9.1
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Combo 2.0 + Fob + Google Nest Mini

1

€ 269,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 269,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 349,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Maak van je smartphone nu ook je huissleutel! Dankzij de Nuki Smart Lock word je dagelijkse leven een stuk gemakkelijker. Zo opent of vergrendelt de smartphone via bluetooth automatisch het slot zodra je in de buurt bent. Ook kun je instellen dat anderen met hun telefoon bij je naar binnen kunnen: eenmalig, wekelijks of zelfs permanent. De meegeleverde Nuki Bridge verbetert het bereik van de bluetooth verbinding tussen het slot en je smartphone. Bovendien houdt de bridge via wifi contact met de Smart Lock zodat je ook op afstand de deur voor anderen kunt openen. Het laatste product in dit pakket is de Google Nest Mini waardoor je in huis slimme apparaten met je stem kunt bedienen. Verbind de Google Nest Mini met de Nuki Smart Lock en activeer zelfs je deurslot met een spraakopdracht!


Alle voordelen in één oogopslag:

 • Te bedienen via spraakherkenning
 • Auto Lock & Unlock-functie
 • Individuele toegangsrechten
 • Extra veilig met end-to-end encryptie
 • Beheer je apparaten via de app

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Dé bundel voor je smart home. De Nuki Combo 2.0 en de meegeleverde Google Nest Mini bieden een hoop praktische functies en innovaties voor je slimme huis. Zo kun je dankzij de Mini alle slimme apparaten besturen met je stem. En weet je met het slimme deurslot precies wie er toegang heeft tot je huis. Ook op afstand besturen is mogelijk. Zo kun je zonder zorgen op vakantie. De prijs is ook in verhouding met de kwaliteit van de producten!

Productinformatie

 • Individuele toegangsrechten: Geef specifieke personen op zelfgekozen tijden toegang tot je huis: eenmalig, wekelijks of permanent. Zie in de app terug wie er allemaal binnen is geweest en wanneer.
 • Auto Lock & Unlock-functie: Dankzij deze functie opent en vergrendelt je smartphone automatisch je slimme slot wanneer jij in de buurt bent. Je kunt dit zelf instellen via de Nuki-app. De verbinding werkt via bluetooth.
 • Veel privacy: Alle persoonlijke informatie wordt opgeslagen volgens het strengste privacybeleid. Voor meer privacy kun je de microfoon van de Google Nest Mini dempen zodat het systeem niet meeluistert.
 • Speakers van hoge kwaliteit: De Google Mini zelf mag dan misschien klein zijn, de speakers zijn van zulke kwaliteit dat ze zelfs spraakopdrachten verwerken terwijl jij in een andere kamer bent.
 • Spraakbesturing: Nuki is het eerste elektronische deurslot dat kan worden aangestuurd door spraakopdrachten van de Google Assistent of Google Nest Mini.
 • Nuki Smart Lock 2.0: Dankzij de nieuwe versie van het slot, wordt je nu ook gewaarschuwd wanneer de deur openstaat. De deursensor ziet meteen of iemand vergeten is om het slot te vergrendelen. Bovendien heb je met bluetooth 5.0 een groter bereik en een stabielere verbinding. Wat ook nieuw is, is de ondersteuning voor ZigBee (smart home-standaard) en de compatibiliteit met Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa.

Nuki Combo 2.0 + Google Nest Mini in actie

De Nuki Smart Lock + Bridge en de Google Nest Mini zijn slimme apparaten die veiligheid, eenvoud en gemak bieden en combineren. Het slimme deurslot communiceert met je smartphone via bluetooth. Voeg daar de Bridge aan toe en je hebt ook een internetverbinding tussen alle apparaten. Dit zorgt ervoor dat de Smart Lock ook op afstand te openen en vergrendelen is. Je smartphone gebruik je als sleutel en via de app geef je ook anderen toegang om met hun telefoon de deur te openen. Dit kan eenmalig zijn voor bijvoorbeeld iemand die wat langs komt brengen, wekelijks voor de hondenuitlaatservice of doorlopende toegang voor familie en vrienden. Je kunt via de app zien wie er binnen is geweest, personen toevoegen of zelfs verwijderen. Dit is ook handig wanneer je af en toe je huis verhuurt bijvoorbeeld.

De Google Nest Mini is daarbij een handige toevoeging en ervoor zorgt dat je huis écht slim wordt. Bedien het apparaat met je stem en laat de Mini zoekopdrachten uitvoeren, je agenda voor vandaag vertellen of gebruik de speakers voor relaxte muziek. Hij mag dan wel klein zijn, maar de geluidskwaliteit is uitstekend. Ga een stap verder en verbind de Mini met je Nuki-systeem. Je kunt dan zelfs je deurslot met je stem besturen! De Smart Lock kan bijvoorbeeld worden vergrendeld of je kunt voordat je naar bed gaat controleren of de deur wel op slot is.

De installatie van de Nuki Smart Lock en de Nuki Bridge is binnen 3 minuten gebeurd.

Installeer eerst het slot, download vervolgens de app en druk dan gedurende vijf seconden op de ronde cirkel. Zodra het led-lampje brandt, koppel je het slot aan de app en is hij klaar voor gebruik. Stop als laatste de Bridge in het stopcontact en voeg deze toe in de app. Zo breid je de verbinding uit en zorg je dat je het slot ook op afstand kunt bedienen. De Google Nest Mini is tevens binnen enkele seconden via de Google-app geïnstalleerd.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting Google Nest Mini: 9,8 x 4,2 cm, Nuki Smart Lock: 11 x 4,5 x 6,5 cm, Nuki Bridge: 6 x 6 x 5 cm.
Productgewicht Google Nest Mini: 181 gram, Nuki Smart Lock: 907 gram, Nuki Bridge: 120 gram.
Stroomvoorziening Google Nest Mini: 5V, 1.8A AC-adapter (meegeleverd), Nuki Smart Lock: 4 x AA-batterijen, Nuki Bridge: stop deze in het stopcontact.
Inhoud doos Google Nest Mini: handleiding, stroomtoevoer en kabels. Nuki Smart Lock: montageplaat - klemvariant, montageplaat - lijm, inbussleutel voor klem, batterijen, deursensor magneet, handleiding. Nuki Bridge: handleiding.
Installatie
FAQs
Kan ik mijn Nuki Smart Lock ook met mijn stem besturen?

Ja, je kunt de Smart Lock vergrendelen of de status ervan opvragen met je stem. Het slot openen wordt momenteel nog niet ondersteund vanuit Google. Zodra dit wel kan, voegt Nuki de functie meteen toe.

Is de Nuki Smart Lock veilig?

Ja, de communicatie van de Smart Lock gaat via end-to-end encryptie. De beveiligingsnormen zijn vergelijkbaar met die in de online banksector. Nuki is ook getest en positief bevonden door onafhankelijke beveiligingsexperts en -instituten.

Wat gebeurt er wanneer de batterij van de Smart Lock leeg is?

Zodra het batterijpercentage de 20% bereikt, krijg je meteen een melding in de Nuki-app. Zo heb je voldoende tijd om de batterijen te vervangen. De levensduur van de batterijen zijn doorgaans 6 maanden, afhankelijk van de sluitcycli.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.