• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Slimme stofzuigers van Neato

Neato maakt stofzuigen een fluitje van een cent. De smart stofzuigers zorgen ervoor dat je vloer weer spic en span wordt dankzij de slimme software. Bedien ze met de app of via een spraakopdracht, maak schema's aan en laat je huis schoonkmaken, waar je ook bent.

Filter

Helaas vonden we geen passende resultaten voor je zoekopdracht. Hier zijn enkele aanraders voor je.

Hoe werken de robotstofzuigers van Neato?

Stel een schema in voor de Neato robotstofzuiger via de app en de robotstofzuiger doet de rest. Je kunt hem ook activeren door hem aan te sluiten op je Google Assistant zodat je spraakopdrachten kunt gebruiken. Neato beschikt over krachtige borstels en kan alles oppakken wat een normale stofzuiger ook kan oppakken, inclusief haar van huisdieren. Als hij klaar is met schoonmaken, hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je robotstofzuiger. Het apparaat rijdt uit zichzelf naar het oplaadstation die aangesloten is op een stopcontact op een plek naar keuze. Je huis is nog nooit zo schoon geweest, zonder dat je hoeft op te staan van de bank!

Wat maakt Neato bijzonder?

Robotstofzuigers van andere merken hebben vaak alleen een sensor plaat om muren te voelen. Ze bewegen kris kras door de ruimte en hebben niet echt een schoonmaak patroon. De Neato robotstofzuigers beschikken over een totaal andere schoonmaak technologie. Bovenop de stofzuiger zit een draaiende LIDAR-sensor. Deze sensor draait rond en straalt een laser uit die vervolgens weerkaatst in de sensor. Het resultaat is dat het apparaat je huis in kaart brengt en precies weet waar het wel en waar het nog niet schoongemaakt heeft.

Waarom kiezen voor Neato?

Krijg grip op het schoonmaken van je huis met de Neato smart stofzuigers. De Neato robotstofzuigers zijn zelfs zo slim dat ze met hun LaserScan-technologie een scan kunnen maken van de ruimte waarin ze zich bevinden. Bepaal dus zelf met welke frequentie jouw ruimtes schoongemaakt moeten worden. Bedien ze daarnaast met een spraakopdracht en maak schema’s aan wanneer jij wilt dat de Neato in actie komt.

De voordelen van Neato in één oogopslag:

  • Lange batterijduur van wel 120 minuten
  • Geschikt voor ruimtes tot 500 vierkante meter
  • Ruimtes in kaart brengen
  • Spraakbesturing via Google Assistant
  • Verschillende meegeleverde accessoires
  • Voor iedere type woning een geschikte uitvoering
  • LIDAR-sensor technologie