8.6
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Bridge BG 220

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 39,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 39,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Alle voordelen van de Innr Bridge BG 220 in één oogopslag:

 • Bedien je slimme apparaten onderweg
 • Koppel al je verlichting
 • Slimme accessoires aansluiten
 • Eenvoudige bediening via app
 • Spraakbedieningsfunctie

Expert review
8.6
Getest door tink Experte
Annemarie

De Innr bridge is het begin van je complete smart home ervaring. Koppel al je lampen en bedien ze met gemak tegelijk. Bedien je lampen met de Innr app, of met je stem. Dim ze, verander de kleur, of zet ze aan en uit. Je kunt zelfs routines maken en de mogelijkheden van je slimme verlichtingssysteem uitbreiden door accessoires toe te voegen, zoals slimme schakelaars en sensoren. Zo zijn je lampen zo ingesteld dat ze zich aan je dagelijkse routines aanpassen.

Meer details
Productinformatie

 • Creëer een slim verlichtingsnetwerk: Met de Innr Bridge kun je een netwerk van slimme verlichting in je huis en tuin maken. Verbind je lampen binnen en buiten je huis, en bedien ze draadloos. Met de Innr Bridge kun je je lampen ook bedienen als je wifi uitvalt.
 • Sluit tot 30 lampen aan: Sluit tot 30 lampen aan met de Innr Bridge. Van kleine kaarslampen tot grote plafondlampen en tuinverlichting, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bedien al je lampen tegelijk, zet ze aan en uit of verander de intensiteit wanneer je maar wilt. Dit kun je allemaal moeiteloos doen in de Innr app.
 • Een completere smart home-ervaring: Je hoeft je niet te beperken tot slimme verlichting alleen. Met de Innr Bridge kun je ook accessoires zoals slimme schakelaars of sensoren koppelen voor een completere smart home ervaring. Je kunt ook routines instellen, zodat je lampen alleen aangaan wanneer je dat wilt, met de intensiteit of kleur die je zelf kiest.
 • Bedien je smart home via de Innr app: De app fungeert als het controlecentrum van je slimme huis. De app is volledig gratis en eenvoudig te gebruiken. Verander de kleur of intensiteit van je lampen, dim je lampen of zet ze aan en uit met gemak.
 • Werkt met Alexa en Google Assistant: Gebruik je stem om je apparaten te bedienen voor nog meer gemak. Bedien je lampen, sensoren, schakelaars en andere apparaten met een eenvoudige spraakopdracht. De Innr Bridge is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa.

Expert review
8.6
Getest door tink Experte
Annemarie
Installatie 9

De installatie van de Bridge duurt slechts enkele minuten. Zorg gewoon voor een stabiel wifi-netwerk, download de app en je kunt beginnen je lampen en apparaten aan de bridge te koppelen.

Productkwaliteit 8

De Innr Bridge is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

App/Software 9

De app is enorm fraai. Het is minimalistisch en geeft de status van elk aangesloten apparaat duidelijk weer door middel van mooie visualisaties.

Functionaliteit 8

Een groot aantal functies worden mogelijk met de Innr Bridge. Je kunt je slimme huis creëren of uitbreiden, en een hele reeks nieuwe mogelijkheden ontdekken om je leven comfortabeler te maken.

Betrouwbaarheid 9

De Innr Bridge is zeer betrouwbaar, en werkt zelfs als je internet uitvalt.

Ontwerp 8

Het design is simpel en onopvallend. Er is niets te klagen over het ontwerp van het product.

Gegevensbescherming 9

Alleen de gegevens die nodig zijn voor de werking worden verzameld. Zorg er echter voor dat je een veilig wifi wachtwoord hebt.

Prijs-kwaliteit 9

Een uitstekende prijs voor een product dat veel mogelijkheden biedt.

De installatie van de Bridge duurt slechts enkele minuten. Zorg gewoon voor een stabiel wifi-netwerk, download de app en je kunt beginnen je lampen en apparaten aan de bridge te koppelen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen63.6 x 63.6 x 23.65 mm
Materiaal Kunststof
BeschermingsklasseIP 20
Voeding Input100‐240V~50/60Hz
Voeding Output5V DC‐ 1.0A‐ 5W
Spanning5V DC
Vermogen1.5 W
Leveringsomvang1x Bridge BG 220, voeding adapter, 1m USB - C kabel
Installatie
FAQs
Kan ik mijn eigen lampen met de Innr Bridge BG 220 blijven gebruiken?

Ja, je kunt je eigen lampen blijven gebruiken maar de peertjes dienen vervangen te worden. Innr gebruikt verlichtingsproducten met een speciale ingebouwde RF chip zodat ze met de Innr Bridge kunnen communiceren. Om het meeste uit het 'Smart Lighting' systeem te halen, vervang je je oude gloeilampen door Innr gloeilampen, kaarsen en spots.

Welke besturingssystemen zijn compatibel met de Innr app?

De Innr app is compatibel met smartphones of tablets met de volgende besturingssystemen: iOS 9 en hoger, Android 4.1 en hoger.

Kan ik mijn lampen verplaatsen of de lampen uit hun fitting halen zonder dat ze hun verbinding met de Innr Bridge verliezen?

Als de lampen eenmaal met je Innr Bridge verbonden zijn, kun je ze veilig verplaatsen of in een andere fitting zetten.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.