9.0
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One SL Five Multiroom Set

Sonos Five - Wifi-speaker

€ 599,00 € 549,00

1

€ 599,00 € 549,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Five - Wifi Speaker
Aantal:

1

€ 599,00 € 549,00
Aanpassen
€ 599,00 € 549,00

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos One SL - WLAN-Lautsprecher
Aantal:

2

€ 199,00
Aanpassen
€ 199,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 889,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Dit is de introductie voor de echte multiroom-ervaring. Deze speaker combinatie, bestaande uit twee Sonos One SL luidsprekers en één Sonos Five, luidspreker brengt een volledig nieuwe geluidservaring bij je thuis. De twee kleinere Sonos One SL speakers zijn perfect voor slaapkamers, keukens en badkamers, en de grote Sonos Five speaker leent zich perfect voor de woonkamer. Als alternatief vormen de twee One SL speakers een stereopakket. Je kunt ze bedienen met de Sonos-app en je kunt overal in je appartement genieten van kraakhelder geluid. Alle drie de luidsprekers samen zijn geschikt voor meerdere kamers en zijn daarnaast ook draadloos, zodat je een nummer synchroon op alle luidsprekers kunt afspelen of alle luidsprekers afzonderlijk kunt bedienen.

De voordelen van Sonos Multiroom Set in één oogopslag:

 • Eenvoudige besturing
 • Multiroom functie
 • Compatibel met Google Assistant
 • Trueplay
 • Snelle installatie

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Het exclusieve Sonos Multiroom-pakket van tink is perfect voor elke muziekliefhebber die zonder kabels van een geweldige geluidskwaliteit wil genieten. Zowel de One SL speakers als de Five geven een geweldig en helder geluid. In de overzichtelijke Sonos app zijn de speakers eenvoudig te bedienen.

Productinformatie

 • Eenvoudige besturing: Alle functies, radiostations en streaming diensten zijn gemakkelijk te bedienen met de gratis Sonos-app. Hier beheer je je volledige muziekbibliotheek en kun je voortdurend nieuwe dingen ontdekken.
 • High-Tech: 6 geïntegreerde luidsprekers, elk met een eigen versterker bieden je een geluidskwaliteit van het hoogste niveau.
 • Multiroom: Laat in verschillende kamers verschillende muziek onafhankelijk van elkaar afspelen of speel hetzelfde nummer af door het hele huis.
 • Trueplay Tuning: Zorg dat je muziek perfect afgestemd is op je ruimte en ervaar muziek met authentiek geluid, precies zoals het hoort.
 • Muurbeugel: Voor het perfecte kamervullende geluid kun je de Sonos One SL speaker ook stevig aan de muur bevestigen.
 • Compatibel met Google Assistant: Alle Sonos-luidsprekers kunnen ook worden bediend door middel van een spraakopdracht. Hiervoor heb je wel een Google Home slimme speaker of Sonos One nodig waar Google Assistant standaard op geïnstalleerd is.

Sonos Multiroom-pakket in actie

Met het Sonos Multiroom pakket luister je naar je favoriete muziek in elke kamer met een warm, rijk geluid dat kraakhelder blijft op elk volume. Je huis is door de beide Sonos One SL en Five speakers gevuld met muziek in combinatie met hifi geluid en een betrouwbare wifi verbinding. Het resultaat is een intelligent systeem dat eenvoudig is in te stellen, te besturen en uit te breiden. Het enige dat je hoeft te doen, is de gratis Sonos Controller app te downloaden en de luidsprekers verbinden met je thuisnetwerk. Door regelmatige software-updates met nieuwe functies blijven je luidsprekers te allen tijde up-to-date en ervaar je muziek op de optimale manier. De ruimte waar de Sonos-apparaten geplaatst zijn kunnen worden geanalyseerd door middel van de Trueplay functie: het geluid wordt perfect afgestemd op de grootte, indeling en locatie van je meubels. Vervolgens wordt het geluid verfijnd ongeacht waar je je Sonos-luidsprekers plaatst.

De gratis Sonos-app werkt op je smartphone, tablet of computer en bundelt al je favoriete muziek en al je streaming services eenvoudig op één plaats. Je kunt de muziekselectie, het volume en andere instellingen individueel voor elke kamer regelen. Luister, ontdek en bedien je muziek op je eigen manier. Je favoriete liedjes, lang vergeten oldies en audioboeken worden in hoge kwaliteit in je huis afgespeeld. Ondanks dat AirPlay niet geïntegreerd is op de Sonos-luidspreker, kan het alsnog worden ingesteld met behulp van AirPort Express of Apple TV via de Sonos-apparaten om de inhoud van iTunes radio, Apple Music of andere AirPlay-compatibele apps te streamen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenOne SL: 12 x 12 x 16,2 cm, Five: 15,4 x 36,4 x 20,3 cm
GewichtOne SL: 1,8 kg, Five: 6,36kg
VersterkersFive: 6 x Klasse D, One SL: 2 x Klasse D
Stroomvoorzieninguniversele stroomvoorziening 100-240 V, 50-60 Hz
Inhoud doos2x Sonos One SL, Sonos Five, stroomkabels, ethernet kabels, handleidingen
Installatie
FAQs
Heb ik een Boost-instelling nodig?

