Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Compatibiliteit

Fitbit

Meer motivatie voor een gezonde levensstijl

Denk je aan fitnesstrackers, dan denk je aan Fitbit. Het Amerikaanse bedrijf Fitbit werd bekend van de Fitbit ‘horloges’ en is al gelange tijd een grote, zo niet de grootste, speler op het gebied van slimme fitnesstrackers, wifi weegschalen en smartwatches. Gezondheid en beweging staan centraal en gaan gepaard met hoogwaardig design en eenvoudige bediening via de Fitbit-app.

Filter

Stijlvol, gezond & bewust

Design

Stijlvol, modieus en bovenal functioneel design.

Track

Stel doelen en meet en onderhoud een gezonde levensstijl.

Lifestyle

Luister naar muziek, bekijk je socials en betaal contactloos.

activiteiten meten met fitbit

Welke Fitbit past bij mij?

Vergelijk hier

De verscheidenheid van Fitbit?

Met de slimme weegschaal kun je berekeningen van je BMI (Body Mass Index) toevoegen aan het systeem en je vooruitgang bijhouden in duidelijke diagrammen en tabellen. Zo heb je altijd overzicht en vooral inzicht in je gezondheid. Kortom: Fitbit maakt het zo motiverend en makkelijk mogelijk om een gezonde levensstijl te handhaven.

De smartwatches bieden daarnaast nog andere hele praktische functies in het dagelijks leven zoals het afspelen van muziek, telefoneren, berichtjes versturen of zelfs mobiel betalen. Uiteraard beschikken de smartwatches ook over slimme gezondheidsfuncties net al de fitnesstrackers.

De slimme producten van Fitbit helpen je trainingsdoelen bij te houden en slechte gewoonten te doorbreken. De Fitbit-trackers motiveren je om een fitnessprogramma voort te zetten, helpen je beter te slapen en registreren trainingen. Zo heb je altijd je persoonlijke trainer bij de hand.

Fitbit Aria Air, Versa en Inspire

De voordelen in één overzicht

Automatische trainingsherkenning

Op het moment dat je een training start, dan zal je slimme Fitbit-item dit herkennen. De zogenaamde Smart Track-functie herkent specifieke activiteiten en meet je resultaten afgestemd op de trainingssessie.

Fitbit-app

De handige Fitbit app helpt je het overzicht te bewaren. In de app kun je alle metingen inzien, een trainingsschema maken en zelfs je voeding invoeren.

Motivatie via herinneringen

Is het tijd voor een work-out? Fitbit kan je hieraan herinneren! Zo vergeet je niet meer te sporten, boek je meer progressie en blijf je gemotiveerd.

Meet je hartslag

Door het continu meten van je hartslag kun je een goed beeld vormen van hoe het is gesteld met je conditie. Ook kun je meldingen ontvangen wanneer deze onregelmatig, te hoog of te laag is

Meet en verbeter slaapgewoonten

Het is essentieel voor je herstel na het sporten, maar voor ieders gezondheid in het algemeen is het belangrijk om goed te slapen. Met Fitbit meet je slaapgewoonten en kun je deze gericht verbeteren.

Lange batterijlevensduur

Na een oplaadbeurt gaan de producten van Fitbit meerdere dagen mee zonder dat je ze tussendoor aan de lader hoeft te leggen.

De app van Fitbit

hardlopen met Fitbit

De mogelijkheden

De Fitbit-app begeleidt je moeiteloos en op een aangename manier door je dagelijkse leven. Het moderne ontwerp is net zo overtuigend als de eenvoudige bediening. Gebruik het om je vorderingen bij te houden, je maaltijden te noteren, contact te leggen met je vrienden of gewoon inspiratie op te doen. Smartwatch-gebruikers kunnen Fitbit Pay instellen om contactloze betalingen met je horloge te doen. De app registreert trainingen en je slaap in detail. Zo kun je zien hoeveel je al hebt gedaan voor je gezondheid of welke gewoonten je moet veranderen. Vrouwen kunnen de uitgebreide cycle tracker van de app gebruiken. Ook handig om te weten: de meeste smartwatches zijn compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa.

Premium

Met Fitbit Premium haal je nog meer uit de app. Met deze extra dienst worden de verzamelde gegevens nog nauwkeuriger geanalyseerd en krijg je aanbevelingen op maat. Met het premium abonnement krijg je suggesties om bijvoorbeeld frisser wakker te worden of om je trainingsplan effectiever te maken. Fitbit Premium helpt je ook om je te motiveren om te trainen. Nodig vrienden uit voor spelletjes en wedstrijden, zodat je elkaar kunt motiveren. Daar hebben je vrienden zelf geen premium abonnement voor nodig. Fitbit Premium biedt je daarnaast een gedetailleerd gezondheidsrapport, dat samen met artsen en gezondheidsexperts is ontwikkeld. Deze bevat een uitgebreide reeks gegevens, waaronder ECG, BMI en slaapindex, en kan artsen helpen bij het stellen van nauwkeurigere diagnoses.