Draadloze Soundbars

Creëer je thuisbioscoop met slimme soundbars

Haal nu je eigen persoonlijke bioscoopervaring in je woonkamer met draadloze soundbars. In combinatie met je TV zorg je voor het beste geluid en speel je niet alleen geweldige kwaliteit muziek af, maar heb je ook fantastisch geluid tijdens tv-series en films.

Filter

Wat is een draadloze soundbar?

Een soundbar is een platte luidsprekerbalk, speciaal gemaakt om het geluid van platte TV’s of schermen te verbeteren. Een soundbar is vaak net zo breed, of iets smaller dan een TV. Hierdoor past de soundbar goed boven of onder een TV. Het feit dat ze draadloos zijn maakt het makkelijker om ze te installeren. Je hebt niet nog een extra kabel nodig vanuit je TV naar de soundbar.

Hoe werkt een draadloze soundbar?

Een draadloze soundbar plaats je onder je TV en kan vervolgens het geluid van je tv afspelen zonder dat je daar een kabel voor nodig hebt. Sluit de draadloze soundbar aan via het netstroom, integreer hem via de bijbehorende app, en je kunt genieten van geweldig geluid tijdens films, series of je favoriete muziek. De verbinding tussen de TV en soundbar verloopt meestal via je wifi netwerk of via bluetooth.

Wat zijn de voordelen van een draadloze soundbar?

Een soundbar is vaak draadloos, of met één kabel aan een TV te verbinden. Daarnaast past het design goed bij een TV, waardoor de geluidsinstallatie weinig ruimte inneemt. Dit zorgt er ook voor dat de soundbars altijd perfect passen in je inrichting. Doordat de soundbar draadloos is kun je ook makkelijk muziek afspelen vanaf een smartphone, tablet of laptop.

Een Sonos Beam soundbar maakt het bijvoorbeeld mogelijk om thuis heel eenvoudig via de Sonos app je soundbar te bedienen zodat je naast geweldig geluid ook nog eens kunt genieten van een slimme Google Assistant spraak assistent. Hiermee kun je dus van hoge kwaliteit geluid genieten en ook al je smart home producten die Google Assistant compatibel zijn besturen.

 Sonos Beam
Gewicht2.8 kg
Touchbediening
VerbindingWifi
App beschikbaar
Multiroom
Kleuren beschikbaarZwart, wit

Wat zijn de verschillen tussen draadloze soundbars en een home cinema set?

De voordelen van een soundbar zitten vooral in de afmetingen, connectiviteit en prijs. Omdat de speaker één geheel is, past deze in elke inrichting thuis. Aansluiten gaat hierdoor ook erg makkelijk, en een soundbar met subwoofer is vaak goedkoper dan een home cinema set. Een home cinema set heeft daarentegen een realistischer surround sound omdat het geluid ook daadwerkelijk van achter de luisteraar afgespeeld kan worden.

Waarom kiezen voor een draadloze soundbar?

Een volledige vervanging voor een home cinema set is een soundbar niet, maar juist als je goed geluid wilt in je woonkamer en je wilt denken aan je budget is een soundbar perfect. In een niet al te grote kamer, is een soundbar met subwoofer een perfecte oplossing als je het meeste uit je TV geluid wilt halen.

Ook wanneer er geen ruimte is voor losse speakers, of je van een minimalistisch design houdt, is een soundbar een goede keuze. Voor de echte audio fanaat laat een soundbar misschien iets te wensen over, maar voor de meeste toepassingen verzorgt een soundbar met subwoofer prachtig geluid.

Resultaten weergeven