• De webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Upgrade je kunst galerij

Verander van schilderij wanneer je maar wilt met de slimme canvas van Meural. Kies uit verschillende schilderijen of zelfgemaakte foto's via de app, swipe naar het volgende schilderij met een zwaaibeweging voor de slimme canvas of bekijk achtergrondinformatie over een bepaald schilderij op het scherm. Het kan allemaal! Daarnaast kun je de smart canvas zowel horizontaal als verticaal plaatsen in je woning.

Waarom kiezen voor Meural?

Maak van je schilderij een slim schilderij. De slimme Canvas van Meural is een echte toevoeging in je smart home als je een liefhebber bent van kunst of als je graag grote foto's in je woning wilt hebben hangen. Op deze manier maak je je woonkamer of hal nog stijlvoller. Bespaar op printkosten en op foto lijsten, je kunt ieder moment een andere foto of schilderij kiezen die precies past bij jou wensen.

Een persoonlijke touch in je smart home

Ben je zelf artistiek en wil je graag verschillende zelfgemaakte schilderijen in je woning hangen maar heb je niet zoveel ruimte? Dan haal je met Meural de ideale oplossing in huis. Bedien in de app welke schilderijen je wilt laten zien in het art frame. Zo kun je met trots je nieuwe werken aan je familie en vrienden laten zien. Daarnaast kun je ook de Meural Canvas met je stem bedienen in combinatie met een Amazon Alexa slimme spraakassistent.

Wat kun je met Meural?

Laat zien wat echt bij je past. Stem je muur af op je eigen stijl, het seizoen, het tijdstip of zelfs je stemming. Oude of nieuwe kunst, het maakt niet uit met Meural, je hebt meer dan 30.000 kunstwerken tot je beschikking. Ook kun je werken van één schilder toevoegen aan het slimme schilderij, bijsnijden en filters toevoegen in de Meural-app. In de zijklep van het Canvas zit een SD poort verstopt, waardoor je super eenvoudig en snel foto’s kunt uploaden.

De gepatenteerde TrueArt-technologie van Meural zorgt ervoor dat vanuit elke hoek de kunst levensecht is. Zo kun je dus meesterwerken tot in detail tentoonstellen. De Meural canvassen hebben 16.7 miljoen kleuren tot hun beschikking. Het matte scherm in combinatie met een omgevingslichtsensor zorgen ervoor dat diepzwart tot rijke tinten perfect worden afgebeeld.

  • 30.000 kunstwerken tot je beschikking
  • Eigen foto’s uploaden
  • TrueArt-Technologie
  • 16,7 miljoen kleuren
  • Spraakbesturing met Amazon Alexa
  • Stel weergave tijden in
Resultaten weergeven