Perfect gaar was nog nooit zo makkelijk dankzij GrillEye

Met de slimme thermometer van GrillEye ben je de koning van de barbecue. De temperatuur van het vlees of de groente wordt continu in de gaten gehouden en verzonden naar bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Zo krijg je keer op keer moeiteloos het perfecte resultaat.

Filter

Waarom kiezen voor GrillEye?

De thermometer van GrillEye meet met grote precisie de temperatuur in je barbecue, waardoor je eenvoudig de gaarheid van vlees en groente controleert. Tijdens je volgende barbecue zal iedereen smullen van het malse vlees dat je in een handomdraai hebt bereid dankzij de slimme thermometer van GrillEye. Omdat de temperaturen via bluetooth of wifi naar je verzonden worden, hoef je geen kostbare tijd aan tafel met je gasten meer te missen. Daarnaast wordt er een inschatting gemaakt van hoe lang jouw gerecht nog moet garen, zodat je weet hoeveel tijd je nog hebt.

Wat maakt GrillEye bijzonder?

De probes van GrillEye zijn de eerste kerntemperatuurmeters voor de barbecue die door de FDA, de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, zijn goedgekeurd. Hierdoor wordt gegarandeerd dat de probes veilig zijn voor gebruik met etenswaren. Bovendien kunnen de probes temperaturen van tot wel 300 °C meten en zijn ze bestand tegen temperaturen van maximaal 380 °C. Daardoor hoef je je dus geen zorgen te maken dat de apparatuur in een barbecue kapot zal gaan.

Wat kun je met GrillEye?

Met een GrillEye Max kun je veel meer dan met traditionele thermometers. De temperaturen worden continu via bluetooth of wifi naar je verzonden, zodat je altijd op de hoogte bent. Hierdoor is het ook mogelijk om op een afstand van tot wel 100 meter je barbecue in de gaten te houden. Zo kun je bijvoorbeeld met je kinderen in de tuin spelen of een salade voorbereiden, terwijl het vlees op de barbecue perfect gaar wordt. Alle GrillEye producten hebben een strakke en hoogwaardige afwerking en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Doordat de GrillEye probes een extra lange kabel hebben en je tot wel acht probes aan de GrillEye Max kunt aansluiten, is geen barbecue of feestje te groot.

De voordelen van GrillEye in één oogopslag:

  • Precieze temperatuurmeting
  • Wifi en bluetooth verbinding
  • Robuuste probes
  • Tot 8 gerechten tegelijkertijd meten
  • Hoogwaardige afwerking
  • Meer tijd voor je gasten
  • Veilig voor gebruik met etenswaren
  • Controleer de temperatuur op afstand
Resultaten weergeven