• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.9
Authorized reseller of Meer van eve

Alles van eve

Eve Weather - Slim Weerstation

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 79,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 79,95
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Apple Home

De voordelen van de Eve Weather - Slim Weerstation in één oogopslag:

 • IPX-3 waterbestendig
 • Bluetooth, Thread en Matter
 • Totale gegevensprivacy
 • Nauwkeurige metingen
 • Integreerbaar in Apple HomeKit

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

In één oogopslag op de hoogte van het weer bij jouw voor de deur. Dit slimme weerstation van Eve meet uitgebreid luchtvochtigheid, luchtdruk en uiteraard temperatuur. Via de Eve App wordt de temperatuur in jouw omgeving uitgebreid geanalyseerd voor het maken van hele gerichte weersvoorspellingen. Je krijgt zo inzicht in jouw eigen micro-klimaat. Integreert naadloos in jouw Apple HomeKit systeem en het slimme weerstation is voorzien van Thread-netwerk technologie.

Meer details
Productinformatie

 • Classificatiecode IPX-3: Het Eve Weather - Slim Weerstation heeft classificatiecode IPX-3, wat betekent dat deze spatwaterdicht is en ook buiten kan worden bevestigd op een plek waar het niet extreem veel in contact met water komt. Bevestig het weerstation bijvoorbeeld aan je terrasmuur, je tafelblad, binnen of buiten aan je tuinhuisje of in een gezellige zithoek.
 • Klaar voor de toekomst: De Eve Weather maakt het mogelijk gebruik te maken van Thread-verbinding naast Bluetooth. Hiermee creëer je een mesh-systeem waardoor je slimme apparaten ook direct met elkaar kunnen communiceren in plaats van via een bridge of hub. Zo kun je opdrachten nog sneller en betrouwbaarder laten uitvoeren. Thread is daarnaast het belangrijkste communicatieprotocol van de smart home standaard genaamd Matter, waarmee een brug wordt gelegd tussen verschillende smart home systemen.
 • Enkel lokale, gecodeerde opslag: De grootste reden waarom Eve enkel compatibel is met Apple HomeKit is omdat beiden hoge eisen aan privacy stellen. Alle verzamelde data wordt lokaal opgeslagen op jouw iPhone of iPad en gecodeerd. Niemand kan hierbij en er wordt niks in de cloud opgeslagen.
 • Temperatuur, vochtigheid en barometische druk: Eve Weather - Slim Weerstation geeft jou in één oogopslag een overzicht van de belangrijke weer-gegevens. Zo worden temperatuur, luchtvochtigheid en barometische luchtdruk gemeten en weergegeven. Bovendien meet dit slimme weerstation op jouw locatie en kan gerichtere weersvoorspellingen doen. De Eve-app registreert en visualiseert weersomstandigheden in de loop van de tijd, op jouw locatie. Op deze manier krijg je inzicht in jouw micro-klimaat
 • Sluit aan op jouw Apple HomeKit: Integreer dit slimme weerstation gemakkelijk in jouw smart home door het te integreren in jouw Apple HomeKit. De producten van Eve zijn speciaal voor dit smart home systeem ontwikkeld en sluiten naadloos aan op ieder ander product in jouw Apple HomeKit-systeem.
 • Apple TV aanbevolen: Let op! De Eve Weather kan niet automatisch of wanneer je niet thuis bent worden bediend en heeft hiervoor Apple TV van minstens de 4e generatie nodig. Deze fungeert dan als hub voor je Apple HomeKit apparaten thuis.

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard
Installatie 8

Gemakkelijke installatie. Als je ervoor kiest het weerstation aan de muur te bevestigen is het iets meer werk, maar nog steeds eenvoudig met overzichtelijke instructies.

Productkwaliteit 10

Apple en Eve werken fantastisch samen, product van hoge kwaliteit.

App/Software 8

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 9

Onze favoriet is het analyseren van jouw eigen micro-klimaat.

Betrouwbaarheid 9

Responstijd is heel laag, echt indrukwekkend. Betrouwbaar, snel en stabiel.

Ontwerp 9

Heel strak, modern en toch elegant design.

Gegevensbescherming 10

Bluetooth en Thread worden beschouwd als een veilige verbinding.

Prijs-kwaliteit 8

Zeer fraai product, vele functies, klaar voor de toekomst en een goede prijs.

Gemakkelijke installatie. Als je ervoor kiest het weerstation aan de muur te bevestigen is het iets meer werk, maar nog steeds eenvoudig met overzichtelijke instructies.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen5,4 x 5,4 x 1,6 cm
Gewicht40,8 g
Bedrijfstemperatuur-18°C - 55°C
Luchtvochtigheid0-100%
Luchtdruk260-1260 mbar / 7,7 - 37,2 inHG
Maximale afwijking± 0,3 °C
± 3% Vochtigheid
± 1 mbar / 0,03 inHg
StroomvoorzieningCR2450 vervangbare batterij
ConnectiviteitBluetooth, Thread-netwerk
Verpakkingsinhoud1x Eve Weather Slim Weerstation
1x CR2450 vervangbare batterij
1xSnelstartgids
Installatie
FAQs
Kan de Eve Weather mij helpen met het verzorgen van de planten?

Ja, dat kan zeker weten! Het Eve Weather - Slim Weerstation kun je aansluiten op een slimme bevochtiger die automatisch planten bevochtigd wanneer dit nodig is gezien het weer. Hiernaast kun je perfect zien wanneer jouw planten weer naar buiten kunnen!

Wat houdt de Thread-netwerk technologie in?

Simpel gezegd zorgt dit voor een betere samenwerking tussen smart home producten en neemt het de functie van een bridge over. Hoe meer apparaten je aansluit voorzien van Thread-netwerk technologie, hoe stabieler de verbinding is. In tegenstelling tot andere smart home systemen, waarvoor geldt: hoe meer producten, hoe slechter de samenwerking of hoe meer bridges er benodigd zijn.

Kan ik afhankelijk van de door Eve Weather gemeten buitentemperatuur mijn binnentemperatuur regelen?

Als jij jouw slimme weerstation integreert in jouw Apple HomeKit en koppelt aan een slimme thermostaat is dit mogelijk! Zo bespaar je makkelijk en slim energie en geld.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie