Slimme stofzuigers van Neato

Neato maakt stofzuigen een fluitje van een cent. De smart stofzuigers zorgen ervoor dat je vloer weer spic en span wordt dankzij de slimme software. Bedien ze met de app of via een spraakopdracht, maak schema's aan en laat je huis schoonkmaken, waar je ook bent.

Filter

Neato

Wat is speciaal aan Neato robotstofzuigers?

Robotstofzuigers van andere merken hebben vaak alleen een sensor plaat om muren te voelen. Ze bewegen kris kras door de ruimte en hebben niet echt een schoonmaak patroon. De Neato robotstofzuigers beschikken over een totaal andere schoonmaak technologie. Bovenop de stofzuiger zit een draaiende LIDAR-sensor. Deze sensor draait rond en straalt een laser uit die vervolgens weerkaatst in de sensor. Het resultaat is dat het apparaat je huis in kaart brengt en precies weet waar het wel en waar het nog niet schoongemaakt heeft. Neato biedt niet alleen innovatieve technologie, maar het heeft ook de beste prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om stofzuigen.

Hoe werkt Neato?

Stel een schema in voor de Neato robotstofzuiger via de app. Je kunt hem ook activeren door hem aan te sluiten op Google Home zodat je spraakopdrachten kunt gebruiken. Neato beschikt over krachtige borstels en kan alles oppakken wat een normale stofzuiger ook kan oppakken, inclusief haar van huisdieren. Als het klaar is met schoonmaken, hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je robotstofzuiger. Het apparaat rijdt uit zichzelf naar het oplaadstation die aangesloten is op een stopcontact op een plek naar keuze. Je huis is nog nooit zo schoon geweest, zonder dat je hoeft op te staan van de bank!

In de verpakking van de Neato robotstofzuiger ontvang je naast de stofzuiger: een oplaadstation, accu, filter, markeerstrip (optioneel), reinigingsgereedschap, centrifugeer borstel en de gebruikershandleiding.