8.6
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ C4W Outdoor Camera

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 119,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 109,95 Incl. btw

  • Levertermijn: 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Bescherm je huis of kantoor met de EZVIZ C4W Outdoor Camera. Door de veelzijdigheid van deze camera zoals sirene, scherp beeld, bewegingsdetectie en nachtzicht hoef je je geen zorgen meer te maken dat er iets ongemerkt met je huis gebeurt.


De voordelen van de EZVIZ C4W Outdoor Camera in één oogopslag:

  • Sirene
  • Tweerichtingscommunicatie
  • Bewegingsdetectie
  • Videocompressie

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Deze outdoor camera van EZVIZ is er eentje met uitgebreide functies. Een sirene, licht, uitgebreide bewegingsdetectie, tweerichtingscommunicatie en schema's instellen behoren allemaal tot de functies van deze camera. Maak je geen zorgen meer over de veiligheid van je woning met de EZVIZ C4W Outdoor Camera!

Productinformatie

  • Sirene: Stel beschermde gebieden en tijden in en laat de camera knipperen en geluid afspelen wanneer iemand het gebied betreed op een bepaalde tijd. Er wordt meteen een melding naar je smartphone verstuurd zodat je direct kan handelen om inbraak te voorkomen.
  • Tweerichtingscommunicatie: Praat met bezoekers of schrik ze af door de twee-wegs communicatie functie. Je kunt drie audio-opnamen van 10 seconden via de EZVIZ-app.
  • Bewegingsdetectie: Maak specifieke gebieden aan die de camera actief moet beschermen via bewegingsdetectie. Pas de gevoeligheid van de sensor aan om vals alarm te voorkomen.
  • Videocompressie: Door de nieuwste H.265-videocompressietechnologie maakt de camera perfect beeldmateriaal, terwijl tegelijkertijd de behoefte aan bandbreedte en gegevensopslagruimte op bijvoorbeeld microSD-kaarten en de cloud wordt verminderd.

De EZVIZ C4W Outdoor Camera in actie

De EZVIZ C4W Outdoor Camera beschermt je woning of kantoor zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid. Het scherpe beeldmateriaal, zowel overdag als 's nachts kan altijd worden bekeken in de EZVIZ app. Doordat de camera automatisch overschakelt naar het nachtzicht, geeft de camera ook in het donker tot 30 meter een duidelijk beeld van wat er zich afspeelt rondom je woning. De camera is IP67 geclassificeerd en is dus water- en stofdicht en dus perfect om buiten te gebruiken.

Uitgebreide bewegingsdetectie

Stel zones in die de camera extra moet beveiligen via bewegingsdetectie en activeer deze op bepaalde tijdstippen. Door de sirene en het ingebouwde licht ook zo in te stellen geniet je van optimale veiligheid rondom je woning, ook op bijvoorbeeld je auto. Je kan ook bezoekers afschrikken via de tweerichtingscommunicatie.


De camerabeelden kunnen zowel lokaal op een Micro SD-kaart worden opgeslagen of in de cloud tegen extra betaling via een abonnement. Doordat de camera beschikt over een video-compressie functie kunnen meer camera beelden tegelijk worden opgeslagen. Ideaal!

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenHoogte: 95 mm
Doorsnede: 105 mm
Gewicht330 gram
Resolutie1920 x 1080 p
Kijkhoek103°
Wifi standaardIEEE802.11b , IEEE802.11g , IEEE802.11n
Installatie
FAQs
Is de EZVIZ C4W Outdoor Camera compatibel met spraakassistenten?

Ja, de EZVIZ C4W Outdoor Camera is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

Hoe ver kun je de camera van de router vandaan plaatsen?

Plaats de camera binnen een straal van 30 meter binnen je wifi netwerk om te kunnen genieten van meer veiligheid rondom je huis.

Hoe wordt er verbinding gemaakt met de camera?

Er wordt verbinding gemaakt via wifi.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie