8.4
Authorized reseller of Meer van Marmitek

Marmitek Link ME ZigBee Gateway + 3-Pack Glow MI Lamp M + Push ME ZigBee Button

1

€ 49,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Marmitek Link Me
Aantal:

1

€ 49,99
Aanpassen
€ 49,99

3

€ 22,49

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 22,49

1

€ 32,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Marmitek Push ME
Aantal:

1

€ 32,99
Aanpassen
€ 32,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 119,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van Marmitek Link ME ZigBee Gateway + 3-Pack Glow MI + Push ME in één oogopslag:

 • Het ideale startpakket om je smart home te verlichten
 • Plug & Play
 • Overzichtelijke app
 • Fysieke knop
 • Brengt wifi en ZigBee samen
 • Fraai design

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard

Deze bundel van Marmitek met de Link ME ZigBee Gateway, 3-pack Glow MI en de Push ME ZigBee Smart Button is het perfecte begin wanneer je in je smart home veel ZigBee koppelingen wilt implementeren. De Link ME zorgt ervoor dat je tot 128 apparaten met ZigBee kunt laten communiceren met je wifi netwerk en daardoor kun je alles bedienen met je stem, de smart me app, of met de bijgeleverde Smart ME schakelaar. Je kunt direct aan de slag met de drie Glow MI slimme filament lampen die je direct in je bestaande fitting kunt draaien. Stel je voor dat je lekker languit op de bank ligt, en je met de app of met één druk op de knop alle gewenste lampen aan of uit kunt zetten.

Meer details
Productinformatie

 • Het ideale startpakket om je smart home te verlichten: Met de Marmitek Link ME en Push ME kun je de bijgeleverde drie Marmitek Glow MI Lampen bedienen via de app, spraakbediening of met verschillende commando's op de fysieke schakelaar die je zelf kunt instellen. De Link ME werkt als een hub die je kunt laten verbinden met tot wel 128 verschillende ZigBee producten via de Smart me app. Vervolgens kun je deze naadloos laten samenwerken via wifi.
 • Plug & Play: Binnen enkele minuten ben je klaar voor gebruik. De Marmitek Link ME ZigBee Gateway verbind je via een internetkabel direct aan je internetrouter en via een standaard micro USB kabel met het stroomnetwerk. Vervolgens configureer je het apparaat in eenvoudige stappen via de Smart me app. De Push ME en de Glow MI lampen kun je vervolgens heel eenvoudig koppelen aan de Link ME zodat alles centraal aangestuurt wordt.
 • Overzichtelijke app: Gebruik de Smart me app om alle Marmitek smart producten met elkaar te laten communiceren. Je kunt de app ook met de Marmitek Link koppelen en op die manier verschillende apparaten laten samenwerken of schema's instellen. Zo kun je bijvoorbeeld elke dag op de tijd dat je naar bed gaat, je lampen automatisch uitzetten.
 • Fysieke knop: Wanneer je niet altijd een tablet of smartphone binnen handbereik hebt is de Marmitek Push ME handig. Deze slimme schakelaar kun je met de plakstrip overal bevestigen en daarbij drie scenario's naar wens uit laten voeren. Dit kun je doen met 1 keer drukken, 2 keer drukken of langer inhouden. Hierbij kun je ook groepen toevoegen, zo kun je bijvoorbeeld met 1 keer drukken alle slimme lampen in de keuken en woonkamer aanzetten.
 • Brengt wifi en ZigBee samen: Doordat de Marmitek Link ME ZigBee Gateway alle ZigBee producten bedienbaar maakt via de Smart me app, koppelt deze slimme bridge ZigBee producten aan het netwerk van je wifi. Via de app kunnen producten die werken op wifi en op ZigBee gezamenlijk worden opgenomen in één scenario. Zo reageren al jouw Marmitek producten naadloos op elkaar. Je kunt dus direct beginnen met het installeren van de gloeilampen en de schakelaar die door de Link ME aangestuurt kunnen worden. Alles kun je in de app instellen en het licht kun je bijvoorbeeld ook aanzetten met Amazon Alexa en Google Assistant.
 • Fraai design: Met de slimme filament lamp haal je smart verlichting in huis met een stijlvolle retro look. Je kunt de lichten eenvoudig dimmen wanneer jij dat wilt. De Link ME en de Push ME hebben ook een simplistisch en elegant ontwerp waardoor ze ook zeker niet negatief zullen opvallen in je woning.

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Het Plug & Play principe zorgt dat de de Marmitek Link ME ZigBee Gateway eenvoudig te installeren is. Daarna is de koppeling met de Glow MI en Push ME ook kinderspel.

Productkwaliteit 8

Deze bundel geeft je de perfecte start in het ecosysteem van Marmitek via ZigBee. Je kunt direct je lampen naadloos aansluiten op de Link ME en de Push ME en daarna als je wilt nog meer passende producten koppelen.

App/Software 8

Alles in één overzichtelijke app. De Smart me app van Marmitek is zeer overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Bovendien heb je veel mogelijkheden zoals het instellen van tijdschema's en scenario's.

Functionaliteit 9

Met je stem, de app of een fysieke schakelaar. Vanaf nu kun je jouw slimme electronica bedienen hoe dat jij dat wilt.

Betrouwbaarheid 8

De Push ME reageert direct op je commando's en de Link ME laat alles naadloos met elkaar communiceren.

Ontwerp 8

De Gloeilampen hebben een fraai retro design en de Link ME & Push ME een onopvallend simplistisch design.

Gegevensbescherming 8

Marmitek neemt privacy serieus en alle gegevens worden versleuteld.

Prijs-kwaliteit 9

Je krijgt in deze bundel veel waar voor je geld, je hebt direct slimme verlichting die je op meerdere manieren kunt bedienen. Verder kun je dit systeem ook nog verder uitbreiden als je dat wilt.

Het Plug & Play principe zorgt dat de de Marmitek Link ME ZigBee Gateway eenvoudig te installeren is. Daarna is de koppeling met de Glow MI en Push ME ook kinderspel.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Marmitek Link ME ZigBee Gateway

Productafmeting9 x 9 x 2,3 cm
Bereik30 meter
StroomvoorzieningMicro USB
CompatibiliteitAmazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri
ConnectiviteitZigBee 3.0, LAN
Verbruik5W
Inhoud verpakking1x ZigBee gateway
1x LAN cable
1x USB power adapter
1x USB cable
1x Handleiding

3-Pack Glow MI Lamp M

Productafmetingen118 x 60 mm
FittingE27
Kleur temperatuur2500 K
Vermogen6 Watt, Equivalent: 40 Watt
Verbruik6 kWh/1000 h
LichtkleurWarmwit
Lichtsterkte650 lumen
Levensduur25.000 uur
ConnectiviteitWifi 2.4 GHz

Push ME ZigBee Button

Productafmeting4,5 x 4,5 x 1,3 cm
Bereik30 meter
StroomvoorzieningCR2032 Batterij
CompatibiliteitAmazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri
ConnectiviteitZigBee 3.0
Batterij levensduur10000 clicks, +/- 1 jaar
Inhoud verpakking1x Smart button
1x CR2032 battery
1x 3M plakstrip
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Met welke spraakassistenten kan ik de producten via de Link ME bedienen?

Wanneer je de producten koppelt aan de smart me app van Marmitek, kun je ze bedienen met Google Assistant of Alexa.

Hoe weet ik of de Marmitek Glow MI past?

Deze gloeilampen hebben een E27 fitting, de meest voorkomende in Nederland. Je zou voor de zekerheid kunnen kijken of je deze ook hebt door op je huidige gloeilamp te kijken.

Hoe bedien ik de schakelaar precies?

De Push ME werkt alleen wanneer je de Link ME (zit in deze bundel) ook hebt. Je koppelt deze heel simpel en vervolgens kun je via de app groepen van apparaten toevoegen die je met de schakelaar wilt bedienen. Op die manier kun je scenario's instellen, bijvoorbeeld met een enkele druk alle lampen in de keuken aanzetten. Met de schakelaar kun je drie scenario's instellen en met verschillende commando's uitvoeren. Deze commando's zijn: 1 x drukken, 2x drukken en langer inhouden.

Kan ik meerdere Link ME's met elkaar verbinden?

Wanneer je het originele bereik van 30 meter wilt vergroten of meer dan 128 producten wilt koppelen kun je dit met een extra Marmitek Link ME ZigBee Gateway realiseren. Het bereik verdubbelt zich daarmee en je kunt dan dubbel zoveel slimme producten koppelen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie