• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.9

Sonos One SL set van 3 - Wifi-speaker

3

€ 199,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos One SL - Wifi Speaker
Aantal:

3

€ 199,00
Aanpassen
€ 199,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 597,00 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De Sonos - Stereo-bundel met 3 Sonos One SL draadloze luidsprekers maakt je muziekopstelling thuis compleet. Of het nu in twee stereosets is, als een surround systeem voor een thuistheater of afzonderlijk in 3 verschillende kamers. Met draadloze Sonos-luidsprekers geniet je thuis van geweldig geluid en slimme functies zoals Multiroom, Trueplay en geïntegreerde streaming diensten.

Alle voordelen van de Sonos One SL stereo set van 3 in één oogopslag:

 • Wifi in plaats van bluetooth
 • Stereo-Sound
 • Draadloos tussen kamers wisselen
 • Trueplay

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

De stereoset Sonos One SL draadloos luidsprekerpakket met 3 Sonos One SL's rust je hele huis op een slimme manier uit met geweldig geluid. Je kunt zelf bepalen of alle luidsprekers afzonderlijk of als een stereopaar moeten werken om je een indrukwekkende geluidservaring binnen je eigen vier muren te garanderen.

Productinformatie

 • Vochtbestendig oppervlak: De vlekkeloze verwerking van de One SL draadloze luidspreker zorgt voor onbeperkt gebruik in de badkamer en keuken.
 • Stereogeluid: Combineer 2 van de 3 One SL's in een stereoset en geniet van een nog voller geluid.
 • Multiroom: Speel dezelfde of verschillende muziek af in alle kamers. Multiroom zorgt voor een constante synchronisatie tussen meerdere luidsprekers.
 • Wifi in plaats van bluetooth: Wifi zorgt voor meer bereik en een stabielere verbinding dan een bluetooth verbinding.
 • Trueplay Sound Adjustment: Trueplay-technologie past het geluid van je Sonos One SL wifi luidspreker aan om te compenseren voor door muren of meubels gereflecteerde frequenties.
 • Geïntegreerde streaming diensten: Naast een equalizer bevat de app een aparte muziekspeler, waarin alle individuele muziekbibliotheken worden verzameld.
 • Google Assistant compatibel: Bedien je muziek met je stem met een bestaande Google Assistant spraakassistent.

Sonos One SL set van 3 - Wifi speakers in actie

Geweldig geluid in combinatie met een enorme reeks aan streaming diensten. Met de Sonos One SL Multiroom wifi luidsprekers transformeer je je huis of appartement in een plek met gebalanceerd geluid, zonder ingewikkelde bekabeling. Nadat het is aangesloten op het netstroom, kun je de One SL's verbinden via de Sonos Controller-app en kun je genieten van comfortabel muziek streamen in je hele huis. Daarnaast ben je flexibel in het plaatsen van de speakers, evenals bij het afspelen van verschillende soorten muziek. Combineer bijvoorbeeld 2 One SL speakers in één stereoset om twee kamers perfect uit te rusten. Plaats twee van de drie wifi luidsprekers achter de bank of het bed om een surround systeem voor een thuisbioscoop te maken in combinatie met andere Sonos-luidsprekers. Ook kun je een apart muzieksysteem toevoegen aan slaap- & gastenkamers, keuken & badkamer.

Slimme functies, beter geluid

Naast het afspelen van je muziek zonder vertragingen in verschillende kamers of meerdere draadloze luidsprekers in dezelfde kamer, heeft Sonos in de One SL nog enkele handige functies toegevoegd. Je kunt namelijk in de app de hoge- en lagetonen via een equalizer regelen om je te allen tijde een gepersonaliseerd geluid te bieden. Bovendien gebruikt de Trueplay-functie je smartphone microfoon om de geluidsreflectie van je kamers te analyseren, om bepaalde frequenties van het geluid aan te passen, zodat het gereproduceerde geluid is aangepast aan iedere ruimte. Dus een gebalanceerd geluid wordt gecreëerd en je ervaart zo de muziek op zijn best.

Draadloos muziekplezier voor iedereen

De Sonos One SL stereoset is een gevarieerd geluidssysteem voor je hele huis. Naast een hele reeks aan uitbreidingsmogelijkheden, kenmerkt de Sonos Stereo Set zich door een uitgebalanceerd, flexibel aanpasbaar geluid. De set is daarnaast draadloos verbonden zodat je op ieder moment in een andere kamer kan genieten van de muziek en is daarom perfect voor gezinnen omdat alle speakers op elkaar zijn aangesloten maar toch verschillende muziek tegelijkertijd kunnen afspelen.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen12 x 12 x 16,2 cm
Gewicht artikel1,8 kg
Stroomvoorziening en andere verbindingenUniversele voeding 100-240 V
50-60 Hz
1 ethernet kabel per speaker
Geluid2x klasse D-versterkers
1 tweeter en 1 midrange driver
KnoppenVolume
Afspelen / Pauzeren
Statusweergave van de Sonos-component
Dempstatus
Inhoud doos3x voedingskabel
3x ethernet kabel
3x Sonos One SL draadloze luidspreker
3x snelstartgids
Installatie
FAQs
Hoe sluit ik twee Sonos One SL aan op een stereoset?

Open eenvoudig de Sonos Controller-app, ga naar het tabblad "Instellingen" op het tabblad "Ruimte instellingen", selecteer een Sonos One SL speaker en volg de instructies in het menu "Stereopaar".

Wat is het nut van de Trueplay-functie?

De indeling van een kamer en de positie van je luidspreker kunnen een aanzienlijk effect hebben op het geluid. Trueplay gebruikt de microfoon op je iOS-apparaat om te meten hoe het geluid wordt weerkaatst door de muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer, en stelt je Sonos luidspreker in voor geweldig geluid, waar je het ook plaatst. Sonos luidsprekers klinken hoe dan ook fantastisch, maar Trueplay zorgt voor nog meer origineel geluid. Het duurt ongeveer drie minuten om de Trueplay-instelling voor een kamer te voltooien.

Wat doet de "boost-modus"?

Boost-modus maakt zijn eigen Sonos wifi-mesh-netwerk. Dit is vooral handig wanneer meerdere Sonos wifi luidsprekers zijn aangesloten, omdat de standaard wifi verbinding in sommige gevallen mogelijk niet voldoende is. Mocht alles toch goed werken zonder de boost-modus dan is deze functie niet noodzakelijk.

Kan ik de geïntegreerde streaming diensten gebruiken zonder aanvullend abonnement?

In sommige gevallen kunnen diensten zoals SoundCloud of TuneIn Radio ook zonder abonnement worden gebruikt. Om betaalde diensten zoals Apple-Music of Spotify te kunnen gebruiken, is een bijbehorend abonnement vereist.

Hoe integreer ik de Google Assistant spraakbesturing?

Dit vereist zowel een Google Home slimme speaker als de Google Assistant en SONOS Controller-app. Vervolgens activeer je de Sonos-functie in de Google home-app en de Sonos One SL wifi luidsprekers zijn geïntegreerd via de zoekfunctie "Smart home". Daarna is je Sonos One SL luidspreker via spraakopdracht te besturen.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie