8.6
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Alarm Bedieningspaneel

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 59,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan worden bestuurd via een PC/Browser.
Web App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Kan communiceren met andere apparaten die het Z-Wave-protocol ondersteunen.
Z-Wave
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Kan een alarmtoon laten klinken.
Alarm
Eenvoudige Installatie

Gebruik de Ring Alarm Bedieningspaneel om je Ring alarmsysteem handmatig in te stellen of aan- en uit te zetten. Je kunt de Keypad op elke rechte oppervlakte installeren en het is ook mogelijke om meerdere keypads in je huis te plaatsen.


De voordelen van de Ring Alarm Keypad in één oogopslag:

 • Eenvoudige montage
 • Ingebouwde alarmsirene
 • Op netstroom of accu
 • Drie veiligheidsstanden
 • Ring Alarm app

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

De Ring Alarm Keypad voegt echt iets toe aan je Ring alarmsysteem en is daarnaast erg stijlvol vormgegeven. Met een paar eenvoudige handelingen kun je de instellingen van je systeem aanpassen. Wat erg handig is, is dat voortaan ook je gezin het alarmsysteem aan- en uit kan zetten, zonder dat ze via de Ring app verbonden hoeven te zijn. Ze hoeven alleen de cijfercode te weten.

Productinformatie

 • Eenvoudige montage: De installatie van het Ring Alarm Keypad is super eenvoudig. Je kunt het toetsenbord aan een muur plaatsen of als draagbaar bedieningspaneel gebruiken.
 • Ingebouwde alarmsirene: De Ring Keypad werkt als een tweede sirene in je huis. Dus zodra je Ring alarm afgaat, zal er ook vanuit de keypad een pieptoon klinken om je te waarschuwen. Zo heb je dubbele beveiliging in huis.
 • Op netstroom of accu: Je kunt ervoor kiezen om de Keypad via de meegeleverde usb-kabel van netstroom te voorzien maar je kunt hem ook via de accu voeden. Na een keer opladen gaat de accu tot wel 9 maanden mee.
 • Drie veiligheidsstanden: Het Ring beveiligingssysteem heeft drie standen. Bij "Uitgeschakeld" zijn alle sensoren gedeactiveerd, bij "Weg" worden ze geactiveerd. Bij de "Thuis"-modus kun je sensoren kiezen die geactiveerd moeten worden. Zo blijf je beveiligd zonder zelf valse alarmen te veroorzaken.
 • Ring Alarm app: Dankzij de innovatieve Ring Alarm App weet je altijd precies wat er in je huis gebeurt. Met de app kun je al je Ring producten eenvoudig aansluiten, instellingen beheren en pushmeldingen ontvangen.

Ring Alarm Bedieningspaneel in actie

Het slimme keypad van Ring geeft je de handigste manier om je beveiligingssysteem te bedienen. Je activeert of deactiveert binnen een paar tellen je Ring alarmsysteem. Als je bijvoorbeeld met je gezin op reis gaat, kun je het systeem eenvoudig op "Weg" zetten. Als indringers je huis proberen binnen te komen, gaat er een alarmsirene af en krijg je meteen een melding. Voortaan kun je dus met een veilig gevoel op vakantie.

Meer veiligheid thuis

Naast de drie beveiligingsstanden 'Uitgeschakeld', 'Weg' en 'Thuis' is er ook de mogelijkheid om, in geval van nood, de alarmsirene handmatig in te schakelen. Dankzij de handige ingebouwde led kun je de toetsen van de Keypad ook 's nachts zien. Je hebt ook de mogelijkheid om meerdere keypads te installeren in verschillende kamers zoals de woonkamer, de slaapkamer en de garage. Zo kun je je alarmsysteem overal in huis bedienen.


Het Ring alarmsysteem is ook via spraakbesturing te bedienen. Hiervoor heb je de slimme spraakassistent Amazon Alexa nodig en moet je deze via de app met je Ring systeem verbinden.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen149 x 100 x 23 mm
VerbindingZ-Wave
StroomvoorzieningUsb-kabel
Inhoud doosRing Alarm Keypad, usb-kabel, adapter
Basisstation vereistJa
Installatie
FAQs
Hoe lang gaat de batterij van de Ring Alarm Keypad mee?

Ring geeft aan dat de batterij van Ring Alarm Keypad, afhankelijk van het gebruik, ongeveer 6 tot 9 maanden meegaat.

In welke kleuren is Ring Alarm Keypad beschikbaar?

De Ring Alarm Keypad is alleen in het wit verkrijgbaar.

Wat betekenen de lampjes op de Ring Keypad precies?

Het netwerklampje brandt alleen tijdens de installatie of wanneer er een fout optreedt. Wanneer het lampje rood brandt, is er een verbindingsfout. Het batterijlampje geeft de status van de batterij aan. Geen licht betekent dat de batterij voldoende opgeladen is. Wanneer het lampje geel brandt begint de batterij leeg te raken. Bij een rood brandend lampje is de batterij bijna leeg en moet deze zo snel mogelijk opgeladen worden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.