• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.1
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos Arc One 5.1 Home Cinema Set

2

€ 229,00 € 219,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos One - Slimme speaker met spraakbesturing
Aantal:

2

€ 229,00 € 219,95
Aanpassen
€ 229,00 € 219,95

1

€ 999,00 € 879,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Arc - Soundbar met Spraakbesturing
Aantal:

1

€ 999,00 € 879,95
Aanpassen
€ 999,00 € 879,95

Sonos Sub Gen. 3 - Wifi Subwoofer

€ 899,00 € 798,95

1

€ 899,00 € 798,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Sub Gen. 3 - Wifi Subwoofer
Aantal:

1

€ 899,00 € 798,95
Aanpassen
€ 899,00 € 798,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 2.089,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De Sonos One Arc 5.1 Home Cinema Set zorgt op de eenvoudigste manier voor 5.1 surround-geluid bij je thuis. Het pakket bevat een Arc, een Sonos Sub en twee innovatieve SONOS One speakers met geïntegreerde Google Assistant spraakassistent. De volgende filmavond heb je dankzij deze set het gevoel alsof je je midden in de scène bevindt. Daarnaast bedien je je muziekbibliotheek via een spraakopdracht en heb je toegang tot alle functies van Google Assistant.

Alle voordelen van de Sonos One Arc 5.1 set in één oogopslag:

 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Trueplay
 • Spraakassistentie via Google Assistant
 • Multiroom
 • 5.1 Surround-geluid

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Beleef films thuis op een geweldige manier met de Sonos One Arc 5.1 Home Cinema Set. Het pakket onderscheidt zich door het perfect afgestemde geluid en een eenvoudige installatie. Zelfs wanneer je weinig verstand hebt van geluidsinstellingen krijg je de maximale geluidskwaliteit dankzij de Trueplay-functie. De Arc, de Sub en de twee Sonos One luidsprekers laten niets te wensen over. Je hebt toegang tot muziekstreaming, 5.1 surround sound, spraakbediening via Google Assistant, Multiroom en je kunt ook de automatische equalizer gebruiken om nog meer uit je set te halen.

Productinformatie

 • 5.1 Surround: De Arc is een geweldig apparaat. De twee Sonos One speakers kunnen het beste naast of achter de bank worden geplaatst. De krachtige subwoofer Sonos Sub komt het beste tot zijn recht bij heftige actiescènes met veel lage tonen.
 • Surround-geluid: Ook muziek wordt moeiteloos gestreamd via de Sonos One speaker naar je Arc 5.1-home cinema-set. Je hebt toegang tot meer dan 40 streaming platforms en radiostations. Een spraakopdracht naar de Sonos One of de Arc is voldoende en je regelt vervolgens het volume, pauzeert de muziek of kiest het volgende nummer.
 • Music on Demand: Met de platforms zoals Soundcloud, Spotify en TuneIn kun je specifieke liedjes selecteren door middel van een spraakopdracht. Ze worden vervolgens onmiddellijk gestreamd zodat je kan genieten van hoge kwaliteit muziek.
 • Geluid voor iedereen: Elke woonkamer is anders. Als je wilt dat de Sonos One Arc 5.1-thuisbioscoop set het ultieme geluid afspeelt in je kamer, biedt Sonos de Trueplay-functie. Het analyseert de ruimtekarakteristieken en zet de verkregen gegevens rechtstreeks om in het perfecte geluid voor je kamer.

De Sonos One Arc 5.1 Home Cinema Set in actie

Ben je nog niet zo thuis in de functies en voordelen van een thuisbioscoop? Dan zul je versteld staan van deze set. Het opzetten van een 5.1-surround systeem was nog nooit zo eenvoudig. De Sonos One Arc 5.1 home cinema-set bevat drie luidsprekers en een subwoofer: de Sonos Sub. Elk van deze componenten heeft alleen een stopcontact nodig, en de Sonos app waarmee je vervolgens de apparaten op je wifi kunt aansluiten. De Sonos Arc wordt direct onder de tv gemonteerd. De Sonos Sub kan naast de tv worden geplaatst, maar kan ook ergens anders worden geplaatst. De Sonos One speakers komen naast of achter de bank, bij voorkeur op oorhoogte. Bij tink vind je bijpassende voeten of muurbeugels als er geen optimale plaatsen beschikbaar zijn voor de luidsprekers. De Trueplay-functie past de geluidweergave aan de kamerkarakteristieken aan en zorgt zo voor een briljante, hoogwaardige film- en muziekervaring.

5.1 Surround-geluid

De Sub en Arc vormen alleen samen al een 3.1-surround systeem en dit maakt de Sonos One Arc 5.1 home cinema set voor ieder huishouden flexibel. De twee Sonos One speakers kunnen snel en makkelijk worden verplaatst naar andere kamers. Dankzij de Multiroom-functie kan iedereen in het huis afzonderlijk naar muziek luisteren. De twee luidsprekers kunnen ook als een stereopaar worden gekoppeld.

Daarnaast is er nog een speciale functie: de volledig geïntegreerde spraakassistent van de One en de Arc. Google Assistant ondersteunt je in het dagelijks leven met een hele reeks aan handige functies. Je kunt de Sonos One bijvoorbeeld gebruiken om je slimme lampen met je stem te bedienen, het weerbericht op te vragen en afspraken in je Office 365-, Google- of iCloud-agenda in te voeren.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSonos Arc: 8,7 x 114,2 x 11,6 cm 
Sonos Sub (gen. 3): 40,2 x 15,8 x 38,9 cm
Sonos One: 12 x 12 x 16,2 cm
Product gewichtSonos Arc: 6,25 kg
Sonos Sub (gen. 3): 16 kg
Sonos One: 1,85 kg
Frequentiebereik Subvanaf 25 Hz
BesturingSonos Arc: 8 elliptische woofers
Sonos Sub (gen. 3): 2 Force-cancelling luidsprekers
Sonos One: 1 tweeter, 1 midrange per luidspreker
VersterkerSonos Arc: 11 klasse D-versterkers
Sonos Sub (gen. 3): 2 klasse D-versterkers
Sonos One: 1 klasse D-versterker per luidspreker
Installatie
FAQs
Komen mijn spraakopdrachten aan terwijl de muziek wordt afgespeeld?

Ja, dat werkt heel goed. Dit komt door de zes krachtige microfoons en de automatische echo-onderdrukking. Ook zodra je "Hey Google" zegt, wordt de muziek automatisch iets zachter afgespeeld.

Welke updates kan ik in de toekomst verwachten?

Sonos werkt continu aan nieuwe functies en updates. Meer en meer muziek streaming diensten worden toegevoegd zodat je altijd naar je favoriete albums en playlists kan luisteren.

Hoe bevestig je de Sonos Arc in je woning?

De Sonos Arc kan aan de wand worden gemonteerd (extra beugel niet inbegrepen) of op je TV-kast worden geplaatst.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie