8.6
Authorized reseller of Meer van Bosch Power Tools

Bosch Indego S+ 500 - Robotmaaier + Gratis Garage

Bosch Indego S+ 500 - Robotmaaier

€ 1.019,99 € 799,95

1

€ 1.019,99 € 799,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Bosch Indego S+ 500 - Robotmaaier
Aantal:

1

€ 1.019,99 € 799,95
Aanpassen
€ 1.019,99 € 799,95

1

€ 169,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Bosch Power Tools Indego Mähroboter-Garage
Aantal:

1

€ 169,99
Aanpassen
€ 169,99

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 799,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van Bosch Indego S+ 500 - Robotmaaier + Garage in één oogopslag:

 • LogiCut-functie helpt efficient maaien
 • Alle benodigde accessoires bijgeleverd
 • SmartMowing voor een optimaal maaischema
 • Google Assistant & Amazon Alexa
 • Meerdere gebieden met MultiArea
 • Langere bescherming met garage

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De robotmaaier maait jouw gazon betrouwbaar en snel dankzij de LogiCut-functie. De vele slimme functies maken hem bijna volledig autonoom. We waren vooral gecharmeerd van de integratie met slimme spraakassistenten, waarmee je de robotmaaier kunt verbinden met andere smart home apparaten. Als je slimme weerstation slecht weer voorspelt, zal de robotmaaier het maaischema aanpassen zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Bovendien wordt hij door de garage optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. Aanrader!

Meer details
Productinformatie

 • LogiCut-functie: Dankzij de LogiCut-functie analyseert de Bosch Indego S+ 500 je gazon. Op basis van de berekeningen maait de robotmaaier de tuin efficiënt in parallelle paden. Dit heeft ten minste drie voordelen. Ten eerste creëert het een visueel natuurlijk maaipatroon in de tuin. Ten tweede leeft het gazon langer en gezonder dankzij deze maaimethode. Bovendien is LogiCut tot 59% sneller dan willekeurig maaien, waardoor je tijd en energie bespaart.
 • Meteen aan de slag: De Bosch Indego robotmaaiers worden standaard geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Elke maaier wordt geleverd met bijvoorbeeld een basisstation, kabels en bevestigingsmateriaal om je maaier goed op te laden, ook krijg je begrenzingsdraad en het materiaal om deze te bevestigen.
 • Optimaliseer maaischema's: Omdat optimaal tuinonderhoud niet altijd volgens de kalender hoeft te verlopen, beschikt de Bosch Indego S+ 500 over de SmartMowing-functie. Hij analyseert de status van je tuin met de weersvoorspellingen en persoonlijke instellingen in het achterhoofd. Op basis hiervan stelt hij zelf het optimale maaischema voor het gazon op.
 • Integreer in je smart home: De Indego S+ 500 werkt met de twee spraakassistenten Amazon Alexa en Google Assistant. Dit maakt het maaien echt gemakkelijk, omdat je het maaien kunt starten, pauzeren of beëindigen met een spraakopdracht. Bovendien kun je ook IFTTT gebruiken om de robotmaaier van Bosch te koppelen aan andere smart home apparaten.
 • Meerdere gebieden met MultiArea: De Indego S+ 500 kan twee andere gazons apart van elkaar maaien naast jouw 'hoofd' gazon. De gecombineerde omvang mag niet groter zijn dan 500 meter. Om de robotmaaier met een nieuw gazon te laten beginnen, hoef je deze enkel naar het andere gazon te verplaatsen.
 • Langere bescherming met een garage: Net als jouw auto zal de Bosch robotmaaier langer meegaan als hij in een garage wordt bewaard. De Indego garage biedt een ideale bescherming tegen alle weersomstandigheden zoals regen of zon. De ventilatiesleuven zorgen te allen tijde voor een fris klimaat en voorkomen oververhitting.
 • BorderCut zorgt voor schone randen: Vaak moet je met robotmaaiers het gazon opnieuw maaien omdat ze plaatsen zijn vergeten, of de rand niet goed hebben gemaaid. Dit gebeurt niet met de slimme robotmaaier van Bosch, omdat deze elke volledige maaibeurt begint met een randafsnijding. Dit zorgt voor een schoon resultaat tot aan de rand van het afgebakende gazon.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

De robotmaaier inclusief garage is snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Het opzetten van de begrenzingsdraad kost wel eenmalig aardig wat tijd.

Productkwaliteit 8

De resistente materialen garanderen een hoge duurzaamheid. Ze zijn robuust verwerkt, zodat ze bestand zijn tegen de weersomstandigheden.

App/Software 9

Betrouwbare app met intuïtief en modern design.

Functionaliteit 9

Met de LogiCut-functie, MultiArea en het automatische maaischema kan deBosch Indego S+ 500 alles wat een robotmaaier moet kunnen. De garage is een handige en veilige toevoeging.

Betrouwbaarheid 9

De robotmaaier maaide het gazon betrouwbaar in onze test. Hij was ook in staat om obstakels en smalle gebieden veilig te overwinnen en keerde automatisch terug naar de garage.

Ontwerp 9

Het ontwerp is aantrekkelijk en de compacte constructie valt op in positieve zin. De garage past goed bij het design van de robotmaaier.

Gegevensbescherming 9

Alle gegevens worden alleen op je lokale toestel opgeslagen. Toegang op afstand moet eerst onafhankelijk worden geactiveerd.

Prijs-kwaliteit 8

Met de Bosch Indego S+ 500 geniet je van alle belangrijke functies van een betrouwbare robotmaaier inclusief garage voor een redelijke prijs.

De robotmaaier inclusief garage is snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Het opzetten van de begrenzingsdraad kost wel eenmalig aardig wat tijd.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Indego S+ 500 - Robotmaaier

Afmetingen44,5 x 36,4 x 20,2 cm
Gewicht7,6 kg
EAN4059952511962
Oppervlakte500 m²
Maaihoogte30 mm, 40 mm, 50 mm
Maximale helling27 %
Maaibreedte19 cm
Geluidsniveau63 dB
Batterijduur45 Minuten
Verpakkingsinhoud1x Indego S+ 500
1x Oplaadbare accu
1x 150 m begrenzingsdraad
150x Bevestigingshaken
1x Handleiding
1x Basisstation
4x bevestigingsschroeven
2x kabelverbindingen
1x Voedingseenheid

Bosch Indego Garage

Product afmetingen275 x 500 x 510 mm
Gewicht4 kg
Inhoud doosBosch Power Tools Indego Garage, installatiehandleiding, sticker set
Installatie
FAQs
Voor welke modellen is de Bosch Power Tools Indego robotmaaier garage geschikt?

De Bosch Indego Garage is geschikt voor gebruik met robotmaaiers Indego 350, Indego 400, Indego 350 Connect, Indego 400 Connect, Indego XS 350 en Indego S+ 500.

Hoe wordt de Bosch Power Tools Indego robotmaaier garage geïnstalleerd?

Met behulp van vier schroeven, die bij de levering zijn inbegrepen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie