8.8
Authorized reseller of Meer van Bosch Power Tools

Bosch Indego M+ 700 Robotmaaier + Extra Messen

Bosch Indego M+ 700 - Robotmaaier

€ 1.239,99 € 909,95

1

€ 1.239,99 € 909,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Bosch Indego M+ 700 - Robotmaaier
Aantal:

1

€ 1.239,99 € 909,95
Aanpassen
€ 1.239,99 € 909,95

1

€ 21,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Bosch 3x Extra Messen
Aantal:

1

€ 21,99
Aanpassen
€ 21,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 924,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Voordelen Bosch M+ 700 Robotmaaier + Extra Messen in één oogopslag:

 • LogiCut-functie maait 'logisch'
 • Alle benodigde accessoires bijgeleverd
 • SmartMowing berekent maaischema
 • Geoptimaliseerd voor nauwe doorgangen
 • App- en spraakbediening
 • Praktische set reservemessen

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

De Bosch Indego M+ 700 met speciale LogiCut navigatie maait jouw gazon systematisch in parallelle paden en zelfs smalle doorgangen zijn geen probleem meer. Hij controleert zelfstandig de omgevingsomstandigheden, beheert de maaiinstellingen en werkt zijn eigen maaiplan voor je tuin uit. Als de messen van de robotmaaier na verloop van tijd versleten zijn, heb je nieuwe messen bij de hand dankzij de extra set reservemessen. Met de Bosch Indego M+ 700 Robotmaaier + Extra Messen heb je nauwelijks meer omkijken naar je tuin.

Meer details
Productinformatie

 • Systematische Logicut: Met behulp van het intelligente navigatiesysteem "LogiCut" wordt je gazon systematisch gemaaid in parallelle paden, in plaats van volgens een willekeurig principe. Door de exacte berekening van het maaigebied, wordt geen gebied overgeslagen. Dit maakt het proces veel energie-efficiënter en tot 40% sneller.
 • Meteen aan de slag: De Bosch Indego robotmaaiers worden standaard geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Elke maaier wordt geleverd met bijvoorbeeld een basisstation, kabels en bevestigingsmateriaal om je maaier goed op te laden, ook krijg je begrenzingsdraad en het materiaal om deze te bevestigen.
 • Nauwkeurig gemaaid gazon: In de "SpotMow"-modus worden zelfs kleine tuinoppervlakken die anders door tuinmeubelen of dergelijke worden bedekt, gericht onderhouden. Je plaatst de robotmaaier in de linkerbenedenhoek van het geselecteerde gebied, kiest tussen de formaten 2 × 2, 3 × 3 of 4 × 4 meter, en dit gebied wordt voor je gemaaid.
 • Slimme maaifunctie: De Bosch Indego M+ 700 verzorgt jouw gazon. Dankzij de "Smart Mowing"-functie worden de maaiinstellingen beheerd en wordt er aandacht besteed aan de omgevingsomstandigheden en de groei van het gras. De slimme robotmaaier geeft alles voor een gezond gazon.
 • Geoptimaliseerd voor smalle doorgangen: Met de nieuwe softwareversie 8.3 is de Bosch Indego M+ 700 uitgerust met een nieuwe optie dat hem in staat stelt om veilig smalle doorgangen van slechts 90 cm te doorkruisen. De M+ 700 heeft tussen de grensdraden slechts 30 cm nodig om door de doorgang te navigeren.
 • App- en spraakbediening: Alle instellingen in één oogopslag. Of je nu op het werk bent of op vakantie, je kunt de robotmaaier overal bedienen en controleren met de gratis "Bosch Smart Gardening" app. Maar dat is nog niet alles, want ook kan de robotmaaier bediend worden via spraakbesturing. Je kunt de Google Assistant bijvoorbeeld handig vertellen om de robotmaaier te pauzeren of het maaischema te laten zien.
 • Stijlvol design: De Indego productfamilie krijgt een nieuw, aantrekkelijk design. De Bosch Indego M+ 700 (model 2021) schittert met een rondere en compactere kuip en nieuwe banden in vergelijking met het oude ontwerp. Over het geheel genomen ziet de slimme robotmaaier er in zijn nieuwe look moderner en chiquer uit.
 • Diefstalbeveiliging: Als de Indego uit het aangewezen werkgebied wordt verwijderd, vergrendelt hij zichzelf automatisch en kan hij alleen worden ontgrendeld door uw persoonlijke PIN-code in te voeren. Dit betekent dat de Bosch Indego M+ 700 nutteloos is voor dieven.
 • Inclusief set reservemessen: Bij de Bosch Indego M+ 700 Robotmaaier + Extra Messen krijg je een reserve messenset gratis. Als de messen van je M+ 700 robotmaaier na verloop van tijd versleten of beschadigd zijn, kun je ze snel en eenvoudig zelf vervangen met de reserve messenset.

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 8

De robotmaaier is snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Het opzetten van de begrenzingsdraad kost wel eenmalig aardig wat tijd. Reservemessen zijn eenvoudig te vervangen.

Productkwaliteit 9

De hoge productkwaliteit van Bosch is terug te zien in de set robotmaaier + extra messen.

App/Software 9

Betrouwbare app die doet wat jij wilt met intuïtief en duidelijk ontwerp.

Functionaliteit 9

Met de LogiCut-functie, MultiArea tot 700m² en het automatische maaischema kan deBosch Indego M+ 700 alles wat een robotmaaier moet kunnen.

Betrouwbaarheid 9

De robotmaaier maaide het gazon betrouwbaar in onze test. Hij was ook in staat om obstakels en smalle gebieden veilig te overwinnen.

Ontwerp 9

Het ontwerp is aantrekkelijk en over het geheel genomen ziet de slimme robotmaaier er in zijn nieuwe look moderner en chiquer uit.

Gegevensbescherming 9

Alle gegevens worden alleen lokaal opgeslagen en zijn enkel voor jou beschikbaar.

Prijs-kwaliteit 8

Met de Bosch Indego M+ 700 geniet je van alle belangrijke functies van een betrouwbare robotmaaier inclusief gratis extra messen voor een relatief lage prijs.

De robotmaaier is snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Het opzetten van de begrenzingsdraad kost wel eenmalig aardig wat tijd. Reservemessen zijn eenvoudig te vervangen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen44,5 x 36,4 x 20,2 cm
Gewicht7,1 kg
EAN3165140961035
ConnectiviteitWifi
StroomvoorzieningLithium Batterij (18V / 2,5 A)
Minimale doorrijbreedte90 cm
Aanbevolen oppervlakteMax. 700 m²
Snijhoogte30 - 50 mm
Maximale helling27 %
Snijbreedte19 cm
MaaisysteemParallel - LogiCut
Levensduur accu75 minuten
Oplaadtijd accu60 minuten
Omvang van de leveringBosch Indego M+ 700 robotmaaier
Basisstation
Bevestigingsschroeven voor het basisstation (4 st.)
Kabelconnectors (2 stuks)
Voedingseenheid
Grensdraad (175 m)
Bevestigingshaken (240 st.)
Reserve messenset
gebruiksaanwijzing
Installatie
FAQs
Hoe werkt het opladen van de Bosch Indego M+ 700 + Extra Messen?

Na het maaien keert de Bosch Indego M+ 700 uit zichzelf terug naar zijn laadstation.

Hoe lang is de levensduur van de batterij van de Bosch Indego M+ 700?

De batterij gaat 75 minuten mee.

Wat gebeurt er als er een obstakel in de weg staat voor de Bosch Indego M+ 700?

Met behulp van multisensoren detecteert de robotmaaier obstakels op zijn pad, ontwijkt ze en keert dan terug naar zijn maairoute.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie