Upgrade je kunst gallerij

Verander van schilderij wanneer je maar wilt met de slimme canvas van Meural. Kies uit verschillende schilderijen of zelfgemaakte foto's via de app, swipe naar het volgende schilderij met een zwaai beweging voor de slimme canvas of bekijk achtergrond informatie over een bepaald schilderij op het scherm. Het kan allemaal! Daarnaast kun je de smart canvas zowel horizontaal als verticaal plaatsen in je woning.

Filter

Slim schilderij

Maak van je schilderij een slim schilderij. De slimme canvas van Meural is een echte toevoeging in je smart home als je een liefhebber bent van kunst of als je graag grote foto's in je woning wilt hebben hangen. Op deze manier maak je je woonkamer of hal nog stijlvoller. Bespaar op print kosten en op foto lijsten, je kunt ieder moment een andere foto of schilderij kiezen die precies past bij jou wensen.

Persoonlijke touch

Ben je zelf artistiek en wil je graag verschillende zelfgemaakte schilderijen in je woning hangen maar heb je niet zoveel ruimte? Dan haal je met Meural de ideale oplossing in huis. Bedien in de app welke schilderijen je wilt laten zien in het art frame. Zo kun je met trots je nieuwe werken aan je familie en vrienden laten zien. Daarnaast kun je ook de Meural Canvas met je stem bedienen in combinatie met een Amazon Alexa slimme spraakassistent.