9.1
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Home + Google Nest Mini

1

€ 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 149,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Luidsprekers kunnen over meerdere ruimtes gesynchroniseerd worden en centraal aangestuurd worden (bijv. via een smartphone)
Multiroom
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Dit product heeft een speakerfunctie.
Speakerfunctie
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
Ondersteunt Google Cast om muziek af te spelen.
Chromecast
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Ondersteunt Netflix om films en tv-series af te spelen.
Netflix
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Eenvoudige Installatie

Maak je dagelijkse leven eenvoudiger met de twee spraakassistenten Google Home en Google Nest Mini. Met een eenvoudige spraakopdracht kun je je hele huis met je stem bedienen. Schakel de verlichting in, verlaag de temperatuur of speel je favoriete programma af op je tv met een "Oké, Google". Dankzij de directe toegang tot de zoekmachine geven de twee slimme luidsprekers je gedetailleerde en nauwkeurige informatie over je zoekopdrachten. Ze helpen je ook om je dagelijkse leven gemakkelijker te maken door je in staat te stellen om afspraken en adressen op te slaan. Het assortiment van compatibele producten en partners groeit voortdurend om je steeds meer comfort te bieden.


De voordelen van de Google Home + Google Nest Mini set in één oogopslag:

 • Twee kleine allrounders
 • De volledige Google-database
 • Intuïtieve spraakbesturing
 • Muziek streaming
 • Flexibele uitbreiding

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

De kwaliteit zal je verbazen. Google Home en Google Nest Mini hebben een sterke spraakassistent ontwikkeld met 's werelds grootste database, die op aanvraag beschikbaar is. De twee apparaten helpen je met het verweken van je eigen berichten en het opzoeken van woorddefinities in een paar seconden. Daarnaast kun je je dagelijks leven plannen en afspraken of notities opslaan die naar je smartphone worden doorgestuurd. Je kunt ook muziek streamen en smart home apparaten bedienen. En dat allemaal heel eenvoudig met behulp van een spraakopdracht.

More details
Productinformatie

 • Een smart team: Google Home en Google Nest Mini kunnen met een paar klikken via de Home app samen worden geïnstalleerd. Zo heb je altijd een slimme spraakassistent bij de hand - ook voor grote appartementen en huizen met meerdere verdiepingen.
 • Muziek streamen: Google's spraakassistent is niet alleen handig, het is ook een entertainment tool en zorgt voor meer comfort. De krachtige luidsprekers spelen muziek af van bekende streaming services zoals Spotify, Google Play Music en TuneIn op hoge kwaliteit. Sla je favoriete zender op en bedien deze met spraakopdrachten.
 • YouTube Music Premium: Je kunt met YouTube Music Premium genieten van het hele assortiment aan video's, liedjes, afspeellijsten en nog veel meer. Selecteer eenvoudigweg het YouTube Music Premium-abonnement tijdens de activering van het apparaat en je kan er direct mee aan de slag. Let op: er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik maken van deze dienst.
 • Enorme database: Google Home en Google Nest Mini hebben beide directe toegang tot Google's zoekmachine en database, in tegenstelling tot spraakassistenten van andere fabrikanten. Bij het stellen van vragen krijg je een nauwkeurig en gedetailleerd antwoord. Of het nu gaat over het weer in Amsterdam of andere feiten waar Google een antwoord op heeft.
 • Intuïtieve bediening: Geef je Google Home opdrachten via spraakbesturing of bedien deze via het touch-display. Als klein broertje van de Google Smart Home familie heeft de Google Nest Mini geen display, maar kan hij via spraakcommando's bediend worden. Hiermee is het een ideale aanvulling op je bestaande systeem.
 • Hoogwaardige microfoon: Zowel Google Home als Google Nest Mini kunnen spraakopdrachten uit andere kamers herkennen. Dankzij de geavanceerde spraakherkenning kun je nog beter gebruik maken van haar diensten. De combinatie van Google Home en Google Nest Mini verzorgt ook in grotere huizen en appartementen het gemak van spraakbesturing.
 • Hoogste gegevensbescherming: Google neemt privacy serieus. Hierom worden alle informatie en gegevens opgeslagen in overeenstemming met de hoogste privacy richtlijnen. Als je volledige privacy wilt, kun je de Google Home- en Google Nest Mini-microfoon ook uitschakelen.
 • Uitbreiding van de compatibiliteit: Smart home assistenten kunnen veel meer doen dan alleen je vragen beantwoorden. Met een eenvoudig "Oké Google" of "Hey Google" opdracht, kun je ook aangesloten smart home producten bedienen. De compatibiliteit met andere producten en diensten neemt voortdurend toe.
 • Google Home voor iOS en Android: De Google Home App is beschikbaar voor de twee mobiele besturingssystemen iOS en Android.

Google Home + Google Nest Mini in actie

Google Home en de kleinere Google Nest Mini zijn Google's antwoord om je huis smart te maken. Een van de grootste voordelen ten opzichte van andere smart home assistenten is dat de apparaten direct toegang hebben tot Google's eigen, en dus 's werelds grootste, database, waardoor vragen veel gedetailleerd worden beantwoord. De mogelijkheden van Google Home en Google Nest Mini zorgen dat je dagelijks leven gemakkelijker en minder ingewikkeld wordt: of je nu een vertaling nodig hebt, informatie nodig hebt over hoe ver je van de toren van Pisa verwijderd bent, wat de weervoorspelling van morgen is en nog veel meer, een spraakopdracht is voldoende.


Google heeft voor sommige toepassingen gepersonaliseerde gegevens nodig, maar het invoeren ervan is geen must. Voor informatie over reistijden, rekening houdend met de huidige verkeerssituatie, moeten de belangrijkste gegevens in het systeem worden opgeslagen. Dit stelt Google in staat om ze sneller te benaderen en jou te voorzien van informatie. Met een eenvoudige spraakopdracht begeleiden Google Home en Google Nest Mini je door je individuele dagelijkse routines. Dankzij de reeks aan compatibele producten en intuïtieve bediening, kun je je dagelijkse activiteiten plannen zonder je smartphone te gebruiken.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen Google Home: Ø: 9,6 cm, Hoogte: 14,3 cm
Google Nest Mini: Ø: 9,8 cm, Hoogte: 4,2 cm
GewichtGoogle Home: 477 g, Google Nest Mini: 181 g
Draadloos netwerkWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz) voor streaming van de hoogste kwaliteit.
LuidsprekersHigh excursion-luidsprekers met 2 inch driver en dubbele 2 inch woofer
Ondersteunende besturingssystemenAndroid vanaf versie 4.4, iOS vanaf versie 9.1.
Inhoud doos 1x Google Home, 1x Google Nest Mini, 2x stroomkabel, 2x handleiding
Installatie
FAQs
Met welke merken zijn Google Home en Google Nest Mini compatibel?

De Google Home speakers zijn compatibel met meer dan 70 andere fabrikanten en het aantal merken blijft groeien.

Welke streaming diensten ondersteunen Google Home en Google Nest Mini?

De Google Home speakers ondersteunen onder andere de volgende streaming diensten: Spotify, Netflix, Deezer, TuneIn en Google Play Music.

Kan ik de Google Home speakers gebruiken om te bellen?

Nee, dit is helaas nog niet mogelijk. Telefoneren via Google Assistant is al mogelijk in de Verenigde Staten en Canada. Deze functie zal binnenkort beschikbaar zijn in Nederland.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.