9.0

Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm - Koolmonoxide Sensor

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 99,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 99,99 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De voordelen van Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Batterij met levensduur van 10 jaar
 • Altijd en overal geïnformeerd
 • Eenvoudige bediening met de app
 • Maak verbinding met je slimme huis

Expert review
9.0
Getest door tink Experte
Richard

Til de beveiliging thuis naar een hoger niveau met deze koolmonoxide sensor. Bijzonder handig is de eenvoudige installatie en de grote verscheidenheid aan functies. Bovendien kun je de koolmonoxide sensor integreren met Apple HomeKit, uitbreiden met andere Netatmo producten of integreren in een bestaand smart home systeem dankzij IFTTT. Als er een te hoog koolmonoxide niveau wordt geconstateerd en het alarm gaat af, stuurt de Netatmo Slimme Rookmelder real-time rookwaarschuwingen rechtstreeks naar je smartphone. Zo kun je actie ondernemen, zelfs als je niet thuis bent.

Meer details
Productinformatie

 • Moeiteloos te installeren: De Netatmo Slimme Koolmonoxidemelder is in een paar minuten geïnstalleerd, zonder elektrische aansluiting. Plaats hem in alle ruimtes met een verbrandingsapparaat (ketel, open haard, kachel, gasfornuis, enz.). Je hebt enkel gereedschap nodig om hem vast te schroeven aan de muur. Download daarna de Home + Security app om de Melder te verbinden met je wifi en van alle functies gebruik te maken.
 • Waarschuwing voor lege batterij: 10 jaar, dat is de langst haalbare levensduur voor koolmonoxidemelders. De Netatmo Slimme Koolmonoxidemelder heeft een unieke batterij die 10 jaar meegaat. Handig! Je hoeft dus geen batterijen te vervangen en wanneer je een waarschuwing krijgt dat de batterij bijna leeg is, dan weet je vanzelf dat het tijd is om je Koolmonoxidemelder te vervangen.
 • Automatische zelfcontrole: Wat de Netatmo Slimme Koolmonoxidemelder ook slim maakt, is dat hij zelf in de gaten houdt of hij optimaal werkt. Met zijn Zelftestfunctie controleert hij de staat van de koolmonoxidesensor, van de batterij en van de wifi verbinding. Een zwakke batterij? Een verbindingsprobleem? De Melder waarschuwt je direct op je smartphone. Twijfels? Check dan de Zelftestrapporten rechtstreeks in de app.
 • Volledige controle via app: Door de bluetooth van je smartphone te activeren wanneer je je in dezelfde ruimte bevindt als je Slimme Koolmonoxidemelder, kun je vanuit de app in real time de hoeveelheid koolmonoxide in de lucht volgen. Als het nul is, is alles in orde. Wordt er daarentegen een laag niveau gedetecteerd (tot 50 ppm), dan is het noodzakelijk om je verbrandingsapparatuur door een specialist te laten controleren. Wees gerust, wanneer een gevaarlijk gehalte wordt gedetecteerd (boven 50 ppm), zal de Melder je waarschuwen zodat je onmiddellijk het huis kunt verlaten.
 • Voor meer toepassings diversiteit: Door de rookmelders te bedienen met spraakopdrachten via Apple HomeKit of ze te verbinden met andere smart home systemen via IFTTT, kun je van veel gebruiksmogelijkheden gebruik maken. Op die manier kun je verschillende scenario's op een slimme manier aan elkaar koppelen en je mogelijkheden optimaal benutten.

Expert review
9.0
Getest door tink Experte
Richard
Installatie 9

De installatie is heel eenvoudig en kan met een paar simpele stappen gedaan worden.

Productkwaliteit 9

Het product heeft een hoogwaardige afwerking en een lange levensduur.

App/Software 9

De app heeft een overzichtelijke vormgeving. Er worden voortdurend systeemupdates doorgevoerd en zo wordt de Netatmo app constant verder ontwikkeld.

Functionaliteit 9

IFTTT; spraakbesturing via Apple HomeKit; eenvoudige installatie en bediening; app-besturing; lange batterijduur.

Betrouwbaarheid 10

Een rookmelder moet betrouwbaar werken, en dat is precies wat Netatmo rookmelders doen.

Ontwerp 8

Klassiek rookmelder ontwerp, functioneel en valt nauwelijks op.

Gegevensbescherming 9

De apparaten communiceren gecodeerd en zijn beveiligd volgens gemeenschappelijke normen.

Prijs-kwaliteit 9

Netatmo overtuigt met de succesvolle rookmelders over de hele lijn, ook handig wanneer je meer rookmelders toevoegt in je smart home.

De installatie is heel eenvoudig en kan met een paar simpele stappen gedaan worden.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen11,5 x 4,4 x 5 cm
Gewicht225 g
MateriaalKunststof
BatterijtechnologieLithium
Rookdetector detectiemethodeOptisch
Alarm signaalsterkte85 dB
Levensduur batterijtot 10 jaar
Installatie
FAQs
Waar kan ik de Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm installeren?

Voor je veiligheid en bescherming kun je de Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm installeren in elke slaapkamer, kinderkamer en gang. Voor maximale veiligheid moeten extra slimme rookmelders geïnstalleerd worden in de woonkamer, op zolder en in de kelder.

Wat gebeurt er als er geen internetverbinding is?

Je slimme rookmelder zal werken als een gewone rookmelder. Hij zal nog steeds afgaan als rook wordt waargenomen. Maar als er geen internetverbinding is, kan hij je geen melding naar je smartphone sturen.

Kun je het alarm duidelijk horen?

Het alarm van de Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm heeft een geluidssterkte van 85dB en is daardoor goed te horen in je huis.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie