• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.5
Authorized reseller of Meer van eve

Alles van eve

Eve Light Switch (Gen. 2) - Slimme Muur Schakelaar

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 99,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 99,95
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Apple Home

Vervang je huidige lichtschakelaar door de Eve Light Switch en maak je plafond lampen slim. Sluit de lampen aan op de Apple HomeKit en bedien ze vanaf je iPhone of Siri.

De voordelen van de Eve Light Switch in één oogopslag:

 • Bedienen via de app
 • Tijdschema's instellen
 • Apple HomeKit met Siri
 • Verwisselbaar frame
 • Bediening op afstand
 • Bluetooth, Thread en Matter

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

De Eve Light Switch is de perfecte aanvulling van je slimme verlichting in combinatie met de Apple HomeKit. De bediening via je iPhone en Siri is intuïtief en handig. Vooral de mogelijkheid om schema's te maken beviel ons goed. Zonder extra bridge kun je het licht programmeren en zelfs andere Eve-apparaten via scènes met elkaar verbinden. Dit maakt de schakelaar bijzonder flexibel.

Meer details
Productinformatie

 • Tijdschema's instellen: De Eve Light Switch heeft een functie voor individuele schema's. Gebruik de Eve-app om in te stellen wanneer het licht aan en uit moet gaan. Eenmaal ingesteld, werkt de timer ook als je buiten je bereik bent.
 • Bestuur je lampen met Siri: "Hé Siri, doe het licht aan!" Zo eenvoudig is het om de slimme lichtschakelaar te gebruiken. Gebruik je iPhone of Apple Watch om het licht eenvoudig met je stem te regelen.
 • Verwisselbaar frame: De Eve Light Switch past in elk standaard enkel of meervoudig frame. Gebruik je bestaande frame of vervang het eenvoudigweg. Zo kun je de schakelaar met weinig moeite aanpassen aan je interieur.
 • Bediening op afstand: Sluit de Eve Light Switch aan op een bedieningscentrale, zoals de Apple TV, om gebruik te kunnen maken van automatisering en toegang op afstand. Controleer het licht zelfs als je niet thuis bent. Er is geen extra bridge nodig.
 • Compatibel met Bluetooth en Thread: De Eve Light Switch bedien je via Bluetooth en om deze te bedienen heb je geen bridge nodig. Daarnaast ondersteund de slimme lichtschakelaar Thread en verbindt automatisch met je Thread-netwerk. Thread is speciaal ontwikkeld voor smart home apparaat en dit mesh-netwerk zorgt voor een stabiele en snelle werking. Hoe meer thread compatibele apparaten worden aangesloten, hoe sneller en stabieler het netwerk wordt. Daarnaast is Thread het belangrijkste communicatieprotocol van de smart home standaard genaamd Matter, waarmee een brug wordt gelegd tussen verschillende smart home systemen

De Eve Light Switch in actie

Vervang eenvoudigweg je bestaande inbouwlichtschakelaar door de Eve Light Switch. Zo kun je in slechts enkele eenvoudige stappen elk plafond- of wandlampje slim maken. Om ervoor te zorgen dat de slimme lichtschakelaar ook in je interieur past, behoud je het frame van je oude schakelaar of vervang je deze door een meer geschikte. Vanaf nu schakel je het licht aan en uit met de knop, je iPhone of via spraakopdracht met Siri.

Meer als een lichtschakelaar

De Eve Light Switch inbouwlichtschakelaar heeft een geïntegreerde tijdschema functie. Zo kun je in de app instellen wanneer de lichten gaan branden en de schakelaar stelt ook het schema in wanneer je niet thuis bent. Zo gaat bijvoorbeeld elke avond het licht aan terwijl je op vakantie bent. Voor potentiële inbrekers lijkt het erop dat je thuis bent. Met scènes kun je meer Apple HomeKit-apparaten toevoegen. Met het schema, bijvoorbeeld, starten de thermostaten op wanneer de lichten aan gaan, zodat het al verlicht en warm is wanneer je thuiskomt in de winter.


Met de Eve Light Switch kun je ook normale wand- en plafondverlichting omzetten in slimme verlichting. Integreer je verlichting in je Apple HomeKit en bedien de lichtschakelaar met je iPhone of Siri. Voor HomeKit-gebruikers is de slimme lichtschakelaar de perfecte aanvulling.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 7

Je installeert de schakelaar in een inbouwschakelaar en bedraadt hem hetzelfde als de huidige schakelaar. De verbinding met de app is zeer eenvoudig.

Productkwaliteit 10

Zoals we van Eve gewend zijn, zijn de materialen van hoogwaardige kwaliteit gemaakt.

App/Software 8

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 9

Tijdschema's, scènes met andere Eve apparaten en spraakbesturing maken de Eve schakelaar een slim apparaat.

Betrouwbaarheid 9

Alle functies worden betrouwbaar en nagenoeg instant uitgevoerd.

Ontwerp 8

Nauwelijks van een normale lichtschakelaar te onderscheiden en past zich dus perfect aan het design van je huis aan.

Gegevensbescherming 9

Bluetooth en Thread worden beschouwd als een veilige verbinding.

Prijs-kwaliteit 8

Tegen een eerlijke prijs kun je elke lamp aangesloten op een wandschakelaar upgraden naar slimme verlichting.

Je installeert de schakelaar in een inbouwschakelaar en bedraadt hem hetzelfde als de huidige schakelaar. De verbinding met de app is zeer eenvoudig.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen8,5 x 8,5 x 4,1 cm
EAN4260195391802
VerbindingThread, Bluetooth Low Energy
Stroomvoorziening230 V~ 50 / 60 Hz, max. 5 A / 1150 W
Vereiste besturingssysteemiOS 12.3 of nieuwer
Verpakkingsinhoud1x Eve Light Switch
1x Montageplaat
1x Schakelaarframe
1x Montagemateriaal
Installatie
FAQs
Waar kan ik de Eve Light Switch plaatsen?

De Eve Light Switch past in iedere lichtschakelaar met aardleiding.

Kan ik de Eve Light Switch ook buiten plaatsen?

Nee, de Eve Light Switch is alleen te gebruiken in droge en kamertemperatuur ruimtes.

Hoe kan ik op afstand de Eve Light Switch gebruiken?

Voor het automatisch besturen en om vanaf een afstand de lampen te bedienen heb je wel een Apple TV met tvOS 12.3+ of iPad nodig die als smart home hub werkt.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie