8.8
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Energy 4-pack

4

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

4

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 139,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de slimme Eve Energy smart plug kun je het stroomverbruik van elk huishoudelijk apparaat regelen en meten met je iPhone, iPad of iPod touch. De schakelaar en de meetcontactdoos zijn eenvoudig te installeren zonder dat er een hub of bridge nodig is. Dankzij de bluetooth verbinding tussen Eve Energy en je smartphone kun je de sensor bedienen met de bijhorende app. Eve Systems-producten zijn ook compatibel met Apple HomeKit, waarmee je je power sensor met Siri en spraakopdrachten kunt bedienen. Zo kun je het stroomverbruik van je apparaten overal en altijd in de gaten houden.


De voordelen van de Eve Energy 4-pack in één oogopslag:

 • Compatibel met Apple HomeKit
 • Werkt met Apple HomeKit
 • End-to-end codering
 • Eenvoudige installatie
 • Automatisering
 • Data-analyse
 • Energie-efficiënt
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Een geweldige set van Eve die zeer eenvoudig te installeren is om 4 apparaten te voorzien van slimme bediening. Vooral de bediening via iOS-apparaten werkt erg goed en zorgt voor meer comfort in je huis. De integratie met Apple HomeKit biedt zowel spraakbesturing als ideale samenvoeg mogelijkheden in bestaande smart home systemen.

Meer details
Productinformatie

 • Compatibel met Apple HomeKit: Met Apple HomeKit kun je je Eve Energy met het grootste comfort bedienen. In de app heb je alles in beeld en kun je de bediening aanpassen aan je behoeften. Je kunt Siri ook gebruiken om je smartsensor met je stem te bedienen, hem aan te sluiten op andere smart apparaten en hem op afstand te bedienen. Scan eenvoudigweg de code en je kunt aan de slag.
 • End-to-end encryptie: Veilige authenticatie (zoals bij internetbankieren) zorgt ervoor dat je gegevens niet toegankelijk zijn voor derden.
 • Eenvoudige installatie: De installatie van Eve Energy is eenvoudig en intuïtief. De slimme sensor maakt via bluetooth verbinding met je iOS-apparaat zonder dat je een wifi instelling via een extra bridge of iets dergelijks nodig hebt.
 • Automatisering: Met de Eve App kun je je eigen instellingen kiezen om je dagelijkse routine te vereenvoudigen. Je hebt ook altijd handmatig toegang tot Eve Energy, zowel thuis als onderweg.
 • Data-analyse: Met de app heb je altijd een overzicht van het stroomverbruik van je elektrische apparaten en kun je stroomvreters monitoren en lokaliseren.
 • Energie-efficiënt: De smart Eve Energy power sensor zorgt ervoor dat je echt energie bespaart: hij controleert het verbruik van je elektrische apparaten, maar gebruikt zelf nauwelijks energie.

Eve Energy 4-pack in actie

Met de Eve Energy slimme stekker kun je je traditionele huishoudelijke apparaten, zoals een koffiezetapparaat, een radio of een lamp, eenvoudig in een nieuw jasje steken. Het apparaat wordt bestuurd door een app (alleen beschikbaar voor iOS) en is via bluetooth verbonden met je iPhone of iPad. Als je Apple HomeKit gebruikt, kun je ook elk aangesloten apparaat op de smart plug bedienen via Siri spraakopdrachten.

Inzicht in je verbruik

Met de sensor heb je nu met ééndruk op de knop een overzicht van het stroomverbruik van alle aangesloten apparaten. Bekijk de verbruiksstatistieken (dag, maand, jaar) in de Eve-app en vind snel de grootste stroomgebruikers. Je kunt je apparaten hun eigen naam geven of ze samenvoegen om de besturing en spraakopdrachten beter te coördineren. Apple TV is een vereiste om je apparaten onderweg te bedienen. Dankzij de energie-efficiënte bluetooth-technologie verbruikt de stroomsensor zelf zeer weinig stroom en is hij eenvoudig te installeren. Alle functies kunnen rechtstreeks vanaf je smartphone worden bediend.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

De Eve Energy hoeft alleen maar in de contactdoos te worden gestoken. Scan de toegangscode via een app en je kunt het stroomverbruik van elk apparaat monitoren.

Productkwaliteit 9

Eve Energy gebruikt een behuizing die voldoet aan de EU-normen.

App/Software 8

Het minimalistische uitklapmenu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd via de plus-knop. Op dit moment draait de app alleen op iOS-apparaten.

Functionaliteit 8

Je kunt bijna al je apparaten met spraakcommando's in- en uitschakelen. De smartphone-verbinding gaat via bluetooth.

Betrouwbaarheid 10

De Eve Energy reageert betrouwbaar op spraakcommando's en is handmatig te bedienen via de app.

Ontwerp 8

De contactdoos heeft een eenvoudig en tegelijkertijd chique design, dat een harmonieus geheel vormt met de rest van het ontwerp.

Gegevensbescherming 9

Vanwege end-to-end encryptie en authenticatie kan Eve Systems de opgeslagen gegevens niet bekijken.

Prijs-kwaliteit 8

Een zeer praktische sensor voor een redelijke prijs. Perfect om je huis nog slimmer te maken.

De Eve Energy hoeft alleen maar in de contactdoos te worden gestoken. Scan de toegangscode via een app en je kunt het stroomverbruik van elk apparaat monitoren.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen 4,9 x 4,9 x 7,3 cm
Productgewicht150 g
StroomvoorzieningIngang: AC 100-240 V 50/60 HZ, Uitgang: AC 100-240 V, Max. 11A / 2500 Watt
Vereiste iOS-versieiOS 10.3 of nieuwer
Compatibiliteit Contactdozen: Soorten E & F, Apparaten: Soorten C & F
ConnectieBluetooth Low Energy
Levering4x Eve Energy - stroomsensor & schakelaar, 1x handleiding
Installatie
FAQs
Hoe stel ik mijn Eve Energy correct in?

De bij de levering inbegrepen instructies leiden je door het installatieproces.

Hoe kan ik mijn Eve Energy resetten?

Als je de Eve Energy elektriciteitsmeter wil resetten naar 0 00 kWh, kun je de onderstaande stappen volgen

Heeft Eve Energy overspanningsbeveiliging?

Nee, Eve Energy heeft momenteel geen eigen overspanningsbeveiliging. Je kunt de sensor echter nog steeds in een contactdoos met overspanningsbeveiliging steken.

Kunnen Eva-scènes geautomatiseerd worden?

De instellingen maken het mogelijk om automatisch scenario's te activeren op basis van triggers zoals locatiewijzigingen of schommelende temperatuurwaarden, waardoor je dagelijks leven gemakkelijker wordt.

Kunnen de historische gegevens van de Eve-apparaten worden geëxporteerd en opgeslagen?

De versie 1.2 van de Eve-App biedt je de mogelijkheid om historische gegevens te exporteren en extern op te slaan, zoals de temperatuur van de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, luchtdruk en energieverbruik.

Kunnen andere mensen worden uitgenodigd voor Apple HomeKit?

Met Apple HomeKit heb je toegang tot je Eve-apparaten. Zo kun je andere mensen uitnodigen om toegang te krijgen tot je sensoren. Om andere mensen uit te nodigen, om je apparaten via Apple HomeKit te bedienen, moet je je binnen het bereik van de Eve apparaten bevinden. Deze functie vereist iOS 9 of nieuwer.

Hoe kan ik de Eve App volledig resetten?

Als je de Eve App volledig wilt resetten, verwijder dan alle Eve-apparaten die erop zijn aangesloten en selecteer "Privacy > HomeKit" in de instellingen van je iOS-apparaat en tik dan op "Reset HomeKit-configuratie". Hiermee worden alle instellingen op je iOS-apparaten met dezelfde iCloud ID verwijderd, maar ook die van alle andere gebruikers (vanaf iOS 9 ).

Wat kan ik doen als de meetresultaten verkeerd zijn?

Als de waarden van je Eve Energy niet correct zijn, moet je eerst de batterijen gedurende 15 seconden uit het apparaat verwijderen en opnieuw in het apparaat plaatsen. Deze soft-reset kan vaak als oplossing dienen.

Wat kan ik doen als mijn Eve Energy niet meer herkend wordt door de app?

Het kan voorkomen dat Eve-apparaten niet meer worden herkend in de app, zelfs na de firmware-update. Vaak komt dit doordat de Apple HomeKit database niet correct is bijgewerkt. Je kunt als eerst je iPhone of iPad opnieuw opstarten. Als dit niet voldoende is, kun je een hard-reset uitvoeren met behulp van de bijgevoegde gebruikershandleiding.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie