8.9
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set

1

€ 499,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- () Incl. btw

Sonos Beam Gen 2 - Slimme Soundbar
Aantal:

1

€ 499,00
Aanpassen
€ 499,00

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- () Incl. btw

Sonos One SL - WLAN-Lautsprecher
Aantal:

2

€ 199,00
Aanpassen
€ 199,00

1

€ 849,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- () Incl. btw

Sonos Sub Gen. 3 - WLAN-Subwoofer
Aantal:

1

€ 849,00
Aanpassen
€ 849,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- () € 1.559,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set transformeert je woonkamer in een bioscoop met adembenemend geluid. De set bevat de Sonos Beam Gen 2, de Sonos Sub en twee Sonos One SL speakers. Als set creëren ze niet alleen een goed afgestemde bioscoopsfeer, maar streamen ze ook al je favoriete liedjes met precies de juiste balans.


De speciale functies van de Sonos One SL Beam 5.1-home cinema-set:

 • Fantastisch geluid
 • Spraakbesturing via Google Assistant
 • Eenvoudige installatie
 • Volledige controle via de Sonos Controller app
 • Sonos Beam AirPlay werkt met iOS-apparaten

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

De Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set is een geweldig pakket. In de test overtuigden de vier componenten van de set in alle aspecten. Ongeacht welke film- of muziekgenre, de Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set onderscheidt zich vanwege zijn geweldige prestaties. Dankzij de Multiroom-functie kun je aparte muziek of films afspelen in elke kamer via de individuele luidsprekers.

Productinformatie

 • Surround geluid: In één klap ervaar je alle voordelen van surround geluid. De Beam en Sub worden op de tv aangesloten, terwijl de twee One SL speakers zorgen voor geweldige thuisbioscoop momenten van achter de bank of plek waar je zit.
 • Besturing via spraakopdracht: Google Assistant is geïnstalleerd op de Sonos Beam Gen 2, dus de thuisbioscoop kan ook worden bestuurd met behulp van spraakopdrachten.
 • Snel instellen : De Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set kan eenvoudig en snel worden geïnstalleerd met de Sonos Controller app en worden ingesteld voor het perfecte geluid.
 • De Sonos Controller app: De surround set kan ook worden bediend via de app. Bovenal helpt de app om individuele instellingen en details in het geluid te perfectioneren.
 • Sonos Beam ook in combinatie met AirPlay 2: Gecombineerd met een iOS-apparaat, kun je je favoriete muziek streamen.

Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set in actie

De Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set is een uitstekende keuze voor kleine tot middelgrote woonkamers. De opstelling zorgt voor de balans in je kamer tussen ruimtebesparende technologie en geluid van hoge kwaliteit. De 5.1 Home Theatre Set van Sonos verbetert je thuisbioscoop ervaring enorm. Geen wonder want Sonos is een van de toonaangevende fabrikanten van geavanceerde draadloze luidsprekersystemen. In deze set krijg je een uitgebreid surround geluid dat onderscheid maakt tussen rustige dialogen en levensechte actie scènes. Daarnaast is je nieuwe thuisbioscoop ook flexibel aan te passen. De twee One SL speakers kunnen op elk moment in een andere kamer worden geplaatst. De Sonos Sub en de Sonos Beam verzorgen samen ook nog steeds een kristalhelder geluid bij het kijken naar tv of sport.

Zo stel je de 5.1 Home Theatre Set op de juiste manier in

De Sonos Beam wordt in de buurt van de tv of direct aan de muur gemonteerd. De Sonos Sub zorgt voor de juiste dieptes en moet indien mogelijk voor je bank worden geplaatst. De twee One SL speakers, die onder een hoek van 90° ten opzichte van je luisterpositie staan, kunnen op verschillende plekken worden geplaatst. Dit biedt twee voordelen: aan de ene kant is er meestal geen ruimte achter de thuisbioscoop hoek, aan de andere kant zendt het 5.1-systeem het geluid uit van de zijkant en vanuit de achterkant van de luidspreker. Maar maak je geen zorgen. Het Sonos-systeem zorgt ervoor dat kleine wijzigingen in de constructie geen problemen veroorzaken door middel van de Trueplay-functie. De automatische equalizer analyseert automatisch de ruimtekarakteristieken. Gebaseerd daarop wordt het geluid van de vier luidsprekers aangepast zodat een goede afweging tussen de hoge, midden en lage tonen plaats vindt.

Vrienden, huisgenoten of familieleden zullen de Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set te gek vinden. De beste films en de nieuwste muziek wordt op een geweldige manier afgespeeld. Met slechts één pakket voldoe je aan alle eisen.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenBeam: 6,51 x 10 x 6,9 cm
One SL: 120 x 120 x 162 mm
Sub: 380 x 158 x 402 mm
Gewicht productenBeam: 2 kg
One SL: 1,8 kg
Sub: 16 kg
ApparatenSonos Beam Gen 2
Sonos One SL
Sonos Sub
Installatie
FAQs
Waarom is de Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set tijdens de installatie via bluetooth Low Energy actief?

De luidsprekers van de Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set zijn tijdens het installatieproces alleen via bluetooth met de smartphone/ tablet verbonden, waardoor het gemakkelijker wordt om het systeem in te stellen. Nadat het systeem is ingesteld, wordt de verbinding gemaakt met het lokale wifi netwerk.

Hoeveel muziek streaming diensten worden ondersteund door de Sonos One SL Beam 5.1 Home Theatre Set?

Het Sonos-systeem speelt muziek, podcasts etc. van maximaal 57 muziekdiensten af.

Waar kan ik de Sonos Beam Gen 2 installeren?

De Sonos Beam Gen 2 kan op elke tv meubel worden geplaatst of je kunt het met de juiste beugel aan de muur bevestigen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie