartgate Lite wifi controller: 110 V (netstroom)
ismartgate draadloze tilt sensor : 2 x N/LR1 batterijen (1,5 V)
Levensduur van de batterij (tilt sensor)Ca. 18 maanden
Inhoud doos 1x ismartgate Lite wifi controller
1x ismartgate draadloze tilt sensor
1x stroomkabel
1x aansluitkabel
2x dubbelzijdige plakband
2x N-batterijen
1x handleiding
Installatie
FAQs
Werkt de ismartgate Lite Standard Garage met mijn garagepoort?

Het systeem werkt met bijna alle gemotoriseerde garagepoorten. Ga gewoon naar de ismartgate homepage en doe de compatibiliteitstest. Daar kun je je garagepoort selecteren uit een uitgebreide lijst en krijg je op maat gemaakte installatie-instructies.

Is de draadloze tilt sensor waterdicht?

Ja, de tilt sensor is waterdicht.

Kan ik mijn garagepoort openen zonder internetverbinding?

Ja, het systeem genereert zijn eigen wifi netwerk, dat ook offline blijft. Zolang je smartphone ermee verbonden is, kun je de garagepoort openen zonder internetverbinding. Toegang op afstand en automatische opening werken echter alleen als je een internetverbinding hebt.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.