Gebruik de Boost-instelling als je wifi niet de gewenste prestaties levert. Wanneer je een Sonos-component met je router verbindt is hij verbonden met internet en klaar om ingesteld te worden. De installatie wijst zich vanzelf. Deze bekabelde verbinding kan met elke luidspreker of bridge gemaakt worden. Een speciaal Sonos-netwerk is ideaal als de wifi bij je thuis niet betrouwbaar werkt.

Ik wil een nieuw systeem opzetten. Wat heb ik hiervoor nodig?

Het enige wat je nodig hebt, is een Sonos-luidspreker voor elke kamer waarin je naar muziek wilt luisteren. De eenvoudigste manier om de wereld van Sonos te betreden is door te kiezen voor een One SL, Play:3 of Five speaker voor elke kamer waar je je muziek wilt afspelen. Een enkele luidspreker vult een kamer met helder geluid, maar als je nog betere geluidskwaliteit of meer vermogen wilt, kun je twee luidsprekers van hetzelfde type koppelen voor een stereopaar. Als je Sonos in een kamer wilt gebruiken voor zowel het afspelen van muziek als het afspelen van tv-geluid, is een Sonos Arc de oplossing. Je kunt altijd een Sub- en surround luidspreker toevoegen om een geweldige 5.1-geluidservaring te creëren.

Kan ik verschillende nummers tegelijkertijd in verschillende kamers afspelen?

Ja. Sonos is speciaal ontworpen om verschillende nummers in verschillende kamers of dezelfde muziek in alle kamers af te spelen. Als je een Sonos-luidspreker in elke kamer hebt waar je naar muziek wilt luisteren, kun je verschillende nummers in verschillende kamers afspelen. Daarnaast kun je ook verschillende kamers groeperen en dezelfde muziek in deze kamergroep perfect synchroon afspelen. Als je kamers groepeert, kun je het volume voor elke kamer in deze groep afzonderlijk of voor alle kamers regelen.

Werkt Sonos met mijn bestaande apparaten?

Heb je al een stereo? Gebruik dan de Connect. De Connect is speciaal ontworpen voor de aansluiting op een externe versterker/ ontvanger, zodat de Sonos-functies ook op een systeem van derden gebruikt kunnen worden. Als je een Connect met je stereo hebt verbonden, kun je digitale muziekbestanden via je systeem afspelen en vervolgens de muziekselectie en het volume regelen via de Sonos-app. Heb je klassieke speakers? Dan heb je alleen de Connect: Amp nodig. Als je al reeds bedrade luidsprekers hebt die momenteel niet op een versterker zijn aangesloten, kun je deze uitbreiden met behulp van de Connect: Amp en de SONOS-functies. Als je je luidsprekers aansluit op een Connect: Amp, kun je ook hier je digitale muziekbestanden afspelen via deze luidsprekers en de muziekselectie en het volume regelen via de Sonos-app.

Kan ik Sonos op mijn tv aansluiten?

De Arc is een soundbar die uitstekend geluid levert voor je tv en ook elk nummer ter wereld afspeelt als een compleet draadloos hifi-systeem. De installatie is eenvoudig, hij is makkelijk te bedienen en kan uitgebreid worden naar alle kamers in je huis. De Arc wordt alleen met een optische kabel op je tv aangesloten en je kunt hem bedienen met een standaard afstandsbediening voor de tv of met de gratis Sonos-app voor iOS, Android, Mac en pc. De Playbar functioneert als het centrum van je Sonos-thuisbioscoop systeem. Wil je meer bass in je kamer, dan kun je de draadloze Sub toevoegen. Als je van surround-geluid wilt genieten, kun je twee One SL- of Play:3-luidsprekers draadloos toevoegen als surround-speakers.

Wat is het bereik van het SONOS-systeem?

Het bereik is afhankelijk of je systeem gebruik maakt van je wifi netwerk of je eigen Sonos-netwerk. Als je Sonos gebruikt op je wifi netwerk, dan wordt het bereik van je systeem beperkt door het bereik van het wifi netwerk. Als je wifi netwerk alle kamers bereikt waarin je een Sonos-product wilt gebruiken, is het bereik geen issue. Als je wifi netwerk echter niet betrouwbaar is of niet alle kamers bereikt waar je je Sonos-systeem wilt gebruiken, kun je een Sonos-component door middel van een Ethernet-kabel met je router verbinden. Hiermee wordt automatisch je eigen draadloze Sonos-netwerk gemaakt. Elk Sonos-product dat je gebruikt, fungeert dan als een draadloze repeater die het bereik van het Sonos-netwerk uitbreidt.

Kan ik Sonos gebruiken zonder een internetverbinding of router?

Sonos is niet ontworpen voor gebruik zonder breedband internetverbinding en routers. Het Sonos-systeem is speciaal ontworpen om draadloos te genieten in elke kamer van elk nummer van de wereld. Je hebt dus een breedband internetverbinding en een router nodig zodat het systeem correct werkt.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie