• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.1

Netatmo Welcome + Google Nest Hub (Gen. 2)

1

€ 199,99 € 189,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Netatmo Welcome - indoor beveiligingscamera
Aantal:

1

€ 199,99 € 189,95
Aanpassen
€ 199,99 € 189,95

1

€ 99,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Google Nest Hub (Gen. 2) - Smart Display
Aantal:

1

€ 99,99
Aanpassen
€ 99,99

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 239,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De Netatmo Welcome + Google Nest Hub (Gen. 2) is een set bestaande uit een uitgebreide bewakingscamera met een slimme spraakassistent in de vorm van de Google Nest Hub. De camera bevat een bewegingsmelder, innovatieve gezichtsherkenning en gezichtsherinnering-functie. Daarnaast beschikt de beveiligingscamera over een beeldkwaliteit van 1080p en een nachtzicht functie.


De voordelen van de Netatmo Welcome + Google Nest Hub (Gen. 2) in één oogopslag:

 • Alarmfunctie
 • Herkent bekende gezichten
 • Full HD-camera
 • Sleep Sensing en handgebaren
 • Nauwkeurige spraak-response
 • Duurzaam design

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Ervaar veiligheid in je woning, ook wanneer je niet thuis bent met de Netatmo Welcome. Deze camera met uitgebreide functies zoals gezichtsherkenning en bewegingsdetectie is perfect te integreren in je smart home en vooral in combinatie met de Google Nest Hub (Gen. 2) haal je het optimale uit deze slimme camera door de beelden te bekijken op het LCD-scherm.

Productinformatie

 • Alarmfunctie: Als er een beweging wordt gedetecteerd in het kijkveld van de camera, informeert de Netatmo Welcome je onmiddellijk via een pushbericht op je smartphone.
 • Herkent bekende gezichten: Gezichten worden niet alleen herkend, maar kunnen in de app ook worden toegewezen aan personen. De camera onthoudt opgeslagen gezichten.
 • Full HD-camera: De camera heeft een hoge resolutie (1080p) en een brede kijkhoek van 130 graden. En dankzij de infraroodtechnologie ontsnapt er 's nachts niets aan de camera.
 • Soli sensor brengt meer mogelijkheden: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.
 • Accurate respons dankzij 3 Far-field microfoons: Spraakopdrachten verlopen extra soepel dankzij 3 ingebouwde Far-field microfoons. Je kunt met gemak de Hub bedienen vanaf de andere kant van een kamer terwijl je met iets anders bezig bent. Google Nest maakt het gemakkelijk voor je.
 • Gemaakt van 54% gerecycled plastic: Het fraaie ontwerp van de Google Nest Hub bestaat uit 54% gerecycled plastic. Naast dat het product bestaat uit milieuvriendelijk materiaal, fungeert de Google Nest Hub ook als digitale fotolijst. De Hub transformeert automatisch in een haarscherpe digitale fotolijst en is op deze manier een sfeervolle toevoeging aan je huis.

Netatmo Welcome + Google Nest Hub (Gen. 2) in actie

Dat design en handige functies belangrijk zijn, bewijst Netatmo met de slimme Welcome beveiligingscamera. Dit apparaat met hoogwaardige aluminium behuizing is niet alleen een blikvanger in huis, maar garandeert ook veiligheid en privacy. Dankzij de kijkhoek van 130 graden ontsnapt er niets aan de camera. Plaats de Netatmo Welcome in de hoek van een kamer en stel de lens hierop af, zodat het brede panoramische zicht een oogje in het zeil houdt voor je.

Altijd alert

Dankzij de infraroodtechnologie word je ook 's nachts geïnformeerd over mogelijke bewegingen met heldere beelden in HD-kwaliteit. De Netatmo Welcome onderscheidt zich met speciale gezichtsherkenning en -herinnering. Zo krijg je alleen meldingen als vreemde personen zich in je huis bevinden en dus niet als de kinderen thuis komen. Het opgenomen beeldmateriaal kan intern worden opgeslagen op de meegeleverde micro SD-kaart, in de cloud of op je eigen FTP-server.


De Google Nest Hub combineert een slimme spraakassistent met een puike speaker en een scherp 7 inch-display. Die combinatie maakt het apparaat heel veelzijdig. Zo kun je in een handomdraai antwoord krijgen op prangende vragen, je agenda en andere apparaten in je huis beheren en je favoriete plaatjes draaien. De installatie van de Hub wijst zich vanzelf. Verbind hem met je netstroom, start Google Home op je smartphone en volg de stappen in de app. Via Google Home (gratis te downloaden in Google Play en de App Store) kun je bovendien alle mogelijkheden ontdekken en gemakkelijk andere smart home apparaten koppelen. Naast je Netatmo Welcome zijn onder meer de verlichting van Philips Hue, slimme speakers van SONOS en beveiligingscamera's van Ring compatibel met de Google Nest Hub.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenNetatmo Welcome: 4,5 x 4,5 x 15,5 cm
Google Nest Hub (Gen. 2): 69,5 x 177,4 x 120,4 mm
GewichtNetatmo Welcome: 399 g
Google Nest Hub (Gen. 2): 558 g
ConnectiviteitNetatmo Welcome: Ethernet-RJ-45-Port: 10/100 MBit, Wifi 802.11 b/g/n (2.4GHz)
Google Nest Hub (Gen. 2): Wifi (2.4 & 5 GHz), Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningNetstroom
ResolutieNetatmo Welcome: 1920 x 1080
Google Nest Hub: 1024 x 600
Kijkhoek130°
Display7" LCD touch screen
Inhoud doos2x Netatmo Welcome camera, 2x USB kabel, 2x adapter, 2x micro SD kaart (8GB), 1x Google Nest Hub (Gen, 2), stroomkabel
Installatie
FAQs
Hoe krijg ik toegang tot de opgenomen video's van de Netatmo Welcome?

Via de Netatmo Security-app voor smartphone, tablet en computer (web app) kun je alle opgenomen beelden van de Netatmo Welcome bekijken.

Hoeveel gezichten zijn er te herkennen?

Tot 16 gezichten.

Wat gebeurt er als er geen internetverbinding is?

Video's worden nog steeds opgenomen, maar kunnen niet meer worden afgespeeld in de app. De gemiste video's kunnen niet worden bekeken totdat de internetverbinding is hersteld.

Heeft de indoor camera een zoomfunctie?

Nee, maar het heeft een hoge resolutie beeldkwaliteit waardoor inzoomen niet nodig is.

Kan ik de Netatmo Welcome op afstand besturen?

Nee, maar het zichtveld van meer dan 130° dekt een hele kamer af als de camera correct is ingesteld.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Werkt Google Nest Hub (2e generatie) met Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die werken met video transmissie goed weer te geven op de Hub.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie