9.0
Authorized reseller of Meer van Google Nest , HiHome

Google Nest Hub + HiHome Smart Plug WPP-16

Google Nest Hub
Authorized reseller of

Google Nest Hub - Smart Display

naar product details

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

1

Aanpassen
Aantal:

1

€ 129,00
HiHome Wifi Power Plug 16 Amp
Authorized reseller of

HiHome Smart Plug WPP-16

naar product details

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

1

Aanpassen
Aantal:

1

€ 24,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 153,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'funtioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies Bei tink ist 1+1<2. Wir bieten unseren Kunden beim Kauf mehrerer Artikel exklusive Mengen- und Paketrabatte.
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Ondersteunt Google Cast om muziek af te spelen.
Chromecast
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Eenvoudige Installatie

De Google Nest Hub is Google's nieuwe spraakassistent met ingebouwde display. Dit apparaat profiteert van de compatibiliteit van alle Google-services, zoals kalenders, foto's, e-mail en kaarten. Je kan alle functies met je stem bedienen en zelfs YouTube-video's bekijken dankzij het scherm en de ingebouwde luidsprekers. De HiHome Wifi Power Plug 16 Amp maakt al je elektronische apparaten slim. Hierdoor kun je al je verlichting en bijvoorbeeld je koffiezetapparaat met je smartphone bedienen.


De voordelen van de Google Nest Hub + HiHome Smart Plug WPP-16 in één oogopslag:

 • Gebruik alle Google-diensten
 • Geen bridge nodig
 • Schema's en timers instellen

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Bedien je smart home apparaten, laat je berichten voorlezen tijdens het koken of bekijk recepten video's. De Google Nest Hub is een allrounder en ondersteunt je in het dagelijks leven. De smart plug maakt ieder elektronisch apparaat in je huis slim. Door de directe verbinding met je wifi netwerk is er geen bridge nodig en is de installatie zeer eenvoudig. Een mooi, simpel compact design, waardoor de smart plug nauwelijks opvalt. Een goede prijs voor een uitstekend product.

More details
Productinformatie

 • Gebruik alle Google-diensten: Het grote voordeel van de Google Nest Hub is dat het toegang heeft tot alle Google diensten. Dit omvat het zoeken, kaarten, mail, kalender, etc., dus het is de perfecte assistent om je te ondersteunen in het dagelijks leven.
 • 7-inch touchscreen en luidsprekers: Een ander pluspunt van de Nest Hub 2-pack is het compacte scherm en de geïntegreerde full range speakers, dit opent volledig nieuwe mogelijkheden voor je. Je kunt video's van Youtube direct hier afspelen en in passieve modus toont de Nest Hub je je favoriete foto's van Google Photos in een diavoorstelling.
 • Muziek en video's afspelen: Voor muziekfans is dit top. Niet alleen vanwege de mogelijkheid om muziek en video's op aanvraag af te spelen, maar vooral vanwege de verbinding van verschillende aanbieders van muziek streaming diensten met de Nest Hub. Spotify, Deezer en nog veel meer.
 • Geen bridge nodig: Doordat de smart plug direct met je wifi netwerk kan worden verbonden hoef je geen extra bridge aan te schaffen. Hierdoor wordt de installatie erg eenvoudig, omdat je slechts de HiHome-app hoeft te installeren, een account hoeft aan te maken en de smart plug is klaar voor gebruik.
 • Schema's en timers instellen: Door schema's of timers in te stellen worden je lampen automatisch in- of uitgeschakeld op vaste tijdstippen. Hierdoor kun je de indruk wekken gewoon thuis te zijn, terwijl je op vakantie bent. Je kan bijvoorbeeld ook op vaste tijden je koffiezetapparaat een kopje koffie laten zetten zodat je 's ochtends direct je koffie kan drinken wanneer je uit bed stapt.

De Google Nest Hub + HiHome Smart Plug WPP-16 in actie

Met de Google Nest Hub slimme speaker rust je je huis uit met een van de meest geavanceerde spraakassistenten op de markt. Met directe verbinding met alle belangrijke Google-toepassingen, zullen al je Google Nest Hubs je helpen om het meeste uit je dagelijks leven te halen. Ze tonen je de snelste route of presenteren je favoriete foto's op het handige scherm.

Je smart home centrum

De Google Nest Hub is een geweldig controlecentrum voor al je smart home apparaten. Het slimme scherm toont je alle slimme apparaten, overzichtelijk gerangschikt en gesorteerd per kamer. Met een paar klikken kun je alle instellingen naar wens wijzigen en aanpassen. Het hoge-resolutie scherm en de hoogwaardige breedband luidsprekers zijn perfect voor het bekijken van foto's en video's die je kunt downloaden en afspelen via de verschillende streaming providers of eigen cloud.


Met de smart plug van HiHome kun je echt elk apparaat in je huis slim maken. Je hoeft slechts de normale stekker van het apparaat in de HiHome smart plug te steken, deze in het stopcontact doen, verbinden met je wifi netwerk en zelfs de meest antieke lamp wordt slim! Door de compatibiliteit met Google Assistant kun je zelfs spraakopdrachten geven. Daarnaast is het product compatibel met IFTTT zodat je al je smart home producten centraal kunt bedienen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard
Installatie 10

Voeg gewoon je apparaten toe via de Google Home-app. Het enige wat je hoeft te doen is de luidspreker zelf te verbinden met je wifi en Google-account. Er is geen bridge nodig voor de smart plug, download de app, maak een account aan en de smart plug is

Productkwaliteit 9

De grootste database ter wereld maakt Google Assistant de beste taalassistent. De stevige behuizing is gemaakt van een hoog percentage gerecycled plastic voor meer duurzaamheid.

App/Software 9

De app biedt een brede keuze aan functies. Het geeft je een volledig overzicht van wat er in elke situatie aan de hand is. De gebruikersinterface is eenvoudig en intuïtief.

Functionaliteit 9

De luidspreker streamt muziek, organiseert je dagelijks leven en is tevens een controlecentrum voor je slimme woning.

Betrouwbaarheid 10

Dankzij meerdere hoge-resolutie microfoons werkt de spraakherkenning betrouwbaar en maakt zelfs onderscheid tussen verschillende gebruikers. Spraakopdrachten zijn snel geïmplementeerd.

Ontwerp 8

Met een minimalistisch ontwerp past de luidspreker perfect in elk interieur.

Gegevensbescherming 9

Hoge beveiligingsstandaard en verificatie op meerdere niveaus.

Prijs-kwaliteit 8

Vooral in dit criterium onderscheidt de Google Nest Hub zich van de concurrentie.

Voeg gewoon je apparaten toe via de Google Home-app. Het enige wat je hoeft te doen is de luidspreker zelf te verbinden met je wifi en Google-account. Er is geen bridge nodig voor de smart plug, download de app, maak een account aan en de smart plug is

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen67,3 x 178,5 x 118 mm (Google Nest Hub),
Product gewicht480 gram (Google Nest Hub), 181 gram(HiHome)
Voltage (HiHome)16V
StroomvoorzieningNetstroom
Installatie
FAQs
Wat is de Voice Match-functie van de Google Nest Hub?

De Google Nest Hub kan stemmen van individuele gebruikers herkennen en vervolgens gepersonaliseerde startschermen en informatie leveren.

Kan ik muziek van Spotify afspelen via de Google Nest Hub?

Ja, je kunt muziek afspelen via Spotify, Deezer en TuneIn.

Kan ik de video's van mijn Nest Cam Indoor afspelen via de Google Nest Hub?

De Google Nest Hub is compatibel met de Google Nest producten, waaronder de Nest Cam Indoor.

Kan ik de schakelaar ook aanzetten zonder app?

Ja op de plug zit een aan/uit knop

Kan ik apparaten die 16 Ampère vragen ook schakelen?

Ja, dat is mogelijk.

Hoeveel Watt kan ik maximaal schakelen?

Je kan tot maximaal 3600 Watt schakelen.

Kan ik deze smart plug ook buiten gebruiken?

Nee, deze smart plug is alleen voor binnengebruik.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.