8.6
Authorized reseller of Meer van OPUS

OPUS SmartHome Gateway - Besturingscentrale

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 609,07

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 609,07 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Met de OPUS Smart Home Gateway heb je de optimale toegang tot het besturen van je slimme OPUS apparaten. Hiermee zorg je voor meer comfort en veiligheid in je woning. Bedien je slimme apparaten dus via de handige app op je smartphone of via Apple HomeKit.


De voordelen van de OPUS Smart Home Gateway in één oogopslag:

 • App bediening
 • Eenvoudig uit te breiden
 • Snelle installatie
 • Scènes en schema's instellen
 • Afstandsbediening

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De OPUS Smart Home bedieningscentrale combineert al je smart home componenten, laat ze met elkaar communiceren en maakt de bediening van de producten veel eenvoudiger. Hiermee til je je slimme woning naar een hoger niveau. Ookal is het iets duurder, voor het geld krijg je een zeer betrouwbaar apparaat dat een uitgebreide reeks aan functies biedt.

Productinformatie

 • App bediening: De Gateway stelt je in staat om al je OPUS smart home apparaten met elkaar te verbinden en is de centrale besturingseenheid.
 • Eenvoudig uit te breiden: Alle andere OPUS smart home apparaten kunnen eenvoudig worden bestuurd door de SmartHome Gateway en je kunt zo je smart home eenvoudig uitbreiden.
 • Snelle installatie: De installatie van de Gateway is snel en eenvoudig te doorlopen. Gedetailleerde instructies staan in de gebruikershandleiding.
 • Scènes en schema's instellen: Met de OPUS Smart Home Gateway kun je regels, scenario's en automatiseringen maken. Dit zorgt ervoor dat er een hoop dingen automatisch gaan en je dus kunt genieten van meer comfort thuis.
 • Afstandsbediening: Als je niet thuis bent, maar toch toegang wilt tot je smart home, dan kun je via de OPUS app toch nog je slimme apparaten bedienen en heb je altijd de controle.

OPUS SmartHome Gateway in actie

Met de OPUS SmartHome Gateway hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. De centrale unit beheert je woning optimaal en kan eenvoudig worden uitgebreid met andere OPUS producten.

Controle op verschillende manieren

Met de OPUS bedieningscentrale heb je altijd en overal de controle. De toegang op afstand werkt betrouwbaar via de app, waardoor je al je smart home apparaten in de gaten kunt houden. De bediening gebeurt ofwel door middel van een spraakopdracht via Siri ofwel via de "Home" app. Je wordt dus nooit beperkt in je flexibiliteit.


De OPUS SmartHome Gateway vervult alle wensen van een smart home gebruiker. De flexibele bedieningsmogelijkheden en de eenvoudige uitbreiding van het systeem maken het echt een aanrader. Dus je hoeft je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen5 x 7 x 3 cm
Product gewicht0,3 kg
EcosysteemApple HomeKit
Stroomvoorziening5 V DC / 2 A
Maximale stroomverbruik3 W
Bereiktot 40 m
Inhoud doos1 x Gateway

1 x Antenne

1 x Netstroom (230 V AC, 5 V DC, 2 A)

1 x REG-railadapter

1 x Schroef voor REG-railmontage

4 x Rubberen voet

4 x Extra schroeven

Installatie
FAQs
Is de OPUS SmartHome Gateway ook met Google Assistant compatibel?

Nee, de OPUS SmartHome Gateway is alleen compatibel met Apple HomeKit.

Wat is de functie van de Gateway?

De OPUS SmartHome Gateway is de centrale eenheid van het OPUS systeem voor de besturing van je smart home via Apple HomeKit. Aangezien de componenten van OPUS gebaseerd zijn op de EnOcean-standaard, kan de OPUS SmartHome Gateway de draadloze signalen verzamelen en vertalen naar de juiste instellingen. Zo kunnen de apparaten dus onderling met elkaar communiceren.

Heeft de OPUS SmartHome Gateway een USB aansluiting?

Ja, de OPUS SmartHome Gateway heeft een USB-poort.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie