8.6

Airthings Wave Mini 2-pack

2

€ 79,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Airthings Wave Mini - Air Quality Monitor
Aantal:

2

€ 79,00
Aanpassen
€ 79,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 129,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

Met de Airthings Wave Mini 2-pack bewaak je de luchtkwaliteit. Daarnaast helpt de Airthings Wave Mini de gezondheid en comfort in elke ruimte te garanderen. Door de 4 sensoren houd je altijd zicht op het klimaat in de kamer, inclusief chemische waarden (VOC's), temperatuur, schimmeldetectie en luchtvochtigheid.

De voordelen van Airthings Wave Mini 2-pack in één oogopslag:

 • Uitgerust met vier sensoren
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit
 • Integratie in je smart home
 • Verhoog het comfort in huis
 • Waarschuwingen ontvangen

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

Bepaal met je hand wat de luchtkwaliteit van je kamer is. Door met één handbeweging langs het kleurendisplay van de Airthings Wave Mini te gaan, presenteert het jou de kleur groen, geel of rood. Ook kun via de Airthings Wave app de luchtkwaliteit kunt inzien. Met de Airthings Wave Mini 2-pack kun je daarnaast de waarden in 2 kamers bepalen. Integreer de Airthings Wave Mini in je smart home door de compatibiliteit met IFTTT en Google Assistant. Hierdoor kun je ook meldingen instellen op andere slimme apparaten.

Productinformatie

 • Uitgerust met vier sensoren: De Airthings Wave Mini bepaalt de luchtkwaliteit aan de hand van vier meetwaarden: luchtvochtigheid, temperatuur, TVOC (total volatile organic compounds) en risico op schimmelvorming.
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit Als je even voor het apparaat met je hand zwaait, gaat er een lampje branden dat je een indicatie geeft van de luchtkwaliteit. Groen licht betekent dat alle meetwaarden in orde zijn, geel licht dient als waarschuwingslampje en bij rood licht is je luchtkwaliteit slecht.
 • Integratie in je smart home: Als je al smart home apparaten in huis hebt, is het eenvoudig om de Airthings Wave Mini in je systeem te integreren. Hij is compatibel met zowel IFTTT als met Google Assistant.
 • Verhoog het comfort in huis: Vaak voel je je niet zo lekker maar blijft de oorzaak eigenlijk onbekend. De boosdoener zou best wel eens de matige luchtkwaliteit kunnen zijn. Met de Wave Mini behoud je het overzicht over je binnenklimaat en verhoog je op die manier je eigen welzijn en dat van je gezin.
 • Waarschuwingen ontvangen: Voordat de kwaliteit van de binnenlucht te slecht wordt en je hoofdpijn begint te krijgen, waarschuwt de Airthings Wave Mini je. Om dit te doen, stel je specifieke waarden in waarvan je wilt dat ze niet overschreden worden. Als deze worden bereikt, krijg je een melding.

Airthings Wave Mini 2-pack in actie

Wanneer je schimmel ziet, is het helaas vaak al te laat. Wacht dus niet langer en bescherm je huis en gezondheid met de Airthings Wave Mini 2-pack. Het voorkomen van schimmelvorming helpt tegen astma en allergieën, en kan de kwaliteit van je slaap en je algemene gezondheid bevorderen.

Betrouwbare meting van de luchtkwaliteit

Vaak wordt het belang van goede, gezonde luchtkwaliteit onderschat. Met de Airthings Wave Mini 2-pack behoud je het overzicht over een aantal van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van je binnenklimaat bepalen. Natuurlijk worden luchtvochtigheid en temperatuur gemeten, maar ook het risico op schimmelvorming en de TVOC-waarde. Een TVOC-meting analyseert de hoeveelheid vluchtige organische stoffen in de lucht, bijvoorbeeld benzeen, tolueen, glycolen en terpenen. Deze gassen kunnen een toxisch effect hebben op je binnenklimaat en daarbij huidirritatie, hoofdpijn en allergieën met zich meebrengen. Je hebt er dus baat bij om de TVOC-waarde goed in de gaten te houden.


Wanneer je de Wave Mini voor het eerst aansluit, krijg je een melding dat de sensoren aan het kalibreren zijn. Waar de temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren het binnen enkele minuten doen, heeft de TVOC-sensor 7 dagen nodig om te acclimatiseren en betrouwbare waarden te meten.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Airthings Wave Mini - Air Quality Monitor

Productafmetingen80 x 80 x 26 mm
Gewicht135 g
VerbindingBluetooth
Smartlink
Stroomvoorziening3x AA batterijen
Meetinterval5 minuten
Inhoud doosAirthings Wave Mini
3x AA batterijen
Handleiding
Tafelstandaard
Garantie12 maanden
Installatie
FAQs
Hoe lang gaan de batterijen in een Airthings Wave Mini mee?

De drie AA batterijen in een Airthings Wave Mini gaan ongeveer twee jaar mee.

Heb ik een app nodig om de Airthings Wave Mini te gebruiken?

Ja, de Airthings Wave app is hiervoor nodig. Hij is voor Android en iOS verkrijgbaar.

Hoe communiceert de Airthings Wave Mini met de app?

De gegevensoverdracht gebeurt via bluetooth.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie