• Gratis verzending en retour
 • Deskundig Advies
 • Zertifiziert
 • Unabhängiger Partner für über 30 Connected Home Marken
 • Kostenloser Versand & Rückversand
Filter

Wat is Eve?

Eve heeft een uitgebreid assortiment aan sensoren en lampen met de mogelijkheid om je dagelijks leven op een slimme manier te verbeteren. De app-gestuurde sensoren geven informatie over je leefomgeving en helpen je deze veiliger en energiezuiniger te maken. Met de nieuwste smart home technologie wordt jouw leven nog comfortabeler.

Waarom Eve?

De producten van Eve combineren geavanceerde software met een modern design. Alle apparaten zijn draadloos dankzij bluetooth en kunnen worden bediend met je smartphone. Ze werken energiezuinig en hebben geen last van haperende verbindingen. De bluetoothfunctie van Eve-producten zorgt voor een eenvoudige installatie in slechts enkele stappen. Bovendien zijn alle sensoren compatibel met Apple HomeKit, wat betekent dat ze ook kunnen worden bestuurd met behulp van je stem en Siri.

Met je iPhone Eve producten bedienen

Alle Eve-sensoren kunnen worden bestuurd met een iPhone, iPad of iPod touch. Met de Eve-app kunnen de apparaten binnen enkele seconden worden geïnstalleerd. Dankzij het eenvoudige ontwerp is de app eenvoudig te gebruiken. De apparaten verschijnen daar in overzichtelijke lijsten. De app toont ook samenvattingen van verzamelde gegevens, zoals je energiebesparing. Verder zijn alle Eve-sensoren compatibel met Apple HomeKit, voor eenvoudige bediening en aansturing. 

Met Eve richting je smart home

De Eve-serie biedt een gemakkelijke toegang tot de wereld van smart home. De eenvoudige en snelle installatie en het simpele gebruik maken je huis slim in een paar eenvoudige stappen. Met een breed scala aan functies, zoals verwarming, energiebesparing en veiligheid, zorgen de producten van Eve ervoor dat dit tot in de puntjes wordt geregeld. Met end-to-end encryptie en authenticatie is het Eve-systeem goed beveiligd en worden je gegevens beschermd tegen ongeoorloofde toegang.

Met welke verbindingsstandaard communiceren de Eve-producten?

De Eve-producten communiceren met je smartphone via de bluetooth 4.0-verbinding. Hierdoor worden de apparaten rechtstreeks met je iPhone verbonden. Dit is dus eigenlijk een soort smart home-centrale. De Eve-sensoren communiceren niet onderling met elkaar. Ze werken alleen als ze rechtstreeks door de app worden bestuurd. Dit heeft als voordeel dat ze erg energiezuinig zijn. In combinatie met een Apple TV kunnen Eve-apparaten ook op afstand worden bediend. Hier is Apple TV de hoofdcentrale, waarmee je ook onderweg verbinding kunt maken.

Eve en Apple HomeKit

Als je liever de Eve-sensoren wilt bedienen met de Apple HomeKit-app, dan kan dat. Alle producten kunnen worden gebruikt met behulp van deze app. Hiermee kun je slimme scenario's en routines maken met andere HomeKit-compatibele apparaten. Je kunt je Eve-sensoren ook via Siri bedienen met je stem. Een eenvoudig spraakopdracht is voldoende.

Alle voordelen van de Eve-producten in één oogopslag:

 • Energiezuinig
 • Intuïtieve app
 • Apple HomeKit-compatibel
 • Hoogwaardige afwerking
 • Eenvoudige installatie
 • Geen controlecentrum vereist
 • Hoge gegevensbeveiliging

Ontdek de Eve producten bij tink

Sensoren

Eve Thermo

Bestuurt de verwarming en voorziet je van gebruiksstatistieken.

Eve Energy

Meet het energieverbruik van elektrische apparaten en voorziet je van gebruiksstatistieken.

Eve Door & Window

Detecteert of ramen/deuren open of gesloten zijn, evenals de tijd en duur van de opening.

Eve Room

Meet luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid.

Eve Degree

Geeft temperatuur, luchtdruk en jaarlijkse statistieken weer.

Eve Weather

Meet de buitentemperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk.

Met de Eve Thermo kunnen verwarmschema's worden gemaakt, zodat je een lekker warm huis hebt als je thuiskomt. Kom je later dan gepland thuis? Geen probleem, met de app kan de verwarming ook worden ingeschakeld als je onderweg bent. Met je smart phone kun je ook je verwarmingsgedrag controleren.

De Eve Motion detecteert beweging in de kamer en waarschuwt je onmiddellijk. Hiermee kun je ook je Apple HomeKit-compatibele apparaten bedienen door de kamer binnen te gaan of te verlaten.

Met de Eve-adapter kun je eenvoudig elk apparaat in- of uitschakelen via de app of Siri. Gewoon de stekker in het stopcontact steken, en klaar! Bovendien wordt het energieverbruik nog steeds gemeten en wordt de gebruiksstatus gecontroleerd.

De contactsensoren Eve Door & Room herkennen of je raam of je deur open of gesloten is, en dit kun je dan ook op elk moment met je smartphone in de app of per melding controleren. Maar de ware kracht wordt alleen getoond in combinatie met andere Eve-producten: met een Eve Thermo wordt je verwarming automatisch uitgeschakeld zodra je je raam opent. Of als je een Eve Energy hebt gekoppeld, kun je een lamp automatisch inschakelen zodra je deur wordt geopend. Je kunt vervolgens de statistieken gebruiken om je verwarm gedrag te verbeteren.

Eve Room is de slimme klimaat sensor voor binnen. Het meet de luchtkwaliteit van een huis, evenals de temperatuur en de luchtvochtigheid. Door de binnenlucht te analyseren, biedt Eve Room statistieken over de verzamelde gegevens en aanbevelingen voor het optimaliseren van je huis.

Met de Eve Degree kun je de huidige temperatuur en luchtdruk buiten, evenals de statistieken over het verloop van de waarden aflezen. Wil je in één oogopslag weten wat het weer is zonder uit het raam te moeten kijken? Dan helpt de Eve Weather Sensor je. Hij verzendt de buitentemperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid rechtstreeks naar je smartphone.

Slimme apparaten voor in de tuin

Eve Aqua

Bewater de planten volgens een tijdschema

Met de Eve Aqua kun je nu je planten op een slimme manier voorzien van water. Met de slimme weerbesturing krijgen ze precies op het juiste moment het water dat ze nodig hebben. Via de app kun je op elk moment zien wanneer en hoeveel water je planten hebben gekregen.

Verlichting

Naast slimme sensoren maakt Eve ook slimme lampen. Deze zijn echter niet geschikt voor Apple HomeKit.

Avea Flare
 • stroom door batterijen
 • zonder kabel oplaadbaar
 • Accuduur: 8 uur
 • IP65-waterbestendigheid
Avea Sphere
 • Metalen sokkel
 • verschillende kleuren
 • led

Net als de sensoren zijn de lampen van Eve Sytems verbonden via bluetooth en kunnen ze dus met de smartphone worden bediend. Bovendien zijn ze ook te besturen met de Eve-app. Door een breed scala aan licht stemmingen te activeren, veranderen de lampen zelf van kleur zonder permanent op je telefoon te zijn aangesloten.

De Eve Flare is de perfecte verlichting voor buitenshuis. Omdat hij werkt op batterijen, is hij niet verbonden met een stopcontact. De batterij gaat ongeveer acht uur mee en kan rechtstreeks via het basisstation worden opgeladen. Dankzij de IP65-waterbestendigheid hoeft je je geen zorgen te maken over regen en vochtigheid.

De Eve Sphere is de stijlvolle zus van de Flare. Met een metalen basis is hij niet alleen stevig, maar ook een echte blikvanger in elk interieur. Dankzij de led verlichting is de lamp energiezuinig en beschikt hij ook over verschillende kleuren voor elke stemming.

Meer informatie over Eve

Elgato is Eve geworden en heeft zichzelf als doel gesteld om met behulp van slimme producten de kwaliteit van leven te verbeteren. Sinds 1992 combineert het bedrijf intelligente software met stijlvolle hardware. Het bedrijf verkoopt zijn app-gecontroleerde producten in meer dan 80 landen en streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Met hun hoge beveiligingsnormen zijn alle Eve-producten geschikt voor Apple HomeKit, zodat gebruikers een goede gegevensbescherming krijgen.