• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.8
Authorized reseller of Meer van eve

Alles van eve

Eve Energy Matter 5-pack

5

€ 39,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Eve Energy - Stroomsensor en schakelaar
Aantal:

5

€ 39,95
Aanpassen
€ 39,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 149,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Matter
Works with Apple Home

De voordelen van de Eve Energy 5-pack in één oogopslag:

 • Thread, HomeKit en Matter
 • Beveiligde data-overdracht
 • Eenvoudige installatie
 • Energieverbruik bijhouden:
 • Energie-efficiënt

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

de Eve Energy 5-pack biedt een krachtige en betrouwbare oplossing voor gebruikers die hun stroomverbruik willen beheren en hun smart home willen uitbreiden met Thread-technologie en Matter-compatibiliteit. De bundel combineert eenvoudige installatie, gegevensbescherming en energie-efficiëntie, wat het tot een waardevolle investering maakt voor een slim huis.

Meer details
Productinformatie

 • HomeKit via Thread: De Eve Energy maakt het mogelijk gebruik te maken van Thread-verbinding naast Bluetooth. Hiermee creëer je een mesh-systeem waardoor je slimme apparaten ook direct met elkaar kunnen communiceren in plaats van via een bridge of hub. Zo kun je opdrachten nog sneller en betrouwbaarder laten uitvoeren. Thread is daarnaast het belangrijkste communicatieprotocol van de smart home standaard genaamd Matter, waarmee een brug wordt gelegd tussen verschillende smart home systemen. Zo kun je via Matter de Eve Energy ook gebruiken met Google Assistant of Amazon Alexa.
 • Beveiligde data-overdracht: Veilige authenticatie (zoals bij internetbankieren) zorgt ervoor dat je gegevens niet toegankelijk zijn voor derden.
 • Eenvoudige installatie: De installatie van Eve Energy is eenvoudig en intuïtief. De slimme sensor maakt via bluetooth verbinding met je iOS-apparaat zonder dat je een wifi instelling via een extra bridge of iets dergelijks nodig hebt.
 • Energieverbruik bijhouden: Met de app heb je altijd een overzicht van het stroomverbruik van je elektrische apparaten en kun je inzien waar je mogelijk energie kunt besparen.
 • Energie-efficiënt: De Eve Energy slimme stekker zorgt ervoor dat je echt energie bespaart: hij controleert het verbruik van je elektrische apparaten, maar gebruikt zelf nauwelijks energie.

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 10

De installatie van de Eve Energy 5-pack is eenvoudig en intuïtief, zonder de noodzaak van extra hardware, wat het gebruiksgemak vergroot.

Productkwaliteit 10

De Eve Energy heeft een goede bouwkwaliteit en biedt betrouwbaarheid op lange termijn.

App/Software 9

De app van Eve biedt een gebruiksvriendelijke interface om het stroomverbruik van elektrische apparaten bij te houden en te beheren, wat de functionaliteit versterkt.

Functionaliteit 9

De Eve Energy 5-pack biedt uitgebreide functionaliteit, met name door de mogelijkheid om gebruik te maken van Thread-verbinding naast Bluetooth en de compatibiliteit met Matter voor integratie met andere smart home systemen.

Betrouwbaarheid 9

Met Thread-verbinding en een goede bouwkwaliteit, biedt de bundel betrouwbare prestaties.

Ontwerp 8

Het ontwerp van de Eve Energy is modern en praktisch, wat de algehele esthetiek van de slimme stekkers verbetert.

Gegevensbescherming 8

De bundel biedt beveiligde data-overdracht, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over de privacy van hun gegevens.

Prijs-kwaliteit 8

Hoewel de Eve Energy 5-pack mogelijk een investering is, biedt het een goede prijs/kwaliteit verhouding gezien de geboden functionaliteit, energie-efficiëntie en compatibiliteit met verschillende smart home ecosystemen.

De installatie van de Eve Energy 5-pack is eenvoudig en intuïtief, zonder de noodzaak van extra hardware, wat het gebruiksgemak vergroot.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen4,9 x 4,9 x 7,3 cm
Gewicht150 g
StroomvoorzieningIngang: AC 100-240 V 50/60 HZ, Uitgang: AC 100-240 V, Max. 11A / 2500 Watt
Vereiste iOS-versieiOS 10.3 of nieuwer
CompatibiliteitContactdozen: Soorten E & F, Apparaten: Soorten C & F
ConnectieBluetooth Low Energy
Thread
Matter
Verpakkingsinhoud5x Eve Energy 
5x Stroomsensor & schakelaar
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Wat heb ik nodig om de Eve Energy verbinden met Thread en Matter te verbinden?

Om de Eve Energy te verbinden met Thread en Matter heb je een smart home product nodig dat kan werken als Thread border router. Voorbeelden hiervan zijn een Apple HomePod mini, een Apple TV 4K, Een Google Nest Mini of een Google Nest Hub (Gen. 2). Online kun je een volledige lijst met geschikte producten vinden.

Hoe stel ik mijn Eve Energy correct in?

De bij de levering inbegrepen instructies leiden je door het installatieproces.

Heeft Eve Energy overspanningsbeveiliging?

Nee, Eve Energy heeft momenteel geen eigen overspanningsbeveiliging. Je kunt de sensor echter nog steeds in een contactdoos met overspanningsbeveiliging steken.

Kunnen Eve scènes geautomatiseerd worden?

De instellingen maken het mogelijk om automatisch scenario's te activeren op basis van triggers zoals locatiewijzigingen of schommelende temperatuurwaarden, waardoor je je dagelijks leven gemakkelijker wordt.

Kunnen de historische gegevens van de Eve apparaten worden geëxporteerd en opgeslagen?

De versie 1.2 van de Eve App biedt je de mogelijkheid om historische gegevens te exporteren en extern op te slaan, zoals de temperatuur van de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, luchtdruk en energieverbruik.

Kunnen andere mensen worden uitgenodigd voor Apple HomeKit?

Met Apple HomeKit heb je toegang tot je Eve apparaten. Zo kun je andere mensen uitnodigen om toegang te krijgen tot je sensoren. Om andere mensen uit te nodigen, om je apparaten via Apple HomeKit te bedienen, moet je je binnen het bereik van de Eve apparaten bevinden. Deze functie vereist iOS 9 of nieuwer.

Hoe kan ik de Eve App volledig resetten?

Als je de Eve App volledig wilt resetten, verwijder dan alle Eve-apparaten die erop zijn aangesloten en selecteer "Privacy > HomeKit" in de instellingen van je iOS-apparaat en tik dan op "Reset HomeKit-configuratie". Hiermee worden alle instellingen op je iOS-apparaten met dezelfde iCloud ID verwijderd, maar ook die van alle andere gebruikers (vanaf iOS 9).

Wat kan ik doen als de meetresultaten verkeerd zijn?

Als de waarden van je Eve Energy niet correct zijn, moet je eerst de batterijen gedurende 15 seconden uit het apparaat verwijderen en opnieuw in het apparaat plaatsen. Deze soft-reset kan vaak als oplossing dienen.

Wat kan ik doen als mijn Eve Energy niet meer herkend wordt door de app?

Het kan voorkomen dat Eve-apparaten niet meer worden herkend in de app, zelfs na de firmware-update. Vaak komt dit doordat de Apple HomeKit database niet correct is bijgewerkt. Je kunt als eerst je iPhone of iPad opnieuw opstarten. Als dit niet voldoende is, kun je een hard-reset uitvoeren met behulp van de bijgevoegde gebruikershandleiding.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie