9.0
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One Stereo Set + Sonos Sub Gen. 3

1

€ 849,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 849,00

2

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.159,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Sonos One Stereo set bevat twee innovatieve Sonos One-luidsprekers en de Sonos Sub. Voor dynamisch stereogeluid kunnen de twee Sonos One speakers worden gekoppeld via de Sonos Controller-app. De Sub levert extra bass via twee krachtige luidsprekers met force-cancelling zelfs tot 25 hertz. Naast de mogelijkheid om de luidsprekers te gebruiken in de multiroom-modus, krijg je ook toegang tot een spraakassistent, want in de Sonos One is Google Assistant geïntegreerd.

Alle voordelen van de Sonos One stereo set + Sonos Sub in één oogopslag:

 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Trueplay
 • Spraakassistentie via Google Assistant
 • Multiroom
 • Far-field spraakherkenning

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Minimalistisch en daarnaast van erg hoge kwaliteit. Het Sonos One Stereo Plus-pakket levert een rijk, dynamisch geluid met veel extra bass. Het pakket bevat de Sonos Sub en twee Sonos One luidsprekers met geïntegreerde spraakassistent Google Assistant. Met deze opstelling bestuur je je muziekbibliotheek door middel van een spraakopdracht en heb je toegang tot alle functies van Google Assistant.

Productinformatie

 • Kwaliteit bij lage frequentie: Alleen al het gewicht van de Sonos Sub is indrukwekkend. Met 16 kg is dit het zwaarste systeem in het Sonos-assortiment. Het indrukwekkende ontwerp bespaart geen materiaal. Het zorgt er juist voor dat de Sub stevig op de grond staat en geen trillingsruis veroorzaakt.
 • Stereo-genot: De twee Sonos One speakers kunnen via de app worden gekoppeld. Vervolgens spelen ze soundtracks af in stereogeluid. Hierdoor ervaar je muziek met multidimensionaal, kraakhelder geluid.
 • De drie speakers samen: Meubels en muren reflecteren geluid en veroorzaken geluidsverlies. De Trueplay-functie van Sonos zorgt ervoor dat dit verlies wordt tegengegaan. Het analyseert de ruimtekarakteristieken en past de akoestiek aan aan de ruimte waar de speakers zich bevinden.
 • Zeg het tegen Google Assistant: Wil je overschakelen naar het volgende nummer of het volume verhogen? Vertel het aan een van je Sonos One luidsprekers. Met de geïntegreerde spraakassistent bedien je de Sonos-luidspreker en andere smart home apparaten met een spraakopdracht.
 • Een stap naar de thuisbioscoop: De Sonos One Stereo Plus-set is de perfecte introductie tot de unieke Sonos-kwaliteit. De geluidskwaliteit is een onderdeel waar Sonos zich in onderscheidt. Voor echt 5.1 surround sound ontbreekt dan alleen nog een Sonos Arc.

De Sonos One Stereo Plus-set in actie

Minimalistische setup, pure kwaliteit. De Sonos One Stereo Plus-set is voor iedereen die houdt van muziek. Het pakket combineert twee hoogwaardige luidsprekers met de zeer krachtige Sonos-subwoofer. De apparaten leveren na de installatie stereogeluid met extra bas. Wellicht een tip voor liefhebbers van een thuisbioscoop: een minimalistische en speciaal ontworpen speaker voor de tv is onze Sonos One TV set. Het levert onmiddellijk 5.0 surround-geluid voor films en kan worden uitgebreid naar 5.1 met een Sonos Sub.

Ook te gebruiken voor het besturen van je smart home

De Sonos One is een uitgebreidere opvolger van de bekende Play:1 luidspreker. Bij de opvolger is er bijna niets veranderd aan de akoestische techniek. Wel hebben de bedieningsknoppen plaatsgemaakt voor een modern touch-screen. Bovendien heeft Sonos de spraakassistent Google Assistant rechtstreeks in de luidspreker geïntegreerd in samenwerking met Google.

Je kunt nu met je Sonos-systeem smart home apparaten besturen, feiten onderzoeken, vertalingen opvragen, takenlijsten maken en meer. Natuurlijk kan het ook je volledige Sonos One Stereo Plus-pakket en andere Sonos-producten bedienen. Vraag het aan Google Assistant en zij past het volume aan, pauzeert of vervolgt de muziek. Op deze manier kun je gewoon op de bank gaan zitten en in je eigen muziekwereld duiken.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSonos One: 11,97 x 11,97 x 16,15 cm
Sonos Sub (gen. 3): 40,2 x 15,8 x 38,9 cm
Gewicht productSonos One: 1,85 kg
Sonos Sub (gen. 3): 16 kg
VersterkerSonos One: 2 klasse D-versterkers per luidspreker
Sonos Sub (gen. 3): 2 klasse D-versterkers
BesturingSonos One: 1 midrange, 1 tweeter per luidspreker
Sonos Sub (gen. 3): 2 Force Canceling-luidsprekers
Frequentiebereik SubVanaf 25 hertz
Installatie
FAQs
Welke streaming diensten kan ik besturen met een spraakopdracht?

Je hebt toegang tot 47 verschillende streaming platforms en internetradio's. Een aantal hiervan zijn bekende namen zoals Spotify, Deezer en SoundCloud. Alles kan worden bestuurd door spraakopdrachten: het volume, muziek pauzeren en voortzetten.

Kan ik spraakopdrachten geven terwijl de muziek wordt afgespeeld?

Ja, dat werkt zonder problemen. Sonos heeft zes extra krachtige microfoons met echo-onderdrukking ingebouwd. Simpelweg "Hey Google" zeggen zorgt ervoor dat het volume van de muziek snel vermindert en daarna kun je je Sonos-systeem bedienen, iets toevoegen aan de takenlijst en nog veel meer.

Heb ik extra hardware of software nodig voor Google Assistant?

Nee. Het enige wat je nodig hebt, is de Sonos One luidspreker. In de speaker is Google Assistant volledig geïntegreerd. Naast het Sonos-systeem kan het ook vele andere slimme apparaten voor thuisgebruik besturen. Bijvoorbeeld Philips Hue-lampen of tado° radiator thermostaten.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie