8.8

Airthings Wave Plus 2-pack

2

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 399,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Haal met de Airthings Wave Plus 2-pack de meest uitgebreide batterijgevoede binnenklimaatmonitor in huis. De Airthings Wave plus heeft 6 sensoren waardoor je de temperatuur, luchtdruk, vochtigheid, TVOC's en CO2 kunt meten. De extra sensoren geven je de mogelijkheid tot uitgebreide analyse mogelijkheden.

De voordelen van Airthings Wave Plus 2-pack in één oogopslag:

 • Uitgerust met zes sensoren
 • Betrouwbare gegevens in real time
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit
 • Integratie in je smart home
 • Overzichtelijke grafieken in de app

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Het handige van de Airthings Wave Plus 2-pack is dat je toegang krijgt tot het Airthings dashboard. Dit dashboard evalueert en analyseert de gegevens die worden opgevangen door de 6 sensoren. Vervolgens worden deze gegevens vergeleken en krijg je tips over het verbeteren van de luchtkwaliteit, het besparen van energiekosten en verbetering van ventilatie. Zo heb je alle gegevens op een plek tot je beschikking.

Productinformatie

 • Uitgerust met zes sensoren: De Airthings Wave Plus heeft zes sensoren die nauwkeurig de CO2- en radonconcentratie, de luchtvochtigheid, de temperatuur, TVOC en de luchtdruk meten. Door deze meetwaarden onder controle te houden, verzeker je jezelf van een gezond binnenklimaat.
 • Betrouwbare gegevens in real time: De monitor meet de gegevens die je ziet in de app of in je browser in real time. Bovendien worden ze veilig opgeslagen in de Airthings Cloud.
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit Als je even voor het apparaat met je hand zwaait, gaat een ledring branden die je een indicatie geeft van de luchtkwaliteit. Groen licht betekent dat alle meetwaarden in orde zijn, geel licht dient als waarschuwing en bij rood licht is je luchtkwaliteit slecht.
 • Integratie in je smart home: Als je al smart home apparaten in huis hebt, is het eenvoudig om de Airthings Wave Plus in je systeem te integreren. Hij is compatibel met zowel IFTTT als met Google Assistant en Amazon Alexa.
 • Overzichtelijke grafieken in de app: De Wave Plus evalueert je gegevens. In de app en in je browser heb je volledige toegang en krijg je grafieken te zien van de laatste twee dagen, van de afgelopen week, maand of zelfs van het hele afgelopen jaar. Vooral als het gaat om de radonconcentratie zijn langetermijnmetingen belangrijk, omdat deze sterk fluctueert.

Airthings Wave Plus 2-pack in actie

We besteden 90% van onze tijd binnenshuis, waar de lucht vaak 2 tot 5 keer zo slecht is als buiten. Het in de gaten houden van de luchtkwaliteit is essentieel voor het voorkomen van ziekte en het verhogen van de productiviteit, energie en goede gezondheid.

Investeer in je gezondheid

Vaak wordt het belang van goede, gezonde luchtkwaliteit onderschat. Met de Airthings Wave Plus behoud je het overzicht over een aantal van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van je binnenklimaat bepalen. Natuurlijk worden luchtvochtigheid, luchtdruk en temperatuur gemeten, maar ook de CO2-concentratie, de hoeveelheid radon en de TVOC-waarde. Een TVOC-meting analyseert de hoeveelheid vluchtige organische stoffen in de lucht, bijvoorbeeld benzeen, tolueen, glycolen en terpenen. Deze gassen kunnen een toxisch effect hebben op je binnenklimaat en daarbij huidirritatie, hoofdpijn en allergieën met zich meebrengen. Je hebt er dus baat bij om de TVOC-waarde goed in de gaten te houden.


Radon is een radioactief edelgas dat van nature aanwezig is in de grond. Radon komt via kiertjes, waterleidingen etc. je woning binnen en kan zich daar gaan ophopen en hoge concentraties bereiken. Wanneer vervalproducten van radon worden ingeademd, geven ze straling af in de longen die kankerverwekkend kan zijn. Radon is zelfs de grootste veroorzaker van longkanker onder niet-rokers. Het is daarom van groot belang om te weten hoe hoog de radonconcentratie in je woning is. Hier kan de Airthings Wave Plus, die continu de hoeveelheid radon per kubieke meter meet, van pas komen.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Airthings Wave Plus - Air Quality Monitor en Radondetector

Productafmetingen120 x 120 x 36 mm
Gewicht219 g
VerbindingBluetooth
Smartlink
Stroomvoorziening2x AA batterijen
Meetinterval5 minuten
Inhoud doosAirthings Wave Plus
2x AA Batterijen
Handleiding
Schroef voor de montage
Garantie12 maanden
Installatie
FAQs
Hoelang gaan de batterijen in een Airthings Wave Plus mee?

De twee AA batterijen in een Airthings Wave Plus gaan ongeveer twee jaar mee.

Heb ik een app nodig om de Airthings Wave Plus te gebruiken?

Ja, de Airthings Wave app is hiervoor nodig. Hij is voor Android en iOS verkrijgbaar.

Hoe communiceert de Airthings Wave Plus met de app?

De gegevensoverdracht gebeurt via bluetooth.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.